merhabalar ben de8+5 haftalık hamıleyım ve bulantıdan mahvolmuş durumdayım ama gene de şükür bu halime dıyorum.butun hamılelığını yatarak geçirenler var. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı güzel bebişler versin inşallah.[/QUOTE canım bende daha yeni öğrendim bulantım falan yok şimdilik bulantıyı geçirmek için beyaz leblebi ve tuzlu kraker yiyebilirsin midem bulanıyor diye yemek yemeyide ihmal etme güçsüz kalırsın sana sağlıklı gebelikler diliyorum canım
Arkadaşlar ben 7. haftamdayım. Ara ara kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar oluyor. Çok şiddetli değil ama ben tedirgin oluyorum sizde de böyle şikayetler var mı?
sizi çok iyi anlıyorum aynılarını bende çektim beklemek ölümden zor geldi banada halada zaman zaman psikolojik etkilerini yaşıyorum benim amniosentez sonucum iyi çıktı eminimki sizinkide iyi çıkacak bebeğinize sağlıkla sıhatle kavuşacaksınız. :Saruboceq:
Arkadaslar ben 11 hafta 2 gunluk hamileyim , cok fazla midem bulanmadi sadece biraz acikinca oluyor .Dun gece tuvalete kalktigimda topluigne basindan az cok acik pembe bir kan goruru gibi oldum ama uyku sersemi emin degilim acaba birsey olmusmudur diye cok merak ediyorumBilgisi olan varsa yardim edebilirmi
arkadaşlar benim inanılmaz miğdem bulanıyor yaa 1 haftadır bitmek bilmior ve arada çıkarıorum yediklerimi...
ne yapmam lazım bulantı geçirmek için arkadaşlarr???senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?