tüm hamişler:))))))
Allah sağlıklı bir evlat ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize.......
esru cnm bende henüz bulantı yok...
ama olurmu olmaz mı bilmiyorum sanki hamile değil gibi rahatım şimdilik...
bu arada arkadaşlar 5 haftalıkken beta hcg değeri ne çıktı sizlerde?????
bende 93..[/Q
amin inş kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. benim 4+3 de 4239 çıkmıştı ama kişiden kişiye değişirmiş.
benim de 3+5 günlükken ilk kan testi yaptırmıştım 431,5 tu...şimdi 9+3 günlük hamileyim...çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu arada hoş geldin hihoyyyt senin de mi eylül doğumun kısmetse:CüvCüv:
slm kızlar ben de 4 haftalık hamişim.yanibhcg testindeki kan değerine göre çünkü bnm bebişim ultrasonda görünmüo daha2 gün önce yaptırdım testi 612 cıkmıstı bugün 1816 cıktı.normalde 2 katına cıkması gerekıomus bnm kı 3 katına cıktı.mol gebelık falan deildir inş.kızlar dua edin noluuur
selam canım bende 6 haftalık hamisim senınde hayırlı olsun
canım korkma herkezin bir olmuyor benimde 2 günde 3 katına çıkmıştı 6+5 günlükken bebişi gördük kalbini duyduk... yüreğini ferah tut ... belkide ikizdir annesi.....:CüvCüv::dance:delikafadulden
arkadaşlar bende hesaplamama göre 8 haftalık hamıleyiz ama doktorum net bişi solemedi solediği tek önemli şey kesemin etrafının kanlandığını duşük tehlikem olduğunu soledi 24,03,2009 da ve cok canım sıkılıyo bana5 gün yatmak zorunda olduğumu soledi ama calışıyorum bunu yapamam izin alamamki iş yerinde bebeğimden onemli değil ama sigortam yüzünden katlanıyorum oturuyorum aslında sekreterlik yapıyorum ama dayanamıyorum cok şiddetli ağrılarım var sürekliağlıyorum içimden ole geliyo napıcam arkadaşlar bişiler söleyin sizede olumu hiç naptınız yazın bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?