Merhaba bende 7 haftalık hamileyim.hafif mide bulantılarım oluyor.Ayrıca beyaz süt renginde akıntı oluyor bende birkaç gündür.Sizde de akıntı varmı arkadaşlar?Hamilelikte normal olduğunu duymuştum.Bu arada 6+3 günlükken doktor bebeğimi göremedi cumartesi 7+3 olucam ve tekrar ultrasona gireceğim.Eyetkiner, sen ne zaman görmüştün bebeğini ve kalp atışlarını.İnşşalh bu gidişimde bende görebilirim yavrumu:Saruboceq:
5,30 da doktorla randevum var kızlar bakalım ne diycek?????
mrb arkadaslar suanda 7 haftalık hamileyim sizlerdede koyu sarı renkte bir akıntı oluyormu normalmi herhangibir rahatsızlık yok ama merak ettim
Selam arkadaşlar bende 14 haftalığım ama çok zor bir hamilelik geçiriyorumLekelenmeler yaşıyorum ve sürekli yatıyorum...Benim gibi lekelenme yaşayanlar varsa ne olur paylaşalım.Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız....
kity79 slm canım bende 13. haftadayım lekelenmeler devam ediyor progestan kullanıyorum 2 kez hastanede yattım evdede kalkmadan yatacaksın dedi dr um. endişelenmemek elde değilmirmirmirmirallahım bebek bekleyen herkezi tamamına erdirsin sağlıklı bebekler nasip etsin sabırla bekleyeceğiz ve dua edeceğiz.senin başka sıkıntıların oluyormu??:uhm:
Doktor bebeğin kesesinin oval olduğunu söledi yuvarlak olmalıymış.Düşük tehlikesi belirtisi imiş.Progestan verdi..............................
hanimlar merhaba ben de yeni anne adayiyim. 6+5 iz insallah bugun. ama kesem sonmus bir balon gibi yuvarlak degil. insallah sorun cikmaz ama Tr deki doktorum bana progestan kullan vajinadan 4*1 dedi. biri bana anlatabilir mi bu progestan agizdan alinmiyor mu? ayni hap kullaniliyor mu vajina icin yoksa o ozel bir progestan cesidi mi? bir de nasil yerlestiriliyor vajinaya?
hanimlar merhaba ben de yeni anne adayiyim. 6+5 iz insallah bugun. ama kesem sonmus bir balon gibi yuvarlak degil. insallah sorun cikmaz ama Tr deki doktorum bana progestan kullan vajinadan 4*1 dedi. biri bana anlatabilir mi bu progestan agizdan alinmiyor mu? ayni hap kullaniliyor mu vajina icin yoksa o ozel bir progestan cesidi mi? bir de nasil yerlestiriliyor vajinaya?
filizim canini sikma. benim kesem de oval bile degil. boyle sekilsiz bir sey. sonmus balon gib. internette 6 weks ultrasound pictures yaz. sana 6 haftalik annelerin kese sekillerini veriyor ve emin ol cogununki oval yani uzulmeye degmez. doktorum kesenin yeri ile de alakali bu dedi.
ben yurtdisinda yasiyorum ve TRde de bir arkadasim kadin dogumcu ondan bilgi aliyorum.
yani canini sikma. Allah verdikten sonra hicbirseycik olmuyor. ama almak isteyince de agzinla kus tutsan olmuyor. Rabbim'e teslim ol. uzulme.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?