1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Slm. Bende 7 haftalık hamişim. Çok güzel birsüreç. Biraz gaz sorunum var sadece. Bide yorgunluk. Onun dışında doktorda kalbinin atışını görünce, dünyam değişti birkerede.... çok güzel bişiy yaaaa....

Doktoruna söylemedinmi kahverengi leke geldiğini gelen her lekeyi önemsemek lazım bendede olmuşdu hemen progestan hap başlattı hala içiyorum.

Merhaba kızlar, bende hamile olduğumu geçen salı öğrendim (17.06.08) ama değer çok düşüktü (26.25) dr 2 hafta sonra gel keseye bakalım dei ama ben dayanamayacam yarın tekrarlayacam testi bakalım değer yükseliyormu? Şimdilik sol kasıkta batmalar ve göğüslerde baya hassasiyet var ellemeyi bırakın sütyen takınca bile ağrıyo oderece yani. Ama son adet tarihime göre bu değer baya az (07.05.08) PKO var bende ve dolayısıyle kiloluyum o yüzden endişeliyim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah kızlar

merhaba bende 4 haftalık hamileyim.geçen cuma öğrendik ve tabiki çok mutlu olduk eşimle.bu cumaya randevu verdi doktor kesesini görebiliriz dedi.merakla bekliyoruz.umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alabilirz kucağımıza.

bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve hatta hiç beklemiyorduk hem sevinçliyim hem şaşkınım hem daha hazır değildim işte o yüzden değişimlerimden korkuyorum

[quote="eessrraa";3117419]jelin Ne Işe Yaradığını Açıklayabilirmisin Bende 4 Haftalık Hamileyim Dün Test Yaptım 2. Hamileliğim Ilk Bebeğimi 12 Haftalık Ken Kaybettim Bende Her Gün Sucuk Yemek Istiyorum :)
Sana Tavsiyen Sigarayı Her Eline Aldığında Bebeğine Vereceğin Zararı Düşün Eğer Bi Problem Olursa Bebeğinde ömür Boyu Pişmanlık Duyarsın Benden Söylemesi.klava:...........şeniz[/quote]

Bebeğin Rahime Tutunmasina Yardimci Olmak Için Verdi Doktor Canim

bende geçen cuma öğrendim hamile olduğumu çok güzel, isteyen herkes yaşasın bu duyguyu

Bende 5 haftalık hamileyim, inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucaklarımıza alırız.

herkese merhaba, hepinizin minik bebeğini kucaklamasını dilerim.

ben 4hafta 7günlük hamileyim, hamile olduğumu belirtilerin başladığı 2.haftada hissetmiştim. gögüslerimde hassasiyet uçlarında dokununca ya da bir yere değince hafif ağrı oluyordu hala da devam ediyor.
karnımın alt kısmında bir doluluk ve gerginlik hissi vardı şuan o da devam ediyor
bunlara ilave olarak bir de kokulara karşı hassasiyet oluştu oda spreyi de dahil çoğu koku rahatsız ediyor beni, böyle durumlarda camı açıp önüne geçip temiz hava almak ya da balkonda birkaç dakika geçirmek işe yarıyor.

dün ultrasona girdim ve mink beyaz bir nokta halindeki bebeşimizi gördük eşimle birlikte, siyah bir kesesi vardı ve çok güzeldi, herkesin bu duyguyu yaşamasını dilerim.

herkese sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmesini dilerim.

bir de sorum olacak, kan ve idrar testi sonuçlarına göre vitamin eksikliği ya da benzer durumlar için ilave vitamin veriyormuş doktorlar bu konuda bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum, görüşmek dileğiyle

Canim Vitaminleri 3. Aydan Sonra Veriyo Ben Daha Bu Gün Kullanmaya Başladim.ama Zaten O Vitaminlerde Pek Iyi Bişi Sayilmaz Sonuçta Kimyasal.sen şimdi Yalnizca Günde 1 Tane Folik Asit Almaya Bak şimdi Vitamin Verse Doktor Zaten Mide Bulantisindan Duramazsin Bulanti Yapiyolarmiş çünkü Doktor Sölemişti.

teşekkürler trakyalı, ben de Kırklarelinde büyüdüm bayılırım Trakyaya ve oranın eğlenceli, neşeli, güler yüzlü insanlarına :))

bugün doktora gittim hanımlar ikizlerimin kalp atışlarını duyucam diye akşam uyuyamadım erkenden gittim.ama bebeğimin biri ölmüş çok üzgünüm.için için ağlıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama çok üzgünüm.çok şükür diyeri sağlam şimdilik tabiki.20.haftaya kadar her gebelikde düşük tehlikesi olurmuş.inşallah bunu bana bağışlar ALLAHIM

çok üzüldüm canım...

ne denir bilemiyorum...

inşallah diğerini sağlıkla kucağına alırsın...

Merhaba kızlar..bende mide bulantılarından çok şikayetçiydim 24 saat hiç durmadan bulanıyordu 5 haftada birden başlamıştı..şimdi ise 10 haftadayım (bizim bebiş ultrasonda salt tarihe göre daha büyük) birden geçti..önce bulantıdan şikayet ediyordum şimdide endişeleniyorum acaba bir şey mi oldu bebişe diye doktoro gitsem mi acaba ne dersiniz.:çok üzgünüm:

merhaba 16 +2 hamileyim çok kötü başladık bebişimle yola ama şuan iyiyiz neler yaşadımı sonra bir başlık altında anlatacağım çok uzun ve zor günlerdi herkezin bebişleriyle mutlu olmasını dilerima.s.

Kizlar benimde bulantilarim iyice artmaya başladi zaten sikinti çekiyorum bide eşim kiziyo kendini dinleme biraz rahat ol vücut dengen tamamen değişiyor normal karsila diyor...midemin ağzimda olmasini nasil normal karşilayacaksam..ne zaman geçecek çok merak ediyorum

Merhaba Arkadaşlar.Ben 9 haftalık hamileyim fakat 25 gündür de kanamam var.Doktor düşük tehlikesi var dedi.Progestoron kullanıyorum ve sürekli yatıyorum,hiç bir iş yapamıyorum yemek de dahil.Çok bunaldım bu güzel havalarda sürekli ne olacağını bilmeden yatmaktan.Tabi bide bu kanamaların bebeğe bir zararı var mıdır diye korkuyorum.Doktor kese biraz küçük dedi.Benimle aynı sorunu paylaşan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Acaba normal hayatıma dönsem bir zararı olur mu?

ayy cnm lütfen dikkat et kendine bebiş için biraz daha yat bakalım.dr dediklerine göre hareket et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…