1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

hanımlar bir de size birsey soracagım. bu kokuya hassasiyet nasıl oluyor? yani daha once guzel gelen kokular rahatsız mı ediyor? agır mı geliyor? mideniz mi bulanıyor?

bn de adetim gecti bekleyenlerdenim. 14 + 1 (yumurtlamadan sonraki 14 gun) de test yaptım cıkmadı. bugun 14 +3 teyim sunda. ama 8 gun falan gecince cıkar, simdi erken dediler. bekliyorum.

bugun bazı kokulara karsı asırı igrenme hissettim. bii kızarmıs et kokusu. bir de araba parfumu kokusu. belki gercekten agırdır ve psikolojiktir bilmiyorum sadece merak ettim.

canım bende bugün öğrendm hamiş olduğumu 3 haftalıkmışım bende testb yaptım çıkmadı adetim 5 gün geçtikten sonra bugün kan testi yaptırdık çıktı hamişmişim sende bunu dene

kibelecim benim en son adet olduğumda 28. gün gelmişti ama bu sefer 42. gün oldu gelmedi yani 14 gün geçti test yaptım çıktı idrar testinde.

canım bende bugün öğrendm hamiş olduğumu 3 haftalıkmışım bende testb yaptım çıkmadı adetim 5 gün geçtikten sonra bugün kan testi yaptırdık çıktı hamişmişim sende bunu dene

canım ben yurtdsında yasıyoru. buarad kan testi 350 USD. yani cok para. keske tr e olsam hic durur muydum simdiye? ben de -10 gun arası gecikmede yapacagım idrar testi. haftaya carsamba falan. gelmezse tabi.

kibelecim benim en son adet olduğumda 28. gün gelmişti ama bu sefer 42. gün oldu gelmedi yani 14 gün geçti test yaptım çıktı idrar testinde.

eylulranacım nasıl bekledin 14 gun:) daha once yaptın cıkmadı da 14. gun mu cıktı yoksa iyice emin olmak icin mi 14 gun bekledin?

11 haftalık hamıleyım 2 lı rest zamanı geldı ama ben hem 2 lı hemde 3 lu test yaptırmyı düşünmuyorum.bebeğimin ense kalınlığı normal ve dr umun söledıği kadarıyla herhangı bışey yok..bebeğim çok sağlıklı ama benım felaket derecede kusmalarım var

sağol canım hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz zaten,kafamdan atabilsem rahatlıycağımı biliyorum.ASLINDA Bİ ARA KAFAMDAN ÇIKARMIŞTIM.ama bu aralar etrafımda çok fazla bebek doğdu yada doğmak üzereler.eşim ve bende çok seviyoruz çocukları.GİDİP BİRAZ FAZLA VAKİT GEÇİRİNCE BEBEKLERLE BENİM DE OLSUN DEMEKTEN ALAMIYOR İNSAN KENDİNİ.TEST YAPTIRIP ÇIKMAYINCADA ÜZÜLDÜM ÇÜNKÜ ÇOK HEVESLENMİŞTİM BU SEFER.HALA ADET OLMADIM BİLİYOMUSUN BELİRTİLER BİLE DEVAM EDİYO.DOKTORDA HAVA DEĞİŞİMİNDENDİR FELAN DİYO YA GALİBA İNANMAK İSTEMİYO BEYNİM VE HALA YANLIŞ SİNYALLER GÖNDERİYO VUCUDUMA.BUNLAR HEP BİZİM KENDİMİZİ İNANDIRMAK İSTEDİKLERİMİZ GALİBA,ALLAH C.C. DEMİYOMU BEN OL DEYİNCE OLUVERİR DİYE O OLMAZLARI OLDURMAYA GÜCÜ YETEN DEĞİL Mİ O ZAMAN BİZE UMUTSUZLUK YAKIŞMAZ.BEN HEPİNİZ İÇİN DUAYA DEVAM EDİYORUM,ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Kibelecim bende polikistik over vardı ve bi süre tedavi gördüm en son doktorum rahim filmi ve sonrasında da aşılama dedi ama ben ara verdim çok yordu beni tedavi süreci.
Artık umudu da kesmiştim tüp bebek istiyorduk bi kaç yıl sonrasına.
Aradan bi kaç ay sonra hamile kaldım yani benim adetim gecikince hiç hamile olacağım aklıma gelmedi yine yumurtlamam gecikti diye düşündüm testi yapma nedenim doktorum tedaviyi bıraktığımız süreçte adetimi düzenlemem için gelmezse adet düzenliyici vermişti ona başlamadan ne olur ne olmaz diye hiç umutsuz bi şekilde yaptım yani hiç öle bi ihtimal aklıma getirmediğim için 14 gün geçti.

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oldu. Şuan 5 haftalık hamişim. Henüz doktora gitmedim ilk randevum yarın,çok heyecanlıyım bişey olur mu bir sorun var mı acaba diye korkuyorum,keseyi görebilir miyim yoksa erken mi diye meraklanıyorum. Kasıklarımda ve belimde bir ağrı var her zaman olmuyor ara ara giriyor, bazen de çok şiddetli oluyor, korkuyorum bebeğimi düşüyormuyum diye.Sizlerde de böyle şeyler yaşayan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevineceğim :)a.s.

Benim kese 6 haftada göründü ve kasığımda baya ağrı oldu bende aynı endişeleri yaşadım ama çok şükür 7 haftalık oldum endişelenme bence ama kendine çok dikkat et.

beyaz melek arkadaşımm aydınlıymışsın neresinden merkezmi acaba. benim kese 5 haftalıkken görünmüştü,kasık ve el agrıları ayrıca gögüslerde aynı şekilde fazlaca oluyor canım.

beyaz melek arkadaşımm aydınlıymışsın neresinden merkezmi acaba. benim kese 5 haftalıkken görünmüştü,kasık ve el agrıları ayrıca gögüslerde aynı şekilde fazlaca oluyor canım.

aslıcım ben Aydın Nazilli'denim ben de yarın gideceğim doktora yarın tam 5 haftam tamamlanıyor benim de bugün 4+6 yım. ayın belirtiler var demekki içimi rahatlattın teşekkür ederim a.s.

canım benımde bebegım 7 haftalık yarın ıcın dr kalp atısını dınlemek ıcın cağırdı cok heyecanlıyım.benım pek mıde bulantım olmadı sadece tursuya karsı asırı bır ıstek vardı 5-6 haftalıkken ama oda suan gectı zaten paso uyku modundasın onu hıc atlamıyım ama bıde benım rahım ıcındekı gergınlık halen devam edıyor pek de gecıceğe benzemıo sankı ben burdayım dercesıne kendını hıssettırıyor bana:dance:

bu akşamüstü 17.30 gidiyorum doktora inşallah görebiliriz kesesini

arkadaşlar gördüm bebeğimi Allaha şükür herşey normalmiş şuan bir sorun yokmuş, inşallah böyle devam eder. :teytey:

tebrikler beyaz melek darısı sitedeki tüm anne adaylarının başına inşallah kız hamişler dua etmeyi ihmal etmeyin bize emi sizin dualarınız hemen kabul olurmuş durmasın diliniz:)))

tebrikler beyaz melek darısı sitedeki tüm anne adaylarının başına inşallah kız hamişler dua etmeyi ihmal etmeyin bize emi sizin dualarınız hemen kabul olurmuş durmasın diliniz:)))

teşekkür ederim cnım dualarım sizinle inşallah rabbim hepimizi sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…