1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

merhaba arkadaşlar benim sat enson 6 aralıktı ve o günden bu yanada adet olmadın internetten girdiğim sata göre 5+4 günlük gözüküyor ama daha test dahi yapmadım sadece belirtilerim aşırı derecede karnım ve gögüslerim şiş gögüs damarlarım sanki patlıycak birde gaz ve ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor neğatif çıkcak diye test bile yapamadım korkumdan sizce kan verip testmi yapsam direk dr ramı gideyim ultrason için ne dersiniz arkadaşlar burdan takip ettiğim kadarıyla benim gibi belirti yaşayan arkadaşlar bayağı var hayırlısı

merhaba kızlar bende akşam test yaptım vee hamileyimm sanırım 20 günlük filan daha

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu arada hoş geldin hihoyyyt senin de mi eylül doğumun kısmetse:CüvCüv:

merhabalar arkadaşlar ben bu bölüme yeni takılmaya başladım ve ilk sayfadan beri baktım aranızda öyle çok eylül doğumlu olacak bebek çokki inşallah bende hamişimdirde benimkide eylül 12 dek geliyor tabi hamileysem sat 6 aralıktı ve ben hala test yapmadım neğatif görcem korkusundan bazılarına bakıyorum benim belirtilerden umutlanıp yaptırayım düyorum birde bakıyorum içime bir burukluk düşüyor ya değilsem diye bakalım hayırlısı hamişlerin gözü aydın rabbim hayırlısıyla almak nasip etsin.

slm kızlar ben de 4 haftalık hamişim.yanibhcg testindeki kan değerine göre çünkü bnm bebişim ultrasonda görünmüo daha 2 gün önce yaptırdım testi 612 cıkmıstı bugün 1816 cıktı.normalde 2 katına cıkması gerekıomus bnm kı 3 katına cıktı.mol gebelık falan deildir inş.kızlar dua edin noluuur

canım korkma herkezin bir olmuyor benimde 2 günde 3 katına çıkmıştı 6+5 günlükken bebişi gördük kalbini duyduk... yüreğini ferah tut ... belkide ikizdir annesi.....:CüvCüv::dance:delikafadulden

merhaba arkadaşlar bende bugün kan testi yaptıdım bhcg 240 çıktı 3 haftalık hamileyim :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar benimde son adetim 16 aralıktı 3 gün önce idrar testide pozitif çıktı,allah isteyen herkese nasip etsin...

günaydın arkadaşlar bişey sorcam ben 16 ocakta doktora gittiğimde bebeğim 11hafta 4 günlüktü şimdi ne kadar olduğunu nasıl hesaplayacağım bana anlatır mısınız?

canım korkma herkezin bir olmuyor benimde 2 günde 3 katına çıkmıştı 6+5 günlükken bebişi gördük kalbini duyduk... yüreğini ferah tut ... belkide ikizdir annesi.....:CüvCüv::dance:delikafadulden

inş dediğin gibidir canım.peki senin ki ikizmiydi?:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende hesaplamama göre 8 haftalık hamıleyiz ama doktorum net bişi solemedi solediği tek önemli şey kesemin etrafının kanlandığını duşük tehlikem olduğunu soledi 24,03,2009 da ve cok canım sıkılıyo bana5 gün yatmak zorunda olduğumu soledi ama calışıyorum bunu yapamam izin alamamki iş yerinde bebeğimden onemli değil ama sigortam yüzünden katlanıyorum oturuyorum aslında sekreterlik yapıyorum ama dayanamıyorum cok şiddetli ağrılarım var sürekliağlıyorum içimden ole geliyo napıcam arkadaşlar bişiler söleyin sizede olumu hiç naptınız yazın bana olurmu

ya benim resmim niye çıkmıyor mesajlarımda cok karısık bi site of cıldırıcam iyice dibe vurdum gercekten cok kotu oldum ya ben bebişimi kaybetmek istemiyorum

bernavolkancım ben de çalışıyorum aynı şeyi ben de yaşadım 5 gün istirahat gerekliydi ben kullandım tabi ama masamın altına plastik iskemle koydum üzerine ince bir minder koyup bacaklarını rahatlatmak adına 5-10 dk. saatte bir uzatabilirsin. Çok rahatladığımı hissediyorum. Ve arada kalkıp yürüyorum ben de masa başı çalışıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kendine dikkat et.kaydirigubbakcemile5

canım rapor alsan onuda mı kabul etmezler

slm kızlar nasılsınız..
bernavolkan geçmiş olsun canım...

mrb arkadaşlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun ve allah sağlıklı ve hayırlı ewlat olmasını nsip etsin hapimize ben de 19 yaşında 1 aylık hamileyim ve bulantılarım var belim ağrıyo benimde iştahım yok ama ekşili şeyler hep canım yemek istiyo arkadaşlar bide bi problemim var biraz hafif rahmin üst kısmında sanki adet görecekmişim gibi ağrılarım oluyo ama ara sıra ve hifi sonra geçiyo korkuyorum bnede düşük fln yaparım diye çok heycanlıyım bide 3 hafta sonra eşim askere gidecek 5 ay yapacak ama korkuyorum ben onun ailesinin yanında kalıyorum korkuyorum bu hafif ağrılar sizdede oldumu

nazzz canım hiç merak etme Allah ın izniyle bişey olmaz. 6 aydır korunmuyorduk bebeğimizde olmuyordu artık tamam pes demiştim hiçç bişeyi kafama takmıyordum ve 7. ayda hamile kaldım ancak hamile kalabileceğim aklıma bile gelmiyordu adetime yakın kasık ağrılarım başladı bende üşüttüm herhalde diyordum.işten gelir gelmez sıcak su koyuyordum su tulumuna ve saatlerce uyuyordum.adetime bir gün vardı ve eşim test getirmişti ben aslında yamayacaktım o kadar sıkılmıştımki her ay test yapıp negatifi görmeye... sonra yaptım ve iki silik çizgi gördüm inanamadım.daha sonra haftalarca kasık ağrılarım devam etti hatta 6. haftada lekelenmem oldu. doktorum progestan ve bebe aspirini verdi şimdi 11+4 olduk ve şükür iyiyim. hiç olumsuz düşünmedim.Yiyecek ekmeği yaşayacak günü varsa bebişin seninle kalacaktır canım.olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…