1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

mrb arkadaslar suanda 7 haftalık hamileyim sizlerdede koyu sarı renkte bir akıntı oluyormu normalmi herhangibir rahatsızlık yok ama merak ettim

merhaba canım
ben de 6+4 de bebeğimi 7+4 de de bebeğimin kalbinin attığını gördüm ve dinledim umarım sende dinlersin canım. bu arada beyaz renkli akıntı bende de var ama telaş edilecek bişey yok bence yeter ki akıntılarımız beyaz olsun :)

mrb arkadaslar suanda 7 haftalık hamileyim sizlerdede koyu sarı renkte bir akıntı oluyormu normalmi herhangibir rahatsızlık yok ama merak ettim

canım ben de 8+5 deyim benim de beyaz renkli akıntım oluyor crinone jel kullanıyorum onun da etkisi var senin de bazı kullandığın ilaçlardan olabilir. bence sorun yoktur. endişelenme kötü kokulu olmasın da ...
öyle olduğunda enfeksiyondan şüpheleniliyor ama onda da korkulacak bişey yok büyük ihtimalle hamişliğin verdiği bişeydir meleğin iyi olsun da :)a.s.

MERHABA ANNE ADAYLARIIIIIIIIIII

ben de 8 + 2 günlük hamileyim. ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZİ TAMAMINA ERDİRİR.

mide bulantılarım biraz hafifledi.en azından yemek yiyebiliyorum artık. ama bel ağrısı oluyor kızlar yaaaa. sizde de varmı
?

bende hiç bel ağrısı olmuyor akıntada.sadece günün belli saatlerinde midem bulanıyor.ben henüz bebişimi göremedim.sadece keseyi gördük 5+2 .bebiş için bayram sonu gideceğim.inşallah görürüz ve minik kalbinin atışınıda duyarız.

mrb arkadaslar bugün bebisimin kalp atıslarını gördüm biraz içim rahat

Doktor bebeğin kesesinin oval olduğunu söledi yuvarlak olmalıymış.Düşük tehlikesi belirtisi imiş.Progestan verdi..............................

merhaba arkadaşlar bende şuan 7+4 günlük hamileyim.5+6 günlük keseyi gördük vajinal ultrasonla 7+3 günlükde kalp atışını duyduk vajinal ultrasonla

Selam arkadaşlar bende 13 haftalığım ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum Lekelenmeler yaşıyorum ve sürekli yatıyorum...Benim gibi lekelenme yaşayanlar varsa ne olur paylaşalım.Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız....

Son düzenleme:
slm herkeze bende 14 haftalık hamileyim bendede sorunlar oluyo ama üstüne gitmiyorum.kendimi çok kaptırmıyorum sorunlara çünkü düşündükçe sorunlar dahada cogalıyo üst üste geliyo en iysimi takmamaya calışıyorum.allahın izniyle bi 5 aylık falan olsa korkularım dahada azalacak.

kity79 slm canım bende 13. haftadayım lekelenmeler devam ediyor progestan kullanıyorum 2 kez hastanede yattım evdede kalkmadan yatacaksın dedi dr um. endişelenmemek elde değilmirmirmirmirallahım bebek bekleyen herkezi tamamına erdirsin sağlıklı bebekler nasip etsin sabırla bekleyeceğiz ve dua edeceğiz.senin başka sıkıntıların oluyormu??:uhm:

Oluyor efsane malesef diğer forumdada yazdım sana pıhtı attım çok korktum diğer tarafta detayları okuyabilirsin...

...........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor bebeğin kesesinin oval olduğunu söledi yuvarlak olmalıymış.Düşük tehlikesi belirtisi imiş.Progestan verdi..............................

filizim canini sikma. benim kesem de oval bile degil. boyle sekilsiz bir sey. sonmus balon gib. internette 6 weks ultrasound pictures yaz. sana 6 haftalik annelerin kese sekillerini veriyor ve emin ol cogununki oval yani uzulmeye degmez. doktorum kesenin yeri ile de alakali bu dedi.
ben yurtdisinda yasiyorum ve TRde de bir arkadasim kadin dogumcu ondan bilgi aliyorum.

yani canini sikma. Allah verdikten sonra hicbirseycik olmuyor. ama almak isteyince de agzinla kus tutsan olmuyor. Rabbim'e teslim ol. uzulme.a.s.

Tumu progestan bende kullanıyorum.Günde 3 kez tok karnıma hap olanını içiyorum.Progesteron hormonu eksikliğinden bana verdi dr.Yani düşük tehlikesi yaşıyorum.

Canım teşekkür ederim gördüm resimleri evet ama işte normal olması için yuvarlak olması gerekiyomuş bilmiyorum haftaya bugün kontrolüm var inşallah düzelmiştir....yerimseniben

Ben de düşük tehlikesi yaşıyorum,arada lekelenme oluyor,progesteron bana da verdi ama çok uyku yapıyor,yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı

bugün bebişimi gördüm:ecrin_bebek:.kalp atışlarınıda duydum onun için mutluyum:teytey:.daha önce boş gebelik yaşamıştım ve iki gündürde karın ağrıları yaşayınca endişeşlenmiştim.bayram sonrası doktora gidecektik ama bu gün gittik.daha önce sadece keseyi görmüştüm .oyüzden biraz endişeliydim .düşük tehlikesi yaşayan arkadaşlarada geçmiş olsun.yatın dinlenin başka yapabileceğiniz birşey yok.ALLAH kucağımızada almayı nasip etsin.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben de salı günü dr a gidicem neyle karşılaşacağımı o kadar merak ediyorum ki en son 7+4 de gittim. o zaman 10 haftalık olacağız. arada sırada hafif kramplarım oluyor batmalarım oluyor karnımda sizde de var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…