1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

slm arkadaşlar bende 6 hafta 5 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım. bi an önce gelse yavrularımız kucağımıza bi alabilsek... kaydirigubbakcemile
canım bugün itibariyle bende 6 hafta 5 günlük gebeyim sanırım aramızda 1 gün var:) Allah kolay bir hamilelik verir inşalah hepimize:CüvCüv:

Göğüsleri patlayacakmış gibi şişip de, 8. haftada eski haline dönen var mı aranızda? Hafif bir şişlik ve göğüs ucu hassasiyetinden başka bir şeyim kalmadı. Zaten başka belirtim de yok!! Korkuyorum.

merhabalar, önceikle herkese rahat ve sağlıklı hamilelik diliyorum ve Allah herkesn bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ben de 6 haftalık hamileyim:) yarın doktorumla ilk randevum var, inş. iyi haberler alırım...

oley bende 7 haftalık oldum ve bebek çok aceleci şimdiden durmuyo fırıl fırıl dönüyor

canim kusura bakma ama 7 haftalik bir bebek firil firil donemez. zaten kendisinin su anda 1 cm bile ancak oldugunun farkindasin degil mi? bebek bile degil o. hucre toplulugu. henuz ne bacagi var ne de kolu. kalbi bile yeni atmaya basladi.

arkadaşım tebrikler .. bende dün öğrendim sanırım 5 haftalık benimde:)
bulantın falan varmı peki??

benim bebeğimde 7 haftalık.kalbini dinledik bu hafta çok güzel biduygu allah kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşım tebrikler .. bende dün öğrendim sanırım 5 haftalık benimde:)
bulantın falan varmı peki??
tebrikler özgecimm:) birkaç gün öncesine kadar bulantım hiç yoktu fakat son günlerde inanılmaz bulantım var . sanki sürekli otobüsteymişim ve otobüs tutuyormuş hissi var:) hiçbirşey yemek istemiyorum zaten yiyemiyorum herşey kokuyormuş gibi geliyor..allahtan şimdilik kusmuyorum... sen ne durumdasın?

ben de 8+2 oldum ilk zamanlar büyüyodu çok ağrıyordu ama şimdi sadece bi hassaslık var. zaten öyle büyümeye devam etse devasa bişey olur. benim de bulantım falan yok pek hamile gibi değilim ama olsun bizimki de böyle geçecektir. evham yapmamak lazım annenin psikolojisi kötü olursa bebek etkilenirmiş. inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. haftalar bir an önce geçer inş...

selam arkadaslar ;
bende hamileyim ama henüz doktora gıtmedim . bu hafta sonu gıdeceğim .
ve cook mutluyum ve bır o kadar da korkuyorum .
hamilelik ayını ne zamandan bu yana kac haftalık olduğunu anlıyorsunuz ?
regl imin ocak 1 de baslaması gerekıyordu , başlamadı . kan testı yaptırdım ocak 8. gunu
orda ki hormon yuksek cıktı .
sizce kac aylık hamileyım

en son adet tarihine göre belli oluyor. en son adet tarihin önemli yani. sen tahmini 5 haftalık falan hamilesindir.

tüm hamişler:))))))
Allah sağlıklı bir evlat ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize.......
esru cnm bende henüz bulantı yok...
ama olurmu olmaz mı bilmiyorum sanki hamile değil gibi rahatım şimdilik...
bu arada arkadaşlar 5 haftalıkken beta hcg değeri ne çıktı sizlerde?????
bende 93..

selam kızlar hepinize hayırlı olsun benim de bebeğim olmuyordu 6 yıl bekledik tedavilerden sonra nihayet 7+4 haftalık hamileyim herşey yolunda

allahım hepimize sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip eder inşallah
bende 5 haftalık hamileyim dün bebişimi gördüm :ecrin_bebek:nokta kadar bişey doktorum 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi allahım çok güzel bir duygu bunu yanındada korku acaba nasıl sağlıklımı herşey aklıma geliyor allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize

MERHABALAAR,,
bende 6+1 günlük hamişim,,benide aranıza alın,,benim de şimdilik hiçbişeyim yok haftaya salı 20 ocakta dr.gidicez keseyi görmek için,,
valla ne garip bi duyguymuşiiisevinç,,korku,,endişe ,merak hepsi bi arada
amaaa çoookkk güzeelllll

Ben de altı haftalık hamileyim.Sadece biraz mide bulantım var.Ama bebegim sağlıklı bir şekilde dogsun da her şeye katlanmaya çalışacagım.Sadece sabır arkadaşlar,bebeklerimiz dogunca her şeyi unutacagız.Herkese çok selam.

arkadaşlar sizlerin de benimle aynı heyacanları duymanız sizi anlayabilmem çok çok garip bi duygu bu korku,mutluluk ,heyacan,anne olucam anne ....

slm arkadaşlar bende 4+3 günlük hamileyim hepinizbenim duygularımı anlatmış gibisiniz demekki hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.. daha hala inanamıyorum korku,endişe,sevinç,mutluluk hepsi bir arada yaşıyorum..bende 19 ocakta kontrole gidicem keseği görmek için.Geçen cuma gittiğimde noktaydı sadece,ama onu görmek bile beni sevinçten ağlattı...allahım inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde doğar ve kucağıma alırım..hepiniz için allahtan tek istediğim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

merhaba ben sedef bende yenı uyelerdenım bende 4 haftalık hamıleyım hepımızın hamılelıgı hayırlı olsun allah olmayanlarada nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…