1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

merhabalar bende yeni üyeyim öncelikle bebeklerimiz hepimize hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi rabbim nasip etsin.bende şu anda 12 haftalık hamileyim burada paylaştığımız bilgilerle birbirimize yardımcı oluruz inşallah

canım ben de 6+1 günlük hamileyim yorgunluk dışında bi sıkıntım yok sana bişey soracağım. benim bi arkadaşım var 2 senedir çoçukları olmuyo onlarında bi sorunlar yok ama olmuyo.siz tedaviyle mi oldu ve ne zaman dır olmuyo.arkasaşım umudunu kesti üzülüyorum yardımcı olursan sevinirim.:1hug:

merhaba arkadaşlar bu sayfa tam benlik burda sorunlarımızı hep beraber paylaşırız ve hallederiz inş.bende 11 haftalık hamıleyım rabbıme şükürler olsun bugüne kadar geldim sanki çok olmuş gibi konuştum ama napım bana çok olmuş gibi geliyo benım 7.8.haftalarda oldu bulantı ve kusmalarım çok şükür bi iki gündür iyiyim en azından yiyebılıyorum bişiler ama en çokda ekşi şeylersırnaşık şey

Merhaba ben de 5+2'yim ama hiç bir şey ne bulantı ne kusma ama aşırı derecede uykum var. Çalıştığım içinde çok zor oluyor...

:teytey:bende geldim 7+0 şu an bugün dr kontrolümüz var kalp atışlarını görcez inş. hayırlısıyla bendede henüz bir belirti yok bulantı falan pek olmadı kızlar dualarınızı eksik etmeyin bugün saolun

Kızlar benim de bugün 10 hafta bitiyooooo. Ama benim mide bulantım ve baş dönmem çok fazla. Mutfağa giremiyorum. Yemek yemede de sıkıntı yaşıyorum. Bu hafta sonu kontrol var. Çok heycanlıyım ya ikili test yapılıp ense kalınlığına bakılacak. Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz ya!

canım gittin mi dr a bende 6+3 haftalığım cuma günü gidecegim bende kontrole görebildin mi kalp atışlarını

arkadaşlar bende 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ve bugün doktora gittim. keseyi çok zor gördü doktor çok küçük dedi. boş gebelikle ilgili bazı şeyler anlattı, kafan karışmasın sadece bilgilendirmek için söylüyorum dedi, ama gelinde siz bide bana sorun.. adet tarihinden eminmisin diye de sordu kaç kere.. nolur bi akıl verin kızlar... meraklanmam normal mi?,, bebişim vardır dimii!!!
(doktor sat a göre 5 haftalık olman lazım dedi. ama galiba 5 haftalığa göre çok küçük... doktor da bi soru işareti kaldı. normalmi bu kadar küçük olması acaba )

Son düzenleme:

cnm benim bunu söylemek için çok erken sanırım ,gebeliğin kaç haftalık,başlangıöta tabiki nokta kadar olacak,6 haftalık olduğunda bebği ve kalp atışlarını duyacaksın o zaman kadar bekle derim ben.

Canım bende keseyi ilk gördüğümde 5 haftalıktık. Ve kese 6mm'di... Fikir edin diye söylüyorum. Sana kaç milim dedi? Yada resim verdi mi orda yazar ne kadar olduğu. karşılaştırmış oluruz. İçin rahat eder seninde?

arkadaslar bende hamısm neolur bısey yazın bu konu hakkında ya ılk ogrendıgmde 1haftalık dedı oktor kantestıme bakıp sonra baska sıkayetten ıne doktora gıttım rdayolog ultrasonda baktı pek net goremyrum dedı ama bı gebelık var dedı kantestı yapıldımı dedı evet dedım asıstan son adet rahımı sorrdu bende 15eylul ılk adtegunum deedım 5haftalıksınız dedı hangısı dogruya nasıl olyo yardımcı olun ona gore doktora gtcem bende ultrasona gormek ıcın

En doğrusu bi kadın doğum uzmanına gidip görünmen. Henüz kese oluşmamış olabilir ama onlar hamilelik döneminin başladığını anlıyorlar. Bende öğrendiğimde daha kesem bile yoktu ama doktorum rahim kalınlaşmasından hamilelik döneminin başladığını söyledi Bir hafta sonrada keseyi gördük...

kübrass canım benim ilk adet tarihinin başladığı zamandan itibaren sayıyorlar,dr.lar,mesela ben 11 ağustos 2008 de adet oldum ilk günü idi,şimdi 11+1 günlük hamileyim sende buna göre hesaplayabilirsin.

doremi haftaya nasıl olsa kalp atışlarını duyacaksın bebeğinin,mutlaka haftaya bir dr.a git ihmal etme sakın ama bence boş gebelik falan değildir:CüvCüv:kese zaten başlangıçta çok küçük oluyor.a.s

inş. canım ya... inş. dediğn gibi olur. haftaya çağırdı zaten doktorum. bakıcaz büyüdümü diye :))) hep içimde bi kıpırtı..
allah naolur onu bana bağışlaaa... herkese nasip et bu güzel duyguyu..:Saruboceq:

Sen kendini sıkıntıya soktukça bebişin etkilenir. O seni bırakıp bi yere gitmez annesi sıkma canını... Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda inşallah...

canım bana mm den falan bahsetmedi. ve ultrason kağıdında da yazmıyor..
çok küçük diye sanırım sölemiyoo..:1no2:
inş. gördüğümüz minik kesecik doludur yarabbimmm.. :Saruboceq:

canım bana mm den falan bahsetmedi. ve ultrason kağıdında da yazmıyor..
çok küçük diye sanırım sölemiyoo..:1no2:
inş. gördüğümüz minik kesecik doludur yarabbimmm.. :Saruboceq:

Kese hemen dolmaz endişelenme. Bende keseyi gördüğümde henüz bebiş yoktu. 3 hafta sonra yani 8.haftamızdayken gördük bebişin kalp atışlarını... Ne rüyalar gördüm. Ne ağlama krizleriyle uyandım. Ama boşuna üzmüşüm kendimi. Onlar gelmeye karar verdiler mi durduramazsın merak etme :)

Sen kendini sıkıntıya soktukça bebişin etkilenir. O seni bırakıp bi yere gitmez annesi sıkma canını... Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda inşallah...

inşallah canım. güzel dileklerin için çok saol :)))))

ya acayip gazım var kızlar ve bağırsaklarım nasıl gurulduyor anlatamam. bu hamileliktenmi , yoksa bendenmi kaynaklanıyooo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…