Mehaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktora gittiğimizde 5+4 günlüktüm ve sadece keseyi görebildik bu hafta sonu tekrar gidip bebeği ve kalp atışlarını görücez inşallah. Bendeki belirtilerde aşırı derecede iştahımın açılması ve sürekli uykumun gelmesi.çalıştığım için gerçekten uyku konusunda bende zorlanıyorum.
arkadaşlar bende 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ve bugün doktora gittim. keseyi çok zor gördü doktor çok küçük dedi. boş gebelikle ilgili bazı şeyler anlattı, kafan karışmasın sadece bilgilendirmek için söylüyorum dedi, ama gelinde siz bide bana sorun.. adet tarihinden eminmisin diye de sordu kaç kere.. nolur bi akıl verin kızlar... meraklanmam normal mi?,, bebişim vardır dimii!!!
(doktor sat a göre 5 haftalık olman lazım dedi. ama galiba 5 haftalığa göre çok küçük... doktor da bi soru işareti kaldı. normalmi bu kadar küçük olması acaba )
Arkadaşım bende geçen hafta dr. a gittiğimde 5 haftalıktım ve senin doktorun gibi benim doktorumda çok küçük daha dedi sadece keseyi görebiliyorum dedi inan ultrasonla 10 dakika baktı nerdeyse bende senin gibi telaşlandım birden ama 5 haftalığa göre küçük olması normal bence telaş yapmamak gerekiyor. Birdahaki gittiğinde kesin görücez bebişimiz kalp atışlarını sen içini ferah tut olurmu.
merhaba arkadaslar bende şimdi dr.dan geldim bebişimi gördüm hareketini gördüm cok heyecanlandım:1shok:sasırdım...10 haftalıkmısım 3 hafta sonra 2 li tarama testim var...sorunsuz hamilelikler dilerim hepimize ...tamamına ereriz inşş
Canım hayırlı uğurlu olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaslar bende şimdi dr.dan geldim bebişimi gördüm hareketini gördüm cok heyecanlandım:1shok:sasırdım...10 haftalıkmısım 3 hafta sonra 2 li tarama testim var...sorunsuz hamilelikler dilerim hepimize ...tamamına ereriz inşş
herkese merhabalar.Dün katıldım aranıza.İlk hamileliğim ve bende 11 haftalık hamileyim.Biraz uzun olucak ama sıkıntımı anlatmak isterim eğer benim gibi bir arkadaş varsa paylaşalım.
Bebeğin olduğunu öğrenmeden önce geceleri çok ciddi kasık sancıları sorunu ile doktora (dahiliyeye) gittim.Hani olur ya idrar yolarımı üşütmüşümdür diye düşünerek.Dahiliye bişey bulamayınca cerrah ve kadın doğuma yönlendirdi beni kadın doğumda öğrendim ki myom var rahmimde ayrıca 4 haftalık 3 günlükte hamileyim.ogün kafam okadar karışıktı ki doktorum önce dış gebelik olabilir dedi myomda var bebek ciddi düşük tehlikesi içinde dedi sevinemedik bile.sonra bebek büyüdü dış gebelik olmadığı anlaşıldı ama bu seferde hem myom yüzünden sancılarım hemde düşük tehlikem devam ediyordu ki hala devam ediyor.Geçen haftada kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendik.Vardır bi hayır diyoruz .Çok şükür şuan maşallah herşey güzel ciddi aşermiyorum sadece deterjan kokularına çamaşır kokularına karşı hassasım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin çok heycanlyım aslında ama bu minik sıkıntılar biraz gölgeledi bebeğimizin mutluluğunu.Ama şükrediyorum daha ciddi bi durum olmadığı için dualarınzı bekliyorum.Hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımız olur inşallah.görüşmek dileğiyle...
slm cnm .Şükür bende kanama olmadı olursa iki türlü sorunum olucak biri kan uyuşmazlığı diğeri düşük tehlikesinin belirtisi.onun için dikkat ediyorum şükür hiç olmadı umarımda olmaz senin kaçıncı haftan?ve sancıların oluyomu bende genelde oluyo bu aralar rahatım şükür.
canım merhaba kimyasal gebelik arkasından hemen hamile kaldım dedimişin hiç adet görmedinmi bende bayramdan önce 5 haftalık düşük oldu halen adet olmadım 35 gün oldu düşükten hemen sonra 1 hafta adet olmuştum ve daha olmadım hamileliği ögrendikten sonra dr ne zaman gittin bende korkuyorum eger hamile kaldıysam aynı şeyleri yaşarım korkusu biraz çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirimmerhabalar bende 5+4 günlük hamişim...geçen ay kimsayal gebelik yaşadım hemen arkasından hamile kaldım..şimdide acaba boş gebelikmidir diye endişeleniyorum...benim gibi korkulara kapılıyormusunuz yoksa bende bir problemmi varhaftaya çarşamba doktora gideceğiz...6+3 günlükken kalp atışlarını duyabilirmiyim? off çok endişeliyim arkadaşlar çook
merhabalar bende 5+4 günlük hamişim...geçen ay kimsayal gebelik yaşadım hemen arkasından hamile kaldım..şimdide acaba boş gebelikmidir diye endişeleniyorum...benim gibi korkulara kapılıyormusunuz yoksa bende bir problemmi varhaftaya çarşamba doktora gideceğiz...6+3 günlükken kalp atışlarını duyabilirmiyim? off çok endişeliyim arkadaşlar çook
canım merhaba kimyasal gebelik arkasından hemen hamile kaldım dedimişin hiç adet görmedinmi bende bayramdan önce 5 haftalık düşük oldu halen adet olmadım 35 gün oldu düşükten hemen sonra 1 hafta adet olmuştum ve daha olmadım hamileliği ögrendikten sonra dr ne zaman gittin bende korkuyorum eger hamile kaldıysam aynı şeyleri yaşarım korkusu biraz çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?