kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım,9+3 günlük hamileyim allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar bişe sorcam hilal1975 arkadaşımız 3-4 haftalık gebeydi lekelenme olmuş dr düşük riski var demiş sizlerde de oldumu şimdi evde yatıyo
mrb arkadaşlar ben de 4 hafta 3 günlük hamileyim. hamileyim bile diyemiyorum daha çok yeni. bişey olucak diye çok korkuyorum. çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin
merhaba...ben 4 haftalık hamileyim...yeni öğrendim..çok mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin :):dance:selam bayanlar yeni hamileler tatlı anne adayları gelin herşeyimizi burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım bebeklerimizin gelişmelerini yazalım insan bu dönemde herşeyden korkuyo birbirimize destek olalım ben daha yolun çok başındayım bu hafta sonu bebeğim 1aylık olcak ve doktora gitcem çok heyecanlıyım bütün gelişmelerimide burdan yazıcam hadi gelin burasıda bizim mekanımız olsun hadi birbirimizi yalnız bırakmayalım Allah hepimizin yardımcısı olsunaman hiç birimize nazar deymesin
merhaba...ben 4 haftalık hamileyim...yeni öğrendim..çok mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin :)
Selam arkadaşlar, bende 4 haftalık hamileyim. Dün akşam öğrendim. Çok şaşkınım bende neler değişecekmerak ediyorum. yaptırmam gereken test veya aşı benzeri birşey var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Hazırlıksız yakalandım çünkü.. Öpüyorum hepinizi..
slm kızlar ben de 5 haftalık hamişim,çok heyecanlıyım,hala hamile olduğuma inanamıyorum,inşallah Allah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.doktora ne zaman gidiceksiniz?
slm kızlar ben de 5 haftalık hamişim,çok heyecanlıyım,hala hamile olduğuma inanamıyorum,inşallah Allah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.doktora ne zaman gidiceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?