cevabın için çok teşekürler arkadaşım evet allahın takdiri çok üzüldüm ama yapacak bişey yoktu güzel dileklerin içinde saolmerhaba canım,adet oldum tabiiki hayatım bize süprizdi bu çünkü adet dönemim şaşmıştı ve yumurtlama günümü de tabii bilemiyordum a.s
şimdi kimyasala gebelikle senin normal düşük sanırım çok farklı kimyasal gebelik genelde kadınların başına geliyormuş ama gebelik değilde adet gecikmesi olarak algılanıyormuş..Doktorum bazılarına üzülmesin diye adet gecikmesi olmuş diyoruz dedi...(bu arada süper bir doktorum var) neyse durum böyle umarım doğru bir biçimde anlatabilmişim...önemli olan ne biliyormusun adet düzenini çok iyi bir şekilde takip etmek..ben çok iyi takip ediyorum o yüzden hamile olduğumu anladım çünkü hiç gecikme yaşamazdım 2 gün gecikince test yaptım evde silik de olsa pozitif çıkınca hemen hastaneye gittim kan testi için orda belli oldu ama nasip değilmiş umarım yaradanım bu evladımı bağışlar bizebakalım kısmet...
senden ricam bunu sorun hale getirip bunalıma girmemen allaha şükretki sağlıklı bir bebek değilmiş demekki allah kimseye kaldıramayacağını dertler vermesin...tesellin böyle olsun tabii ki üzüleceksin insani bir tepki ama bence fazla uzatma çünkü inan eşlerimiz kahroluyorlar ama ellerinden bir şey gelmiyor..en iyisi bundan sonrakilere morali yüksek hazırlanmak...allah uzun ömürlü,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve bebek isteyen herkese..:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim. Çok sürpriz oldu çünkü 5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım. 30 ekimde doktora gittim. Tabi daha kalp atışları duyulamıyordu o yüzden bir hafta sonra gel dedi. Allaha şükür şimdilik bir şikayetim yok. Allah herkesin bebişini kucağına versin. :teytey::teytey:
hayırlı olsun..seninle aynıyız. ben de 5 haftalık hamileyim. 29 ekimde dr.a gittik. keseyi gördük çük şükür. haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez kısmetse. :teytey:
merhaba canım sevindim aynı zamanda olmasını bilgi alışverişi yaparız artık. Ben cuma günü gidecem kalp atışlarını dinlemek için. Gelince yazarım. Bişey soracam dr kesenin büyüklüğünü söyledi mi sana. Bana 10mm dedi 7 haftalık olması gerekiyo adete göre ama 5 haftalık görünüyor dedi. Adet düzensizliği vardı bende ondan olabilirmiş.
adet düzensizliğinden olabilir tabi. çünkü yumurtlaman geç olmuş olabilir. eğer geç yumurtladıysan kesen tabiiki küçük olabilir. ben 28-29 günde oluyordum. keseyi gördüğümde adet tarihim üzerinden 6 gün geçmişti. kesenin büyüklüğüne göre 4+6 dedi. kesemin boyutu 9 mm dedi. normal dedi ama kalp atışlarını duymadan rahat yok dedi.
ben de 11 kasım salı günü gidecem tekrar. benim 4+6 gün için 9 mm normalse, bence senin 5 haftalık için 10 mm olması da normalmiş gibi geliyor. tabi doktorlar daha iyi bilir. yorum yapmak ne kadar doğrudur bilinmez.
Benİm de bebetim var:))
Dün takip amaçlı prolaktinimi ölçtürmek için lab. gittim çünkü prolaktinoma şikayetim var. Bebetimin olmasını çok istiyodum ama ne yalan söleyim pek umudum yoktu. Adetimin gecikmesini prolaktin yüksekliği zannedip tahlil yaptırmak istedim. Gitmişken bi de Gebelik tahlili yaptırayım dedim (umut dünyası) VEEEEEE BEBETİMİN OLCANI ÖĞRENDİM.:sm_cool::sm_cool:ÇOK MUTLUYUM. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN.bİZE DE SAĞLIKLA SONUNU GETİRMEYİ NASİP ETSİN.
S.A Arkaşlar!...
ben 5+4 günlük hamileyimsadece sabahları bulantım oluyor,ama bugün bütün gün ara ara oldu....bide ben daha ilk ayda 3 kilo almışım çok yiyorum ilk defa göbeğim çıktı çok yemekten sanırım...spor yapsam mekik felan çeksem bebişime zararı olur mu???:CüvCüv:gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?