slm arkadaşlar 7+3 günlük hamileyim salı günü hastaneye gitcem kalp atışlarını duyabilirmiyim.birde bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim alt karında ve kasıkta ara ara kasılmalar oluyor doktora sordum rahim büyüdükçe kasları gerdiriyormuş o yüzden dedi ama ben yinede tedirginim başka bi doktorada gitmeme gerek varmıı
slm arkadaşlar 7+3 günlük hamileyim salı günü hastaneye gitcem kalp atışlarını duyabilirmiyim.birde bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim alt karında ve kasıkta ara ara kasılmalar oluyor doktora sordum rahim büyüdükçe kasları gerdiriyormuş o yüzden dedi ama ben yinede tedirginim başka bi doktorada gitmeme gerek varmıı
selam ben de 4+5 haftalık hamileyim. beni de aranıza alın
bende 4 hafta 1 günlüğüm benide alırmısınız aranıza .
selam ierror,
ben de 4+6 günlük hamileyim eşim jinekolog. yarım saat kadar önce vajinal ultrasonla baktı bebişimize. hiçbir riski yok emin ol. zaten alet rahimin içine kadar girmiyormuş, ayrıca rahim ağzı da mukus denen sümüksü bir tabaka ile kapalıymış. ultrason aleti o tabakanın önünden görüntüleme yapıyormuş. yani bebişine hiçbir zararı yok. olsaydı eşim kendi bebeğini riske atmazdı değil mi lütfen rahat ol ve güveneceğin bir doktora gerekli muayeneyi yaptırmakta gecikme allah korusun dış gebelik durumu falan varsa en erken şekilde tespit edilmesi gerekirmiş. yine de sen bilirsin
merhaba...ben doktora 6 hafta 4 günlükken gittim bana vajinal ultrasonla bakıcam dedi ben istemedim ama doktor pek memnun olmadı tabi....normal karından baktı duydu kalp seslerini zayıf olduğum için duyabilmiş öyle dedi...ama sen yinede git doktora ilk hamileliğinde sorun yaşamışın korksanda gitmelisin doktora...
Bende son adetime göre 4+5 günlük hamileyim benide alın aranıza. kızlar idrarda çift çizgiyi görünce bir daha kan testine gitmedim gerek yoktur dimi hamile olmasam çıkmazdı..Birde şimdi gitsem erkenmi ultrason için karından belli olmazmı??
filizim öncelikle hayırlı olsun bende bugün itibariyle 4+5 günlük oldum reglime göre bende de ev testinte çift çizgi netti ama yine dee kantesti de yaptırdım dr soruyo vede ondaki değerlere bakarakta haftanı değerlendirebiliyor.kişiye göre bu haftalarda karından bakma değişirmi bilmem ama genelde vajinal ultrasonla bakıyolar dr ların dediğine göre sorun yokmuş güvenli bir metotmuş.herşey daha net gözüküyomuş kib güzel hamişlik geçirmen dileğiyle
Kızlar ben 5 haftalık hamişim son adet tarihime göre bugün doktora gittim kan testi yaptırmadım ben direk ultrasonla bakıldı karından.Keseyide gördüler normal bi gebelikmiş rahim içinde 15 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?