1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

slm arkadaşlar 7+3 günlük hamileyim salı günü hastaneye gitcem kalp atışlarını duyabilirmiyim.birde bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim alt karında ve kasıkta ara ara kasılmalar oluyor doktora sordum rahim büyüdükçe kasları gerdiriyormuş o yüzden dedi ama ben yinede tedirginim başka bi doktorada gitmeme gerek varmıı

kapl atışalrını duyabilirsin canım,kasılmalarda normal dr.a gerek yok,hayırlı olsun canım:CüvCüv:

merhaba kıslaar
bende 6+3 oldum yarın 27 kasımda drla randevum var.Daha önce düşük yaptığım için şu günler o kadar sıkıntılı geçiyor ki anlatamam sıkıntı yapmammaya çalışsamda olmuyor.Çalışan bayanım geçen hafta dr rapor verdi evdeydim evde midem o kadar çok bulandıki işe başladım bulantı filan yok bu da ayrı bir enteresanlık.Her şeyden etkileniyorum yürümekten bile korkuorum ki zaten minübüslere filan binemiom panikj atak gibi bişey oldum.Hyaırlısı hepimize Allah her zorlukta bir kolaylık verirmiş

meraba ben 11hafta 6 günlük hamileyim...doktora 6 hafta 4 günlükken gittim kalp seslerini normal ultrasonla bile duyduk sen tabiki duyarsın kalp sesleri...ayrıca o kasılmalar bendede oluyordu halada var sanki bıçak batıyormuş gibi oluyo belim ağrıyo bunları sorun yapmamak lazım normal şeyler...doktorunuda değiştirme memnunsan ilk hangi doktora gittiysen ona devam et bence....

SLM 7+5 GUNLUK HAMILEYIM.IKINCI HAMİLELİGİM.AMA KIZIMDAN DAHADA ZORLANIYORUM BU HAMILELIGIMDE.SABAHLARI KALKAR KALKMAZ BİŞİLER YEMESSEM O GUNUM WC DE GECIYOR.ARTIK AFEDERSINIZ OGURMEKTEN BURNUM KANIYOR.PERSEMBE GUNU DR RANDEVUM VAR BAKALIM NE DIYECEK DAYANACAK HALIM OLMUYO BU DURUMLARDA.AKSAMLARI IYIYIM ALLAHTAN.KALP ATISI BAKLIM GORCEMMI BIZDE DAHA GORMEDIK SAGLIKLA KJALIN arkadaslar allaha emanet

slm kızlar hepınızı tebrık ederım ınsallah sag salım saglıklı bebeıslerlerımız olur bende 8 haftalıgım fena gecmıyor hamılleık bırde ılk bebek heycan cok fazla ama nedense korkuda var.paylasalım evet burda bundan sonrakı asamalarıda bende acemılıkte var.... hoscakalın...

selam ben de 4+5 haftalık hamileyim. beni de aranıza alın

bende 4 hafta 1 günlüğüm benide alırmısınız aranıza .

Bende son adetime göre 4+5 günlük hamileyim benide alın aranıza. kızlar idrarda çift çizgiyi görünce bir daha kan testine gitmedim gerek yoktur dimi hamile olmasam çıkmazdı..Birde şimdi gitsem erkenmi ultrason için karından belli olmazmı??

deniz kızıl sana çoook ama çook teşekkür ederim içimi rahatlattın bende bunun üzerine medical park fatih şubesinden ayın 27 sine gün aldım sağol desteğin için allah bize ve tüm hamişlere herşeyin en iyisini nasip etsin inşallahaslında gitmemde bir yönden iyi dostlarım öyle söylüyor birinci düşük olduğu için doktor senin için koruyucu ilaç verebilir dediler

çok sağol öznur tavsiyelerin inan içimi rahatlattı doktora vajinal ultrason korkumdan bahsedicem kendine iyi bak

filizim öncelikle hayırlı olsun bende bugün itibariyle 4+5 günlük oldum reglime göre bende de ev testinte çift çizgi netti ama yine dee kantesti de yaptırdım dr soruyo vede ondaki değerlere bakarakta haftanı değerlendirebiliyor.kişiye göre bu haftalarda karından bakma değişirmi bilmem ama genelde vajinal ultrasonla bakıyolar dr ların dediğine göre sorun yokmuş güvenli bir metotmuş.herşey daha net gözüküyomuş kib güzel hamişlik geçirmen dileğiyle

birde kıslarr medical park fatih hastahanesi hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varmı beni aydınlatın lütfennnnn hatta dr leyla ercan ı bilen varmı yardımmm ediiiin bu site harika ve burdaki paylaşımları çokk seviyorumm

kan değerin kaç çıktı yazabilirmisiniz.:lepi:

Kızlar ben 5 haftalık hamişim son adet tarihime göre bugün doktora gittim kan testi yaptırmadım ben direk ultrasonla bakıldı karından.Keseyide gördüler normal bi gebelikmiş rahim içinde 15 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz...

canım hayırlı olsun bebişin, ama bence doktora gidip ultrasona girmende fayda var dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için keseyi rahim içinde görmek gerek. bence vakit kaybetme.

tebrikler canımm, Allah hepimize hayırlısını versin,inş,
KIzlarr benim yarın dr la randevum var dua edinn ..Herkese sevgiler

meraba arkadaslar bende beşbucuk haftalık anneyim cok heyecanlıyım cok mutluyum insallah hepimiz meleklerimizi sagsalim kucaklarımıza alırız

selam arkadaşlar bende 4+3 günlük hamileyim daha çok yeniyim.en erken ne zaman kese görünür ne zaman kalp atışlarını duyarım çok merak ediyorum.

herkesin hamileliği umarım çok sağlıklı geçer bende 8+3 haftalık hamileyim=) feci halde grip oldum yataktan kalkamıyodum çok şükür biraz geçti lütfen sizlerde kendinize dikkat edin

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende uzun zamandır siteye giremiyordum tüp bebek tedavisine gitmiştim...ve şimdi 8 haftalık hamileyim inşanlah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.. kalp atışlarını da gördüm muhteşem duygu anlatılmaz yaşanır alah olmayan herkese nasip etsin inşallah...bu arada be yürümeye bile korkuyorum aman bebişime bişe olacak diye siz nasılsınız ilk haftalarda... ve hiç aşerme falan yok...

merhaba sevde_nur canım sen bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftanda gördün bu arada hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…