1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

bende 4 haftalık hamileyim ama hamile olduğumu öğrendim ilk akşam kahverengi lekelenmem oldu düşük tehlikesiymiş korkuyorum

YİNEDE HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARKADAŞLAR BOL BOL DUA

kızlar 9.haftamıza girdik benim mide bulantılarım çok azaldı.normalmi?çok korkuyorum.bir kaybım var malum....

Herkese merhaba.
Bende 7 hafta 6 günlük hamileyim :)Aşerme gibi bi şeyolmadı ama maaşallah mı desem demesemmi bilmiyorum ne bulursam yiyorum :) Mide bulantımda sadece 5-6 kez bu aralar çok tükrük salgıladığımızdan oldu tükrükle beraber balgam mahfetmişti beni şükür oda geçti sayılır.
Uzatmıyım Allah hepimize hayırlısıyle doğurmayı nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar bende 5+1 günlük hamileyim :) allah isteyen herkese versin su an hiç bi sıkıntım yok kasık ağrısı ve gaz dışında bulantım olurmu bilmiyorum ama inş olmaz eeylem2007 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 16+5 günlük hamileyim minik meleğim gün geçtikçe kendini gösteriyor çok mükemmel bir duygu herkese sağlıklı günler diliyorum

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 16+5 günlük hamileyim minik meleğim gün geçtikçe kendini gösteriyor çok mükemmel bir duygu herkese sağlıklı günler diliyorum

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu arada hoş geldin hihoyyyt senin de mi eylül doğumun kısmetse:CüvCüv:

kızlar 9.haftamıza girdik benim mide bulantılarım çok azaldı.normalmi?çok korkuyorum.bir kaybım var malum....

arkadaşım benim midem bazen çok bulanıyordu ve korkuyordum acaba bi şey mi oldu diye, bazense inadına hiç bulanmıyordu ve ben yine korkuyordum acaba bişey mi oldu diye. hatta bi kere bulanmıyordu doktoru aradım ve kontrol etmek istedi. tedbiri elden bırakmamak lazım. bi de işte hamile psikolojisi :) Allah'a emanetiz hepimiz...

:Saruboceq:

merhaba bende 13 haftalık hamileyim benimde biraz ağır geçirdim halsizlik,mide bulantısı,hiçbir işimi yapamadım ama biraz daha rahatlamaya başladım mutfağa girip yemek yapamadım evden dışarı çıkmak istemiyordum.moralimizi herzaman yüksek tutmamız gerekiyor bebeğin buna ihtiyacı var.cumartesi doktara gidicem,acaba cinsiyitini görebilirmi çok merak ediyorum.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun

ayy cici anne adayları allahım o minik varlıkları kucagınıza almayı nasip eder inşallah.ben de yazmıştım bu topiğe küçük hamileyken.ama şimdi büyüdü kızım 36 haftalık oldu taaam.nasıl geçti anlayamadım.çok şükür buralara geldik sizlerde gelirsiniz inşallah.şimdi ise dogum stresi sardı beni

selam arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim....
hepimize hayırlı olsun umarım hiçbir zorlukla karşılaşmayız Allah yardımcımız olsunnnnn

merhaba arkadaşlar ben de 7+5 hamileyim. inş bebişleri sağlıcakla kucağımıza alırız.

slm arkadaşlar bende 6 hafta 5 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım. bi an önce gelse yavrularımız kucağımıza bi alabilsek... kaydirigubbakcemile

slm kızlar bende 5 hft 6 günlik hamileyim hepinizi öpüyorummmmmmmmmm:CüvCüv:hihoyyyt:hooray:

merhaba çiçeği burnunda anneler bende 9 haftalık hamileyim hamileliğim zor geçiyor idrar yollarımda aşırı iltihap var oda beni mahfediyo geçende çok az kanamam oldu daha öncede 1düşüğüm olmuştu şimdi çok korkuyorum Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın bizimkinide dua edin bana kızlar

oley bende 7 haftalık oldum ve bebek çok aceleci şimdiden durmuyo fırıl fırıl dönüyor

slm bende 8 haftalik hamileyim bütün anne adaylarina saglikli bi hamilelik dilerim insallah hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz,Allah yardimcimiz olsun.benim ilk 4 hafta falan migdem bulanmadi hic sadece kokuyo karsi cok hassastim ama artik sürekli 24 saat boyunca migdem bulaniyo yatiyom bi is yapamiyom ama kusmuyorum cok sükür istahim yok bebegim icin yemek zorundayim.pekmez iciyorum sabahlari bi yemek kasigi kansizliga kalsyum eksikligine ve demir eksikligine iyi geliyo sizde icin hele halsiz uykulu olan hamilelelere tavsiye ederim.keciboynuzu pekmezi en iyisi

slm kızlar bende 11+6 haftalık hamileyim hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…