1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

benim bugün ölçüldü ense pilisi kalınlığı kalp atışlarınıda duydum:)) off harika bişey yaa doktor uygun pozisyonu bulmak için bebeği dürtüp durdu ne hareketler yaptı takla attı ya şok oldum ... ilk kez bukadar uzun gördüm bebeğimi... harika bi duyguymuş kızlar çok şükür herşeyide normal çıktı kan sonuçları 1 hafta sonra ama ... allahım hepimize herşeyiyle sağlıklı ewlatlar nasip etsinn.

slm arkadaşlar ben burcu yeni katıldım aranıza 9 haftalık hamileyim bende allah yardımcımız olsun

hosgeldın canım...tebrık ederım.ALLAH sag salim kucaına almayı nasıp eder inşallah...
bende 12 haftalıgım..bugun ıkılı test verdık.bakalım inşallah hersey yolunda gıder....nasıl gıdıor hamişlik?
bende bulantı mahvedıo beni..aç kalmaya tahammulu hiç yok yaramazımın...

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sanırım 4-5 haftalık hamileyim.Henüz kesem karnımdan görünmedi bugün bhcg değerim 2300 çıktı değerim katlamış çok mutluyum.Birde keseyi görsem daha mutlu olacağım hepinize sevgiler.

Arkadaşlar ben 7. haftamdayım. Ara ara kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar oluyor. Çok şiddetli değil ama ben tedirgin oluyorum sizde de böyle şikayetler var mı?

evet nursist o hareket anları mükemmel oluyor.2 hafta önce gittiğimizde kıpır kıpırdı.3-4 cm lik bir varlığın elini kolunu sallayıp hareket etmesi mükemmel.umarım bizim bebeğimizin de gelişiminde hiçbir sorun olmaz.ama en sıkıcısı önemli bir şeylerin sonucunu beklemek.allah kolaylık versin sana ,bana ve herkese...

merhaba kızlar ben de hamile olduğumu daha dün öğrendim doktora da salı günü gidicez şimdilik bulantı falan yok . burdan tüm hamilelere hepimize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim pek sıkıntım yok hepinize sorunsuz gebelik diliyorum

merhabalar ben de8+5 haftalık hamıleyım ve bulantıdan mahvolmuş durumdayım ama gene de şükür bu halime dıyorum.butun hamılelığını yatarak geçirenler var. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı güzel bebişler versin inşallah.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 hafta 3 günlük hamileyim hepinize hayırlı doğumlar sorunsuz gebelikler dilerim

Merhaba Arkadaşlar

Ben zeynep regli dönemim geçtiği için dün akşam idrar testi yaptım ve hamileyim.Son reglime göre 4 hafta 4gün oluyor.Ama Dün iç çamaşırımda koyu saru(kahverengi hatta) lekelnme oldu. ama bir kaç damlalık leke bugün yok .Sizce bu normal mi yoksa bi sorunmu?Daha önce düşük yaptım için korkuyorum daha dr a gitmedim.Çalışan bir bayanım aşırı uyku istiyorum.Bel ağrısı ve karın ağrısı çok oldu geçen hafta ama bu hafta pek bişey yok.Hepinize hayırlı olsun bebişleriniz...

zeynepcim yerleşme kanı diyolar tam bu dönemde bebeğin rahme yerleşmesinden kaynaklanan birkaç damlalık kan geliyor bazı annelerde. bende de olmuştu. endişelenmene gerek yok ama sen yine de en kısa sürede doktora git bi aksilik olmasın. hayırlı olsun inş bebeğini sağ salim kucağına alırsın. galiba temmuzda doğum yapacaksın ben de temmuz annesi olacağım inş aramıza hoşgeldin

Arkadaşlar ben 7. haftamdayım. Ara ara kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar oluyor. Çok şiddetli değil ama ben tedirgin oluyorum sizde de böyle şikayetler var mı?

evet bende de oluyor o ağrılardan. normal bi durummuş. devamlı ve şiddetli olmadığı sürece tehlikeli değil için rahat olsun.

zeynep tebrikler cnm gön aydın,uyku tabiki olacak başta,ben akşam 9 a kadar zor duruyordum :))

sonucu aldık çok şükür iyi çıkdı tosun gibi 1 oğlum olucakmış.ultrasonda gördüm tombik yanaklı bişey şu an 1 kilo olmuş. ve bebeğim benim doğum günümde doğucak yani 2 şubatda çok mutluyum Allah herkese s:teytey:ağlıklı 1 bebek nasip etsin

arkadaşlar benim inanılmaz miğdem bulanıyor yaa 1 haftadır bitmek bilmior ve arada çıkarıorum yediklerimi...
ne yapmam lazım bulantı geçirmek için arkadaşlarr???senağlama

Arkadaslar ben 11 hafta 2 gunluk hamileyim , cok fazla midem bulanmadi sadece biraz acikinca oluyor .Dun gece tuvalete kalktigimda topluigne basindan az cok acik pembe bir kan goruru gibi oldum ama uyku sersemi emin degilim acaba birsey olmusmudur diye cok merak ediyorum Bilgisi olan varsa yardim edebilirmi

günaydın cnm,kiloduna bir peçete yerleştir ve takip et bakalım cnm,geliyor mu pembemsi sıvı diye,eğer varsa vakit kaybetmeden dr.a gitmelisin,büyük ihtimalle progsteron verecektir,düşük riskini azaltmak için.eper renkli bişey yoksada sorun yok zaten,sakın ihmal etme canım,benimde ilk gebeliğimde böyle birşey gelmişti,peçete koydum,baktım tekrar geldi,ben hastanede çalışıyordum,hemen dr.a çıktım,progestan veririz dedi,ama usg tahlil falan,ilacı içmeye fırsat bulamadan kanamam başladı ve kaybettim,sende dikkatli olmalısın cnm,umarım birşey yoktur.

arkadaşlar benim inanılmaz miğdem bulanıyor yaa 1 haftadır bitmek bilmior ve arada çıkarıorum yediklerimi...
ne yapmam lazım bulantı geçirmek için arkadaşlarr???senağlama

bulantıyı tamamen geçirmenin malesef bi yolu yok. ama çubuk kraker yediğinde bastırabilyor biraz. istersen deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…