1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim. Çok sürpriz oldu çünkü 5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım. 30 ekimde doktora gittim. Tabi daha kalp atışları duyulamıyordu o yüzden bir hafta sonra gel dedi. Allaha şükür şimdilik bir şikayetim yok. Allah herkesin bebişini kucağına versin. :teytey::teytey:

slmlar bende 3.5 haftalık hamileyim.ya bende pek bişi hissetmiyorum sadece sürekli halsizim ve midem ekşiyoooo.allahım tüm hamişlere kolaylıklar versin.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

a.s. cevabın için çok teşekürler arkadaşım evet allahın takdiri çok üzüldüm ama yapacak bişey yoktu güzel dileklerin içinde saol

hayırlı olsun..seninle aynıyız. ben de 5 haftalık hamileyim. 29 ekimde dr.a gittik. keseyi gördük çük şükür. haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez kısmetse. :teytey:

hayırlı olsun..seninle aynıyız. ben de 5 haftalık hamileyim. 29 ekimde dr.a gittik. keseyi gördük çük şükür. haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez kısmetse. :teytey:

merhaba canım sevindim aynı zamanda olmasını bilgi alışverişi yaparız artık. Ben cuma günü gidecem kalp atışlarını dinlemek için. Gelince yazarım. Bişey soracam dr kesenin büyüklüğünü söyledi mi sana. Bana 10mm dedi 7 haftalık olması gerekiyo adete göre ama 5 haftalık görünüyor dedi. Adet düzensizliği vardı bende ondan olabilirmiş.

adet düzensizliğinden olabilir tabi. çünkü yumurtlaman geç olmuş olabilir. eğer geç yumurtladıysan kesen tabiiki küçük olabilir. ben 28-29 günde oluyordum. keseyi gördüğümde adet tarihim üzerinden 6 gün geçmişti. kesenin büyüklüğüne göre 4+6 dedi. kesemin boyutu 9 mm dedi. normal dedi ama kalp atışlarını duymadan rahat yok dedi.
ben de 11 kasım salı günü gidecem tekrar. benim 4+6 gün için 9 mm normalse, bence senin 5 haftalık için 10 mm olması da normalmiş gibi geliyor. tabi doktorlar daha iyi bilir. yorum yapmak ne kadar doğrudur bilinmez.

yeni hamileler hoşgeldiniz,bebişerliniz hayırlı olsun,Allah kokusunu duymak nasip etsin inş.

Benİm de bebetim var:))
Dün takip amaçlı prolaktinimi ölçtürmek için lab. gittim çünkü prolaktinoma şikayetim var. Bebetimin olmasını çok istiyodum ama ne yalan söleyim pek umudum yoktu. Adetimin gecikmesini prolaktin yüksekliği zannedip tahlil yaptırmak istedim. Gitmişken bi de Gebelik tahlili yaptırayım dedim (umut dünyası) VEEEEEE BEBETİMİN OLCANI ÖĞRENDİM.:sm_cool::sm_cool:ÇOK MUTLUYUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN.bİZE DE SAĞLIKLA SONUNU GETİRMEYİ NASİP ETSİN.

Canım ben internette araştırdım hep 5mm falan yazıyordu ondan sordum. Doktorda iyi dedi zaten ama ilk olunca işte telaş birazda.

S.A Arkaşlar!...
ben 5+4 günlük hamileyim sadece sabahları bulantım oluyor,ama bugün bütün gün ara ara oldu....bide ben daha ilk ayda 3 kilo almışım çok yiyorum ilk defa göbeğim çıktı çok yemekten sanırım...spor yapsam mekik felan çeksem bebişime zararı olur mu???:CüvCüv:gamyoncuiremsu

tebrik ederim canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah :1hug:

şekerim spor yerine kilo yapabilecek seylerden sakınmaya calış vitamin kullanıosan oda kilo aldırmış olabilir

Merhaba ben yarın doktora gidiyorum bebişimin kalp atışlaırnı dinleyecez. Biraz önce randevu aldım. Hayırlısı bakalım inşallah bir terslik yoktur. Allah yardımcımız olsun.

bende warım bende anne adayıyım:)) (inşlh annede olucam)
ekleyin benide anne adaylarıı eğer bi liste warsa tebi... tam 3 aylık olduk çok şükür.12.haftamdayım

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını dinledik. Doktor herşey güzel gidiyor artık bir ay sonra görüşelim dedi. Bebişim daha 6 mm çok küçücük.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhabalar.ben de bu siteye ilk üye olduğum zaman stresli ve umudumun azaldığı bir dönemdeydim.ama şimdi herşey çok farklı.çünlü içimde 11 haftalık minicik bir kalp atıyor.çok ama çok mutluyuz.umarım hepimiz güzel bir şekilde doğumumuzu yapıp o küçük kalpleri kucağımıza alırız.

bu arada 3 gün sonra bebişimin ense kalınlığı ölçülecek.ikili testler yapılacak.biz de sabırsızlıkla bekleyeceğiz.umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…