canım bugün itibariyle bende 6 hafta 5 günlük gebeyim sanırım aramızda 1 gün var:) Allah kolay bir hamilelik verir inşalah hepimize:CüvCüv:slm arkadaşlar bende 6 hafta 5 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım. bi an önce gelse yavrularımız kucağımıza bi alabilsek... kaydirigubbakcemile
oley bende 7 haftalık oldum ve bebek çok aceleci şimdiden durmuyo fırıl fırıl dönüyor
merhabalar, önceikle herkese rahat ve sağlıklı hamilelik diliyorum ve Allah herkesn bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ben de 6 haftalık hamileyim:) yarın doktorumla ilk randevum var, inş. iyi haberler alırım...
tebrikler özgecimm:) birkaç gün öncesine kadar bulantım hiç yoktu fakat son günlerde inanılmaz bulantım var . sanki sürekli otobüsteymişim ve otobüs tutuyormuş hissi var:) hiçbirşey yemek istemiyorum zaten yiyemiyorum herşey kokuyormuş gibi geliyor..allahtan şimdilik kusmuyorum... sen ne durumdasın?arkadaşım tebrikler .. bende dün öğrendim sanırım 5 haftalık benimde:)
bulantın falan varmı peki??
Göğüsleri patlayacakmış gibi şişip de, 8. haftada eski haline dönen var mı aranızda? Hafif bir şişlik ve göğüs ucu hassasiyetinden başka bir şeyim kalmadı. Zaten başka belirtim de yok!! Korkuyorum.
selam arkadaslar ;
bende hamileyim ama henüz doktora gıtmedim . bu hafta sonu gıdeceğim .
ve cook mutluyum ve bır o kadar da korkuyorum .
hamilelik ayını ne zamandan bu yana kac haftalık olduğunu anlıyorsunuz ?
regl imin ocak 1 de baslaması gerekıyordu , başlamadı . kan testı yaptırdım ocak 8. gunu
orda ki hormon yuksek cıktı .
sizce kac aylık hamileyım
tüm hamişler:))))))
Allah sağlıklı bir evlat ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize.......
esru cnm bende henüz bulantı yok...
ama olurmu olmaz mı bilmiyorum sanki hamile değil gibi rahatım şimdilik...
bu arada arkadaşlar 5 haftalıkken beta hcg değeri ne çıktı sizlerde?????
bende 93..[/Q
amin inş kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. benim 4+3 de 4239 çıkmıştı ama kişiden kişiye değişirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?