1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

senağlamaselamlar bu gün öğrendim hamile olduğumu 4*1 günlük konu açtım ama göremedim sitede sorunmu var yoksa bendemi sorun heyecandanmısenağlamaçok karışık duygularım şu an ama hep k.k da gezerken hamilelik takvimi görüne derdim bende yapacam ama nasıl yardımcı olurmusunuz :a015::a015:

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildimmbir sorum olacak,ben gecen hafta doktora gittigimde normalde 7 haftalik olmasi gerekirken hamileligim daha 5 haftalik cikti.doktor gec döllenme dedi.simdi ben hangisine göre takip edecegim.yardimci olursaniz sevinirim.

kızlar bende 6.haftama yeni girdim.adet tarihime göre ancak doktora 7+3 günlükken gidicem acaba kalp atışlarını duyabilir miyim.deneyimli arkadşlar siz ne zaman gördünüz.erken mi gidiyorum acaba.

kızlar bende 6.haftama yeni girdim.adet tarihime göre ancak doktora 7+3 günlükken gidicem acaba kalp atışlarını duyabilir miyim.deneyimli arkadşlar siz ne zaman gördünüz.erken mi gidiyorum acaba.

Hayırlı olsun canım....6.haftadan itibaren kalp atışı duyuluyor diye biliyorum..nasipse sen de duyarsın

mrb hamişler..ben de 14+2 yiz.çok güzel bi hamilelik geçiriyorum ve çok mutluyum.yakında bebişimin cinsiyetini de öğrencem.ama tek korkum doğumm nası bi duygu acaba...çok korkuyorum yaa...allah hepimize yardım etsin..şeker hamişler..

canım çok kötü olsaydı inanki ben 3. ye hamile olmazdım şuan ben 12+1im ben herkezin aksine sezeryandan korkuyorum ama normal doğumda neredeyse ertesi günü hiçbirşey kalmıyor allah hepimize kolay doğum nasip etsin birde bebeğin sağdamı yoksa soldamı duruyor

Merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyimm.2 gün önce doktora gittim.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Çok şükür şu anda herşey yolundaa.

kızlar merhaba bende 6+4 hamileyim dün ve bugün belim adet olucakmışım gibi ağrıyo bu normalmi yoksaa bi gariplikmi var çok korkuyorum kızlar bu ikinci hamileliğim ilki 7 haftalıkken düştü bunuda kaybetmekten çok korkuyorum hakımızda hayırlısı olsun elimizden hiçbişey gelmiyor((

Sayfa Bulunamadı hamileler...bende aranıza yeni katıldım...11 hafta 2 günlük hamileyim...hamileliğim güzel gidiyo arada bi bulantım oluyo ama çok rahatsız etmiyo...ilk haftalarımda bendede bel ağrısı adet olacakmışım gibi sancılar oluyordu ama şimdi yok geçti...eğer sancılar şiddetliyse doktora gitmek gerekir...Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...:CüvCüv:

merhaba hamileler...bende aranıza yeni katıldım...11 hafta 2 günlük hamileyim...hamileliğim güzel gidiyo arada bi bulantım oluyo ama çok rahatsız etmiyo...ilk haftalarımda bendede bel ağrısı adet olacakmışım gibi sancılar oluyordu ama şimdi yok geçti...eğer sancılar şiddetliyse doktora gitmek gerekir...Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...:CüvCüv:

merhaba
ben de 6+5 im bugün. benimde mide yanması ve ara ara gelen mide bulantılarım var ama istifra etmiyorum. cuma günü randevum var meleğimin kalp atışını duyucam allahım kısmet ederse tabii inşallahh

Selam kızlar bende ıkı dusukten sonra tekrar hamıs ım suan 15+6 gunluk hamıleyım suan hersey ıyı gıdıyor cok sukur ogluma bır kardes gelıyor artık cok mutluyuz ara sıra ıstıfra edıyorum ama napalım ıdare edecez artık

merhaba boncuk gözlüm ve diğer hamile arkadaşlar bende 4+3 günlük bir hamileyim doktora şimdi hemen gitmeye korkuyorum çünkü ben 2 yıllık evliyim ilk hamileliğimi 2008 ocakta yaşadım 8 haftalıkken kendiliğinden düşükle sonuçlandı. 6-7 ay kendimi dinlendirdim ve şimdi vajinal ultrasondan korktuğum için dr 7 haftalıkken gitmek istiyorum bana akıl verin lütfen çok endişeliyim

merhaba...ben doktora 6 hafta 4 günlükken gittim bana vajinal ultrasonla bakıcam dedi ben istemedim ama doktor pek memnun olmadı tabi....normal karından baktı duydu kalp seslerini zayıf olduğum için duyabilmiş öyle dedi...ama sen yinede git doktora ilk hamileliğinde sorun yaşamışın korksanda gitmelisin doktora...

selam ierror,
ben de 4+6 günlük hamileyim eşim jinekolog. yarım saat kadar önce vajinal ultrasonla baktı bebişimize. hiçbir riski yok emin ol. zaten alet rahimin içine kadar girmiyormuş, ayrıca rahim ağzı da mukus denen sümüksü bir tabaka ile kapalıymış. ultrason aleti o tabakanın önünden görüntüleme yapıyormuş. yani bebişine hiçbir zararı yok. olsaydı eşim kendi bebeğini riske atmazdı değil mi lütfen rahat ol ve güveneceğin bir doktora gerekli muayeneyi yaptırmakta gecikme allah korusun dış gebelik durumu falan varsa en erken şekilde tespit edilmesi gerekirmiş. yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…