1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

canım biz eşimin işi dolayısıyla bir türlü gidemedik.yarın inşallah gitçez artık.umarım geçer bu durum yoksa böle sürerse yandık kı ne yandık... demek bebiş 3mm olmuş ne güzel sağlıklı olmasına sevindim kendine ii bak

Haberlerini bekliyorum,bizimkiler büyümüştür bu arada sanırım 1, 2mm daha.İnşallah karından görünür seninki ,benim görünmedi küçük olduğu için,bayramdan sonra yine gidicem ama başka bir doktora,daha kararsızım nereye gitsem diye, bakalım hayırlısı

kızlar ben hamileliğimin ne kadar olduğunu tam ultrasonlamı öğrenicem adetim dört gün geçti kan testi 231 çıktı doktor vajinal ultrasonla bile görünmez haftaya gel bi bakalım dedi ultrasonla gözükürsemi tam zamanı belli oluo

benim bebişimde 16 haftalık oldu bende bu hafta sonu doktora gidicem nasipse cinsiyeti belli olacak çooooook heycanlıyım

Selam,ben de 5 haftalık kamileyim.2 gün sonra doktora gidicem, keseyi sanırım göremeyiz ama genel duruma bi bakalım dedi. Çok heyecanlıyım. Midem bazen hafif bulanır gibi oluyor, kasıklarımda da sızı gibi ara ara ağrı oluyor.
Hepimize sağlıklı bebeişler diliyorum. Bu dokuz ay nasıl geçecek...

Sevgili Menzil Gülü, Ben adetimin geçmesini bekleyemedim, idrar tahlili yaptım önce evde, çift çizgi çıktı,ikinci çizgi tam net değildi ama çıktı. Ertesi gün de kan tahlili yaptırdım, kan da da çıktı. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı ile allah gönlüne göre versin.

bende 5+1 günlük hamişim.bu hafta doktora gideceğim.inşallah kesem görünür.hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum.

bende 5+1 günlük hamişim.bu hafta doktora gideceğim.inşallah kesem görünür.hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum.

Ben de senin kadarlıkken gitmiştim,göründü ama karından değil...Çok güzel bir duygu,tarifsiz.Nokta kadar bir şey ama,mutluluk verici.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuruşuz bebişlerimize

Ben de senin kadarlıkken gitmiştim,göründü ama karından değil...Çok güzel bir duygu,tarifsiz.Nokta kadar bir şey ama,mutluluk verici.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuruşuz bebişlerimize

amin canım inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında mucizelerimizi kucağımıza verir.arkadaşım 5+1 günlük hamile ve kesesini karından ultrasonla gördü.belki bende görürüm ya,vajinal ultrason istemiyorum.

bende 5 haftalık olduğunda karından ultrasonla görüldü.ama sadece kese görünüyor karında bebiş 6 veya 7 haftalıkken görülüyormuş.bende bi bebişimi görseydim .o minik kalbinin atışını inşallah .

slm arkadaşlar bugün ilk kez ultrasona girdim ve eşimde bende şok olduk ikizlerimiz olacakmış zaten bir oğlum vardı beş yaşında sevinç üzüntü şaşkınlık karmakarışık duygular yaşıyorum herkes işin çok zor dior moral veren yok bebeklerim 10 haftalık

Canım sen bakma zor diyenlere biraz elden çıkana kadar olur zorluğu ama ne güzel bir durum tbr ederim seni.Tedavimi görmüştün ondanmı oldu yoksa ailedemi vardı?

Ekşili kısır demeyin banaaaaaa....mercimekli köfte,bol sarmısaklı yoğurtlu mantı vs. Vs. Vs.
Liste uzayabilir hamileler için değil mi? Ben de 7h.4 gnlk hamileyim.kahverengi lekelenmeler yüzünden son 5 günüm berbat geçse de dün doktorumun söyledikleri ve bebişimin kalp atışlarını gördükten sonra rahatladım.
Umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz arkadaşlar...

kızlar ben de 8+2 deyim sizin belirtileriniz ne durumda benim pek belirtim kalmadı da

Ekşili kısır,ekşili köfte.bol sarmısaklı yoğurtlu olan herşey..........
Aynı dert bende de var.ben de 7 hft. 4 gnl hamileyim arkadaşlar.
Hepimize bu uzun yolculukta sağlık diliyorum

5+3 günlük hamileyim geçen pazar lekelenmem oldu bebiş bizi korkuttu şimdi yatıp dinleniyorum.karın ağrılarm da hala devam ediyo daha ne kadar sürecek bu ağrılar kendimi hamile değil de hasta gibi hissediyorum.hiç de tadını çıkaramıyorum.

kızlar ben de 8+2 deyim sizin belirtileriniz ne durumda benim pek belirtim kalmadı da

Merhaba bende 7 haftalık hamileyim.hafif mide bulantılarım oluyor.Ayrıca beyaz süt renginde akıntı oluyor bende birkaç gündür.Sizde de akıntı varmı arkadaşlar?Hamilelikte normal olduğunu duymuştum.Bu arada 6+3 günlükken doktor bebeğimi göremedi cumartesi 7+3 olucam ve tekrar ultrasona gireceğim.Eyetkiner, sen ne zaman görmüştün bebeğini ve kalp atışlarını.İnşşalh bu gidişimde bende görebilirim yavrumu:Saruboceq:

kızlar bende 5+5 günlüğüm midem hafif bulanıyor baş ağrım oluyor akşamları okadar.

5,30 da doktorla randevum var kızlar bakalım ne diycek?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…