eyetkiner 8 haftalık gebeyim ben 7, haftasında gördüm fakat doktorum sadece kalp atışını gösterdi dinlettirme di ses bebeğe etki yapıyormuş benim doktorum 3 ayından sonra dinlettiriyor cnm..
Arkadaşlar ilk muayeneye kaçıncı haftada girmek lazım. Benim adet döngüm 32 gün olduğu için 20'inci gün civarı döllenmiştir. Hemen göremem diye 7-8 haftada gitsem diyorum. Şimdi gitsem 1-2 hafta sonra yine çağıracak büyük ihtimal.
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün bebeğimin kalp atışları durmuş kürtaj oldum. Minicik bebeğim benim kaybettim onu dün 9+3 olması gerekiyordu oysa bebeğimin 8+1 haftalıkken kalp atışları durmuş. Kanamam başladı dr gittik dün ultrasonla bakınca gelişmemiş bebeğin kalp atışı da yok dedi. Sanki dünyam yıkıldı perişan olduk bende eşimde. Öğleden sonra gel sonlandıracaz dedi. Hem üzüntü hem korku vardı içimde. Küratjın adı bile korkutuyordu beni. Birde sanki bebeğim içimde dursa hep diye düşünüyordum aldırmak istemiyordum ölmüş bile olsa. Ama dr dinleyince razı oldum. Dün 5,30 gibi kürtaj oldum. Bebeğimi orda bırakıp eve geldim. Ama sanki ben orda kaldım. Çok kötüyüm arkadaşlar. Benim gibi yaşayıp sonra hamile kalanlar lütfen bana yazın. Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün bebeğimin kalp atışları durmuş kürtaj oldum. Minicik bebeğim benim kaybettim onu dün 9+3 olması gerekiyordu oysa bebeğimin 8+1 haftalıkken kalp atışları durmuş. Kanamam başladı dr gittik dün ultrasonla bakınca gelişmemiş bebeğin kalp atışı da yok dedi. Sanki dünyam yıkıldı perişan olduk bende eşimde. Öğleden sonra gel sonlandıracaz dedi. Hem üzüntü hem korku vardı içimde. Küratjın adı bile korkutuyordu beni. Birde sanki bebeğim içimde dursa hep diye düşünüyordum aldırmak istemiyordum ölmüş bile olsa. Ama dr dinleyince razı oldum. Dün 5,30 gibi kürtaj oldum. Bebeğimi orda bırakıp eve geldim. Ama sanki ben orda kaldım. Çok kötüyüm arkadaşlar. Benim gibi yaşayıp sonra hamile kalanlar lütfen bana yazın. Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
merhana cnm benim çok geçmiş olsun ....nasip diilmiş diyelim her şeyde bi hayır vardır....peki anlamadın mı öldüğünü hemen kanaman olmadı mı cnm...
mrb cnm cok gecmis olsun Allah hayırlısını versin inan cok üzüldüm bende 2 kere düsük yyaptım yaklasık 8 .ve9. haftalardabebekler karnımda öldü suan yine hamileyim ama cok korkuyorm iğne kullanıyorm bilmem iğnede ne kadar iyi gelcek senin ilk bebeğinmiydi bu A LLAH bir daha yasatmasın insallah cok zor oluyo cünkü kib
Merhaba arkadaşım teşekkür ederim. Evet ilk bebeğimdi. Birde 5,5 yıl biz çocuk istemedik sonra karar verdik. Çok istedik. Ama nasip değilmiş yüzünü görmek.
mrb cnm korkma bendede olmuştu o sancılar bel ağrısıda, karın ağrısıda normal coğunda oluyo bunlar arada benimde kasıklarım ve karnıma ağrı giriyo sikayetlerini doktora gidince söylemende faydası vardır cok yorma kendini dikkat et kendine düsük yapanlar genelde riskli oluyo kanaman ve cok siddetli ağrıların olmadığı müddetce korkmamerhaba arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var.şu an 4+6 yız.ama adet sancıcı gibi sancılarım var.çok fazla akıntı ve bel ağrısı...arada birde karnım ağrıyor.bu dönemde normalmi?adet günümü 3 gün geçtim sadece.yardım edermisiniz çok korkuyorum.ilk bebeğimi kaybettimde ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?