1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım,9+3 günlük hamileyim allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

slm kızlra bende 14 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inanılmaz yiyorum ve çok kilo aldım yaaa kızlar bir şey sorucam göğüslerim öyle çok büyümedi erken olduğu içinmi tedirgin oluyor insan

amin canıma.s.bende bütün değişiklikler var kilo hariç inş böyle devam eder fazla kilo almam.tatlicadiarzu

kızlar bişe sorcam hilal1975 arkadaşımız 3-4 haftalık gebeydi lekelenme olmuş dr düşük riski var demiş sizlerde de oldumu şimdi evde yatıyo

çok şükür olmadı olmasında Allahım kimseye vermesin hilal arakadaşımıza büyüjk geçmiş olsun

mrb arkadaşlar ben de 4 hafta 3 günlük hamileyim. hamileyim bile diyemiyorum daha çok yeni. bişey olucak diye çok korkuyorum. çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin

kızlar bişe sorcam hilal1975 arkadaşımız 3-4 haftalık gebeydi lekelenme olmuş dr düşük riski var demiş sizlerde de oldumu şimdi evde yatıyo

bende oldu canım birgün dr rapor verdi kımıldamadan yatmam gerektiğini söyledi yattım dinlendim 5 haftalıkken olmuştu düşük tehlikem vardı şimdi allaha şükür bişeyim yok.bol bol dinlensin canım dua edip iyi düşünsün bişey olmaz allahın izniyle.çok geçmiş olsun a.s.

merhaba...ben 4 haftalık hamileyim...yeni öğrendim..çok mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin :)

merhaba...ben 4 haftalık hamileyim...yeni öğrendim..çok mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin :)

Hayirli olsun.a.s.

Adetin gectikten sonrami ogrendin?

Benim bugun adet gunum. Kesin adet olucak gibi geliyor, adet olmadan once yasadigim hisleri hissediyorum. Karnim gunlerdir sis ve sert. Bekliyorum adet olucakmiyim diye.:uhm:

slm arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun ben biraz büyüyüm sizden inşallah sizde hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Selam arkadaşlar, bende 4 haftalık hamileyim. Dün akşam öğrendim. Çok şaşkınım bende neler değişecekmerak ediyorum. yaptırmam gereken test veya aşı benzeri birşey var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Hazırlıksız yakalandım çünkü.. Öpüyorum hepinizi..

canım hayırlı olsun. ben de 5. haftanın içindeyim. günü geçmeden erkenden öğrenenlerin dezavantajı görmek için fazla beklemek herhalde. doktorum 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi o kadar. gerçi benim dr fazla rahat herhalde. bekliycez Allah yardımcımız olsun. folik asite başlamadıysan hemen başla. benden bu kadar canım

slm arkadaslar bende aranıza katıldım hamıleyım 4 haftalık su bebıs gelısım semasını nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabılırmısınız bana

a.s.slm arkadaslar bende aranıza katıldım hamıleyım 4 haftalık su bebıs gelısım semasını nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabılırmısınız bana

slm kızlar ben de 5 haftalık hamişim,çok heyecanlıyım,hala hamile olduğuma inanamıyorum,inşallah Allah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.doktora ne zaman gidiceksiniz?

hoşgeldiniz tatlı hamişler. hepimize hayırlı olsun. kasım annesi olucaz inşallah hepimiz. ben de 5. haftanın içindeyim. 5 hafta dolup 6 nın içinde gidecem inşallah doktora. gitmişken ultrasonda falan da görünsün. erken gidip de görünmedi 3 gün sonra gel bi daha bakalım stresindense beklemeyi düşünüyorum biraz. yeni öğrenenler kasım annelerine katılsanıza. orda yazışırız

hayırlı olsun kızlar sizinde bebişleriniz allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.cimcime83 canım bende senin gibi 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu ultrasonda gözükmemişti 6 haftada tekrar gittim o zaman gözükmüştü sende bir hafta daha bekle bence ve doktora gittiğin gün tekrar kan tahlili yaptır onu göster doktoruna istiyor çünkü doktorlar.yerimseniben

merhaba.bende anne adayıyım daha çok yeni sanırım 3 haftalık filan daha doktora bile gitmedim bugün öğrendim a.s oderece yeni yani. çok heyecanlıyım ve çok mutluyum.Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleri gösterir inşallah. darısı tüm olmayanların ve isyenlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…