kızlar bende 6.haftama yeni girdim.adet tarihime göre ancak doktora 7+3 günlükken gidicem acaba kalp atışlarını duyabilir miyim.deneyimli arkadşlar siz ne zaman gördünüz.erken mi gidiyorum acaba.
canım çok kötü olsaydı inanki ben 3. ye hamile olmazdım şuan ben 12+1im ben herkezin aksine sezeryandan korkuyorum ama normal doğumda neredeyse ertesi günü hiçbirşey kalmıyor allah hepimize kolay doğum nasip etsin birde bebeğin sağdamı yoksa soldamı duruyormrb hamişler..ben de 14+2 yiz.çok güzel bi hamilelik geçiriyorum ve çok mutluyum.yakında bebişimin cinsiyetini de öğrencem.ama tek korkum doğumm nası bi duygu acaba...çok korkuyorum yaa...allah hepimize yardım etsin..şeker hamişler..
merhaba boncuk gözlüm ve diğer hamile arkadaşlar bende 4+3 günlük bir hamileyim doktora şimdi hemen gitmeye korkuyorum çünkü ben 2 yıllık evliyim ilk hamileliğimi 2008 ocakta yaşadım 8 haftalıkken kendiliğinden düşükle sonuçlandı. 6-7 ay kendimi dinlendirdim ve şimdi vajinal ultrasondan korktuğum için dr 7 haftalıkken gitmek istiyorum bana akıl verin lütfen çok endişeliyim
merhaba boncuk gözlüm ve diğer hamile arkadaşlar bende 4+3 günlük bir hamileyim doktora şimdi hemen gitmeye korkuyorum çünkü ben 2 yıllık evliyim ilk hamileliğimi 2008 ocakta yaşadım 8 haftalıkken kendiliğinden düşükle sonuçlandı. 6-7 ay kendimi dinlendirdim ve şimdi vajinal ultrasondan korktuğum için dr 7 haftalıkken gitmek istiyorum bana akıl verin lütfen çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?