1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

eyetkiner 8 haftalık gebeyim ben 7, haftasında gördüm fakat doktorum sadece kalp atışını gösterdi dinlettirme di ses bebeğe etki yapıyormuş benim doktorum 3 ayından sonra dinlettiriyor cnm..

eyetkiner 8 haftalık gebeyim ben 7, haftasında gördüm fakat doktorum sadece kalp atışını gösterdi dinlettirme di ses bebeğe etki yapıyormuş benim doktorum 3 ayından sonra dinlettiriyor cnm..

teşekkürler canım sağol
ben de şu anda 7+3 üm. ben de 6+4 de gittim dr a. ultrasonda göremedim kalp atışını 3 gün sonra gel dedi gidemedim yarın gidicem o zaman 7+4 olcam. inşallah görürüm arkadaşlar dua edin bana :) :Saruboceq:

Selam kızlar,

Ben de 4 haftalık hamileyim. Yarın doktora gidicem, daha net bilgilerle dönücem. Çok heyecanlıyım, şaşkınım, sevinçliyim, korkuyorum. Tüm duyguları bir arada yaşıyorum.

slm kızlar.bende hamileyim.Allah herkese hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Aminnn :)
3 gündür midem çok kötü beni.yemek falan pişiremiyorum yiyemiyorumda.sadece kuru şeyler peynir ekmek meyve falan.midemde mi sorun var yoksa hamileliktenmi anlamadım.daha çok erken değilmi yaaa....zor böle ama

Merhaba yeşill80,geçmiş olsun canım,gerçi bu durum biraz uzun sürer ama,inşallah çabuk geçer...Bebişini görebildin mi?Ben pazartesi doktora gittim 3mm olmuş miniğim.Bayramdan sonra yine gidicem,sen de durumlar nasıl,gittin mi doktora?

cnm bence şimdi gitmende fayda var en azından keseyi görmüş olur bence ihmal etme...

mrb arkadaslar sizdede arada kasıklarınıza ve karnınıza ağrı giriyormu normalli acaba anlayamadım

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk dün bebeğimin kalp atışları durmuş kürtaj oldum. Minicik bebeğim benim kaybettim onu dün 9+3 olması gerekiyordu oysa bebeğimin 8+1 haftalıkken kalp atışları durmuş. Kanamam başladı dr gittik dün ultrasonla bakınca gelişmemiş bebeğin kalp atışı da yok dedi. Sanki dünyam yıkıldı perişan olduk bende eşimde. Öğleden sonra gel sonlandıracaz dedi. Hem üzüntü hem korku vardı içimde. Küratjın adı bile korkutuyordu beni. Birde sanki bebeğim içimde dursa hep diye düşünüyordum aldırmak istemiyordum ölmüş bile olsa. Ama dr dinleyince razı oldum. Dün 5,30 gibi kürtaj oldum. Bebeğimi orda bırakıp eve geldim. Ama sanki ben orda kaldım. Çok kötüyüm arkadaşlar. Benim gibi yaşayıp sonra hamile kalanlar lütfen bana yazın. Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

canım çok üzüldüm ne desem boş tabii. bu durumu daha önce bende yaşadım çok kötü bi durum allah sabır versin canım a.s.

merhana cnm benim çok geçmiş olsun ....nasip diilmiş diyelim her şeyde bi hayır vardır....peki anlamadın mı öldüğünü hemen kanaman olmadı mı cnm...

mrb cnm cok gecmis olsun Allah hayırlısını versin inan cok üzüldüm bende 2 kere düsük yyaptım yaklasık 8 .ve9. haftalardabebekler karnımda öldü suan yine hamileyim ama cok korkuyorm iğne kullanıyorm bilmem iğnede ne kadar iyi gelcek senin ilk bebeğinmiydi bu A LLAH bir daha yasatmasın insallah cok zor oluyo cünkü kib

merhana cnm benim çok geçmiş olsun ....nasip diilmiş diyelim her şeyde bi hayır vardır....peki anlamadın mı öldüğünü hemen kanaman olmadı mı cnm...

Merhaba çok teşekkür ederim. Hiç anlamadım ya kanamam da dün başladı bir gün öncesi de kahverengi lekelenme vardı. İlk dr aradığımda önemli değil ilk üç ay içinde normal dedi içim rahat etmedi sonra birde kanamaya dönüşünce hemen gittik ama çare yok. Bebeğimin zaten kalbi durmuş. Sonra olanalrı yazdım zaten. Böyle canım bebeğim olmadan ikinci gecem. Allah daha kötülerinden korusun.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım teşekkür ederim. Evet ilk bebeğimdi. Birde 5,5 yıl biz çocuk istemedik sonra karar verdik. Çok istedik. Ama nasip değilmiş yüzünü görmek.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım teşekkür ederim. Evet ilk bebeğimdi. Birde 5,5 yıl biz çocuk istemedik sonra karar verdik. Çok istedik. Ama nasip değilmiş yüzünü görmek.

canım çokk geçmiş olsun allah yeisiyle sevindirsin inşallah bende geçtiğimiz şubat sonu 8 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptım acını anlıyorum ve ben 8 ay bebek istemekten korktum şu an rabbim nasip etti sana da en kısa zamanda yine verir rabbim verende oo alanda oo sana allahtan sabır diliyorum Teselli

merhaba arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var.şu an 4+6 yız.ama adet sancıcı gibi sancılarım var.çok fazla akıntı ve bel ağrısı...arada birde karnım ağrıyor.bu dönemde normalmi?adet günümü 3 gün geçtim sadece.yardım edermisiniz çok korkuyorum.ilk bebeğimi kaybettimde ben.

bende daha yeni hamileyim hala idrak edemedim gerçi alışamadım bu fikre :)
benimde kasık ağrılarım,karın ağrılarım oluyor.. çok fazla ayakta kalınca bel ağrılarım da var.. ama normal heralde birçok kişiden duydum bu şikayetleri...cuma günü dr a gidince
daha detaylı bilgisini alacağım...

mrb cnm korkma bendede olmuştu o sancılar bel ağrısıda, karın ağrısıda normal coğunda oluyo bunlar arada benimde kasıklarım ve karnıma ağrı giriyo sikayetlerini doktora gidince söylemende faydası vardır cok yorma kendini dikkat et kendine düsük yapanlar genelde riskli oluyo kanaman ve cok siddetli ağrıların olmadığı müddetce korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…