1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Allah hepinize sağlıkla hayırlısıyla bebeklerinizi kucağına almayı nasip etsin...
Böyle güzel elektriği olan, sıcacık bir konuya ben de yazıyım dedim, bana da şans getirir diye umuyorum:))) Çok öpüyorum hepinizi kızlar...

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.
18+2 günlük hamileyim.. Allahım hayırlısıyla sağlıklı kucaklarımıza almak nasip etsin...

bu hamileliğimden önce bir düşük yaşadım. çok korkuyorum, inşllah bu sefer bebişim ve ben başaracağız. birbirmize kavuşacağız.

merhaba arkadaşlarrr...ben de 4+1 haftalık hamişim..henüz pek fazla bir belirtim yok ama bugün biraz baş dönmem var.iki gün önce de kahverengi lekelenmelerim olmuştu ama çok şükür sadece 1 gün oldu ilaç kullanmadan da geçtiii

slm arkadaslar,ben de 8+5 hamişim.benmde bulantılarım vardı cok şiddetliydi.ama 3-4 gündür yok denilebilecek kadar az.ahududu cayı veya bögürtlen cayı için bulantılar için.çok rahatlatıyo.birde tuzlu kraker yiyin.faydasını göreceksiniz emin olun

kızlar bende 5+1 hamileyim ve çok bir belirtim yok sadece sucuktan hiç hoşlanmıyorum.gerisi hee şey normal..

merhaba acibiber ben de şimdi senin yazdıklarını gördüm.ben yeni üyeyim kimseyi tanımıyorum .bende 5+1 hamileyim.doktora gitini kese göründümü?ben dün gittim ve kese göründü

mernaba ark benım bebısımde 9 haftalık oldu allahın ıznıyle benım mıde bulantılarım ve ıstahsızlığım cok erken basladı nerdeyse 1 aydır acım dıyebılırım kahvaltı dısında hıc bısey yıyemıyorum aclıktan acıle kaldırıldığm bıle oldu ılk hamılelık acemılığımı dersın duygusal travmamı hepsı var ama yınede bır bebeğim olucağı ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum allah kımseyı evlat hasretıyle cezalandırmasın eğer bu ıstahsızlıkla ılgılı bılgınız varsa paylasmak ısterım

hanımlar bu ayın 22 de muaynemiz vardı gittik veeeeeeeeee 1 kızımız olucakmış umarım değişmez.hanım yan yatmış poposunu gösteriyodu.çok şükürrr sağlıklı.şimdi isism arıyoruz.değişik güzel isismler olabilir

bizde bugün 10 haftalık oldukhihoyyyt Allah bizi ve bebişlerimizi korusun hepimizin yardımcısı olsun... İnşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız

selam herkes çok mutlu gebelikten inş herkese hayırlı olur bende ikinci vebirinci çucugumda aynı şeyleri yaşadım ama şu anda beklenmedik bi gebelik yaşıyorum 9 haftalık oldu ama hala alışamadım inş hayırlı olur tüm dünya için

merhaba,
ben de 12.haftami bitirdim. ikinci bebegim ve hala saskiniz. 19 aylik kizim var. Sanki bu bebegim de kiz olacakmis gibi bir his var icimde. Yaslari yakin oldugu icin iki kiz kardesin daha iyi anlasacagini ve hayati daha cok paylasabileceklerini dusunuyorum. Cumartesi gunku kontrolumuzde de doktorumuza cok israr ettim. Bu haftalarda kesinlik olmayacagi icin soylemek istemedi, ben, "ne goruyorsunuz soyleyin, hata payinin cok olacagini biliyorum" dedim, "kiz" dedi, bakalim kaydirigubbakcemile3

slm kızlar allah hepinize bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizde bebeğimle 13+5 günlüğüz 2 hafta sonra doktordayız inşallah sağlıklı haberleriyle döneriz allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar ben de 5 haftalık hamileyim. şu an hiç bir şey hissetmiyorum. ama kan testinde tiroidim yüksek çıktı biraz korkuyorum.

Arkadaşlar, ben 18+3 hftalık hamileyim..Başağrıları(çok şiddetli değil ama özellikle gözlerimin üst kısmında) beni rahatsız ediyor..Bu dönemlerde aranızda baş ağrısı çeken var mı?

merhaba hanımlar biz 5. ayımıza girdik ama sorunlarımız var.3 lü testimiz iyi çıkmadı.dawn sendromu riski yüksek çıkdı.göebkden su aldırdık.hala sonucu bekliyoruz beklemek cehennem azbı 4 hafta olucak uykuyu kaybetdim habire kabus görüyorum benden başka herkes kararını verdi sonuç kötü olursa bebek alınsın bana soran yok.bebeğim dönüyo tekmeliyo hareketli nasıl almalrına müsade edicem kimse sormuyo.aldırırız aşkım aldır kızım diyen çok aklımı kaybetmemek için tek çarem dua etmek.sizde bana dua edin

sizi çok iyi anlıyorum aynılarını bende çektim beklemek ölümden zor geldi banada halada zaman zaman psikolojik etkilerini yaşıyorum benim amniosentez sonucum iyi çıktı eminimki sizinkide iyi çıkacak bebeğinize sağlıkla sıhatle kavuşacaksınız. :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim 28 aylık kızım var 21 yaşındayım şuanda 11+3 günlük hamileyim ve galiba bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım karnımın alt kısmında içerde bişeyler oluyo bebiş 2 gün önden gidiyor son adete göre kızım 1 ay erken doğmuştu inşallah bu zamanında doğar iki hafta sonra serklaj ameliyatı olucam konizasyon sonrası rahim ağzı yetmezliği oldu şimdilik bukadar hepinize sevgiler inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

arkadaslar bende 9+2 günlüğüm ama geçen hafta az bi kanamam oldu daha doğrusu sulu kan şeklinde başlayıp normal kırmızıya döndü hemen acile gittik bebegin kalbi atıyor dendi progestan 6 tane içiyom sonra kanamam durdu 3 saat kadar sürdü istirahat verdi 10 gün ama bitti p. tesi çalışcam çarşambada kontrole gitcem benim gibi aynı şeyleri yaşayan varmı gittiğimde kalbi atmıyor falan demez dimi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…