1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

mrb arkadaslar bende düsük tehlikesi yasıyorm 8 haftalık hamileyim kahverengi lekeler geliyo 5 6 gündür moralim cok bozuk doktor fazla gezinmememi söyledi arada ev isleri yapmak zornda alıyorm yemek gibi ağır isler değil cünkü yapcak kimse yok ailem yanımda değil esimde evde oldğu müddetce .yardım edebiliyor acaba sorn olurmu bilmiyorm

fazla dolaşmamaya gayret et.ne kadar dinlenirsen okadar iyi. moralinide yüksek tutmaya bak.sürekli bişey olacakmı diye düşünme.hep iyi şeyler düşün.çünkü moralde çok önemli.öptüm canım

canım kendine dikkat et. dr un ne derse onu yap mümkünse yattığında ayağının altına yastık koy. seni çok iyi anlıyorum. umarım en kısa zamanda iyileşirsin. kendine ve bebeğine dikkat et canım moralini yüksek tut.a.s.

anna adayları hepinize merhaba bende katıldım aranıza....

bugün 5+4 düz allahın izniyle dün gittik kesemizi gördük benim kesem yuvarlaktı böyle nohut kadar birşey evet evet nohut gibiydi hatta bende biraz endişelendim şimdi yazılarınızı okuyunca rahatladım yuvarlak olması gerekiyormuş zaten demişsiniz.....

bir kaç arkadaş 7. haftada görmüş bebeklerinin kalp atışlarını ama bizi dr. haftaya çağırdı ozaman sanırım 6+2 falan olacağız erken değilmi sizce.....

Dün değil canım çarşamba ya da perşembe gideceğim..Bakalım..

mrb kızlar allah hepinize sağlılklı bebişler versin ayriyettende rahat vede sorunsuz hamilelikler bende 5hafta 5 günlük hamileyim 2 gün saonra dr gidicem bebeğimi ilk defa görücem kalp atışları gözükçekmiş alahın izniyle çok heycanlıyım vede korkuyorum daha önce tek yumurta ikizlerimi 7 haftalıkken kaybetmiştim kalp atışları yoktu inşallah bu iyidir sizlere sağlıklı:CüvCüv: bebekler diliyorum

kızlar bişey soracağım.bugün 6+6 olduk.idrar yollarımda enfeksiyon var ve oda kasık ağrısı yapıyor.bayramda izmirdeydim kayınvalidemde.orada pazar günü koyu sarı bir leke geldi panik olup acile gittim.düşük yapıyorum sandım.doktor kesemin haftamla uyumlu olduğunu yolk sacımında olduğunu(bu ne bilmiyorum) sorun olmadığını düşük veya kan göremediğini söyledi.5+4 tü gittiğimde.artık bebek rahime saplanıyor tutunmaya çalışıyor ondan olabilir dedi.ben yinede progestan istedim gönülsüz yazdı.dün gece aynı çok koyu sarı akıntı geldi.sanki azıcıkta kahverengiye çalıyor.kızlar bu enfeksiyonmu?düşük belirtisimi?çok korkuyorum.hiç uyumadım.doktor normal çok su içtiğin için iltihap akıyordur dedi.ama tam güvenemedim.perşembe günü randevum kalp atışları için.bana yardımcı olurmusunuz?

canim sanmiyorum bir sorun olsun. sen kendini yorma yat dinlen. isler olacagina variyor.

ah canım ya nasıl yatıp dinleneyim yarın mesaim var ders başlıyor.sabah 7.30 da bir çıkıyorum ikindi 4 e kadar dersim var ayakta hiç oturmadan.buda vicdan meselesi işte ne diyeyim rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.rabbim kucağımızı boş bırakmasın...:Saruboceq::Saruboceq:

Canim ya oturarak falan ders anlatma sansin yok mu? bazen hocalarimiz oyle yaparlardi ozellikle hamileyken. yani tabi zor ayak ustunde saatlerce.

ben gene de bir sorun olacagini sanmiyorum insallah. bol bol su icmeyi ihmal etme.

arkadaslar bende 10 haftalık hamiişim.bu bebiş benim ikinci bebiş oluyor.biraz sorunlu bi hamilelik yasıyorum.düşük tehlikesi ilaçlar falan.ama suan cok iyiyim.bebişimde cok iyi eli ayağı hiç durmuyor cok sasırdım bu haftada o kadar oynamasına.allahım benim ve tüm anne adaylarının yardımcısı olsun.bu arada nisaa arkadasım geçmiş olsun.üüzlme desemde bi faydası olmaz yasayan bilir.canı alnada allah verende ümidini kaybetme umarım allahım sanada bebişler nasip eder..herkese sevgiler..

Selam kızlar. Biz de bugün tam 5 oldukhihoyyytBir sonraki hafta için biraz endişeliyim çünkü 6 haftalık bir düşüğüm var. Umarım hepimiz için işler yolunda gider de sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq:

slm arkadşlar bnde hamileyim ve bnm de2 ci hamileligim ilki ölü dogmuştu işallah bu bebegimi hayırlısıyla kucama alırım . Allah herkese hayırlısıyla kucana almak nasip eder işallah

canım bizim seninle hamileliğimiz aynı. İlginçtir sen ne yaşıyorsan bende aynısını yaşıyorum. Mide bulantım ve aşermem yok, ama deli gibi uyuyorum, birazda iştahım azaldı. Sat 4 Kasımdı. 5hafta 3günlük hamileyim bugün. Bende bu cuma günü gidicem doktora. Ufak bi sorun yaşadım doktorun hesabına göre bebek 2hafta küçük çıktı. Biraz canım sıkıldı ama önemsenicek pek birşey yokmuş. Paylaşalım herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…