hanımlar bir de size birsey soracagım. bu kokuya hassasiyet nasıl oluyor? yani daha once guzel gelen kokular rahatsız mı ediyor? agır mı geliyor? mideniz mi bulanıyor?
bn de adetim gecti bekleyenlerdenim. 14 + 1 (yumurtlamadan sonraki 14 gun) de test yaptım cıkmadı. bugun 14 +3 teyim sunda. ama 8 gun falan gecince cıkar, simdi erken dediler. bekliyorum.
bugun bazı kokulara karsı asırı igrenme hissettim. bii kızarmıs et kokusu. bir de araba parfumu kokusu. belki gercekten agırdır ve psikolojiktir bilmiyorum sadece merak ettim.
canım bende bugün öğrendm hamiş olduğumu 3 haftalıkmışım bende testb yaptım çıkmadı adetim 5 gün geçtikten sonra bugün kan testi yaptırdık çıktı hamişmişim sende bunu dene
kibelecim benim en son adet olduğumda 28. gün gelmişti ama bu sefer 42. gün oldu gelmedi yani 14 gün geçti test yaptım çıktı idrar testinde.
Evet anlıyorum seni psikolojik olarak benimde etkilenip mide bulantım bile olmuştu.
Zor bir süreç.
Çok fazla dua et hayırlısını iste ve kesinlikle kafana takma eminecim kafandan bebek isteğini at eşinle beraber hayatın tadını çıkarmaya bak.
Çünkü aynı süreçleri yaşadım seni iyi anlıyorum düşündükçe geri tepiyor tammaen silmelisin kafandan.
Rabbim sana da nasip edecektir inşallah.
Benim kese 6 haftada göründü ve kasığımda baya ağrı oldu bende aynı endişeleri yaşadım ama çok şükür 7 haftalık oldum endişelenme bence ama kendine çok dikkat et.
beyaz melek arkadaşımm aydınlıymışsın neresinden merkezmi acaba. benim kese 5 haftalıkken görünmüştü,kasık ve el agrıları ayrıca gögüslerde aynı şekilde fazlaca oluyor canım.
canım benımde bebegım 7 haftalık yarın ıcın dr kalp atısını dınlemek ıcın cağırdı cok heyecanlıyım.benım pek mıde bulantım olmadı sadece tursuya karsı asırı bır ıstek vardı 5-6 haftalıkken ama oda suan gectı zaten paso uyku modundasın onu hıc atlamıyım ama bıde benım rahım ıcındekı gergınlık halen devam edıyor pek de gecıceğe benzemıo sankı ben burdayım dercesıne kendını hıssettırıyor bana:dance:
arkadaşlar gördüm bebeğimi Allaha şükür herşey normalmiş şuan bir sorun yokmuş, inşallah böyle devam eder. :teytey:
tebrikler beyaz melek darısı sitedeki tüm anne adaylarının başına inşallah kız hamişler dua etmeyi ihmal etmeyin bize emi sizin dualarınız hemen kabul olurmuş durmasın diliniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?