- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi brnestetik
Çok tatlı olmuş kemer kısma bayıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kemer kisma bayildinmi :)) aa cok sasirdim ve sevindim canim ben hala kemerli kalmis gibi goruyorum daÇok tatlı olmuş kemer kısma bayıldım
oyle mi diyosun canim sende gordunmu demek istedigimi ama hoc incek gibi durmuyor kemik geliyo elime yanlardandaha 1 aylık o kemer değil o iner![]()
kemer kisma bayildinmi :)) aa cok sasirdim ve sevindim canim ben hala kemerli kalmis gibi goruyorum dasen ne gorusyosun peki orda:)
mükemmel incecik benim eski burnum gibi doktorun kim acabakemer arti deviasyon ameliyati.oldum kizlar yorumlarinizi esirgemeyin lutgen cok merak ediyorum ...ayrica kemer goruntusu diye konu acmistim.simdi o goruntuyi ekliyecem ...eski yeni seklinde....1 aylik burnumen sonki resim deviasyondan kaynakli yamukluk oncesi sonrasi..
Ben deeeeee hemen hepsini okudummmBen kitaplarının hastasıyımTeşekkür ederim.
canim hafif kontur var ama nakadar becerdim bilmiyorum:d ama kontor ucunda var kalkik gosterme teknigi gercekten ise yariyor ama sen kemer kismini begendiydin orda yok :)))Valla makyaj mi kontur mu var bilmiyorum da acayip nizami ve çok hoş duruyor cildinize de bayıldım![]()
canim samsun da yapyirdjm hemde devlet hastanesinde kuruş vermeden..kbb ciye...doktorumdan allah razi olsunnerde yaptın ameliyatını cnm B brnestetik
aaaa hemen incelemeye aliyorum.amina ablayi:)) evet baktim ve galiba benziyor burnum onunkineAmina Sandal a benzettim ben
cok.cok tesekkur ederim canimm senin eski burnun derken sonradan degistimi burnunun sekli yoksa estetik varsa...dokyorum kbb basat fethallah samsunmükemmel incecik benim eski burnum gibi doktorun kim acaba
aaaa yok artik saka mi bu:))))cok mutlu oldum canim cok tesekkur ederim ya...Burda paylaşılan estetik resimlerinde ilk defa seni beğendim. Güzel olmuş...
aman allahimmben kemer görmedim burnunuzda çok güzel olmuş,6. aya kadar inebiliyor...benim 1,5 yıl oldu biraz kemer kaldı ...
yarın atayım olur mu?benim kalın derili ilk zamanlar ödemden hiç kemer kaldığı belli olmuyodu ve bence sende ödem de yok gibi kemer deaman allahimmresim.gorebolirmiyim.canim lutfenn
ozeldden at istersen
var canim kemer 2.resme dikkatli bak bazi gunler jayboluyo bazi gunler cok belli oluyo anlamadjmyarın atayım olur mu?benim kalın derili ilk zamanlar ödemden hiç kemer kaldığı belli olmuyodu ve bence sende ödem de yok gibi kemer de