hayırlı olsn bebekleriniz bişey soracagım ben yeni hamileyim bu üçüncü haftam dün benden kahverengi leke geldi hiç iş yapmadım birz eşimle arabayla gezmiştik yollar bozuktu ondan olmuş olabilirmi. sizce leke çok önemli bişeymi ne yapmalıyım.CADIARZU
Canim Vitaminleri 3. Aydan Sonra Veriyo Ben Daha Bu Gün Kullanmaya Başladim.ama Zaten O Vitaminlerde Pek Iyi Bişi Sayilmaz Sonuçta Kimyasal.sen şimdi Yalnizca Günde 1 Tane Folik Asit Almaya Bak şimdi Vitamin Verse Doktor Zaten Mide Bulantisindan Duramazsin Bulanti Yapiyolarmiş çünkü Doktor Sölemişti.herkese Merhaba, Hepinizin Minik Bebeğini Kucaklamasını Dilerim.
Ben 4hafta 7günlük Hamileyim, Hamile Olduğumu Belirtilerin Başladığı 2.haftada Hissetmiştim. Gögüslerimde Hassasiyet Uçlarında Dokununca Ya Da Bir Yere Değince Hafif Ağrı Oluyordu Hala Da Devam Ediyor.
Karnımın Alt Kısmında Bir Doluluk Ve Gerginlik Hissi Vardı şuan O Da Devam Ediyor
Bunlara Ilave Olarak Bir De Kokulara Karşı Hassasiyet Oluştu Oda Spreyi De Dahil çoğu Koku Rahatsız Ediyor Beni, Böyle Durumlarda Camı Açıp önüne Geçip Temiz Hava Almak Ya Da Balkonda Birkaç Dakika Geçirmek Işe Yarıyor.
Dün Ultrasona Girdim Ve Mink Beyaz Bir Nokta Halindeki Bebeşimizi Gördük Eşimle Birlikte, Siyah Bir Kesesi Vardı Ve çok Güzeldi, Herkesin Bu Duyguyu Yaşamasını Dilerim.
Herkese Sağlıklı Ve Mutlu Bir Hamilelik Geçirmesini Dilerim.
Bir De Sorum Olacak, Kan Ve Idrar Testi Sonuçlarına Göre Vitamin Eksikliği Ya Da Benzer Durumlar Için Ilave Vitamin Veriyormuş Doktorlar Bu Konuda Bilgisi Olanların Cevaplarını Bekliyorum, Görüşmek Dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?