Arkadaşlar,
Merhaba! Ben de 8 hafta 5 günlük hamileyim.Uzun süredir bebiş istiyordum ve maalesef olmuyordu.Eşimde de bende de sorun yoktu;ama açıklanamayan bir infertilite vardı. Allah'a çok şükür sonunda hamile kalabildim.İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi de kucağımıza alabiliriz. Bende de fazla mide bulantısı yok ve hiç aşermiyorum da..O yüzden hamileliğimi de pek anlamıyorum. Ara ara yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyor;ama Allah'a çok şükür hiç kusmadım...:teytey::dance:
canım gittin mi dr a bende 6+3 haftalığım cuma günü gidecegim bende kontrole görebildin mi kalp atışlarını:teytey:bende geldim 7+0 şu an bugün dr kontrolümüz var kalp atışlarını görcez inş. hayırlısıyla bendede henüz bir belirti yok bulantı falan pek olmadı kızlar dualarınızı eksik etmeyin bugün saolun
arkadaşlar bende 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ve bugün doktora gittim. keseyi çok zor gördü doktor çok küçük dedi. boş gebelikle ilgili bazı şeyler anlattı, kafan karışmasın sadece bilgilendirmek için söylüyorum dedi, ama gelinde siz bide bana sorun.. adet tarihinden eminmisin diye de sordu kaç kere.. nolur bi akıl verin kızlar... meraklanmam normal mi?,, bebişim vardır dimii!!!
arkadaşlar bende 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ve bugün doktora gittim. keseyi çok zor gördü doktor çok küçük dedi. boş gebelikle ilgili bazı şeyler anlattı, kafan karışmasın sadece bilgilendirmek için söylüyorum dedi, ama gelinde siz bide bana sorun.. adet tarihinden eminmisin diye de sordu kaç kere.. nolur bi akıl verin kızlar... meraklanmam normal mi?,, bebişim vardır dimii!!!
(doktor sat a göre 5 haftalık olman lazım dedi. ama galiba 5 haftalığa göre çok küçük... doktor da bi soru işareti kaldı. normalmi bu kadar küçük olması acaba )
(doktor sat a göre 5 haftalık olman lazım dedi. ama galiba 5 haftalığa göre çok küçük... doktor da bi soru işareti kaldı. normalmi bu kadar küçük olması acaba )
doremi haftaya nasıl olsa kalp atışlarını duyacaksın bebeğinin,mutlaka haftaya bir dr.a git ihmal etme sakın ama bence boş gebelik falan değildir:CüvCüv:kese zaten başlangıçta çok küçük oluyor.a.s
inş. canım ya... inş. dediğn gibi olur. haftaya çağırdı zaten doktorum. bakıcaz büyüdümü diye :))) hep içimde bi kıpırtı..
allah naolur onu bana bağışlaaa... herkese nasip et bu güzel duyguyu..:Saruboceq:
Canım bende keseyi ilk gördüğümde 5 haftalıktık. Ve kese 6mm'di... Fikir edin diye söylüyorum. Sana kaç milim dedi? Yada resim verdi mi orda yazar ne kadar olduğu. karşılaştırmış oluruz. İçin rahat eder seninde?
canım bana mm den falan bahsetmedi. ve ultrason kağıdında da yazmıyor..
çok küçük diye sanırım sölemiyoo..:1no2:
inş. gördüğümüz minik kesecik doludur yarabbimmm.. :Saruboceq:
Sen kendini sıkıntıya soktukça bebişin etkilenir. O seni bırakıp bi yere gitmez annesi sıkma canını... Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?