1gece basbasa

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Merhaba kizlar
hemen konuya giriyim.
21 aylikbebegim var bugun kaynanamlarda birakmayi düsünüyorum esimle disari cikmak icin. Bebegim uyuyunca cikacam sabahda kahvaltiya gidicem o uyaninca. Sadece orda uyuyacak. Ama yinede niyeyse kendimi kötü hissediyorum. Neden bilmiyorum Sanki basimdan atiyormusum gibi hissediyorum.tas catlasin bugune kadar 5gün anca birakmisimdir. En fazla oda. Sizin fikirleriniz neler sizce birakirsam icim rahat etmiyor güvenmedigimden dgl bende bilmiyorum.

seni anlıyorum ama artık iki yaşına gelmiş, zaten artık daha sık bırakırsın, karı koca beraber vakit geçirmeye de ihtiyacınız var, zaten sadece uyucakmış

kötü hissetmen gereken bir durum yok.
abartma:))
gayette kalabilir ne olacak bir geceden.

esinle vakit geçirince moralin yerinde olur sana iyi gelir
sen iyi olunca bebeginde iyi olur
sorun etme bence bunu

Böyle bir imkanınızın olması cok güzel. Arada nefes almak iyidir, mutlu anne mutlu bebek mottosu :)

Bu kisiye gore değişiyor. Bir tanidigim cocuk hastayken yahut kendileri dışarda program yapmışsa çocuğu kv ye bırakıyordu. 2,5 yaşındaydı. 4-5 yaşına geldiğinde yine bırakıp birkaç günlüğüne sehir dışına ve yurt dışına bile çıktılar. Benim de 4 yaşında bi kızım var, şimdiye kadar bi yerde bensiz kalmadi. Kv istiyor aslında ama ben onsuz gece rahat edemem. Zaruret olursa o baska tabi. Ama 21 aylık bebek de küçük. Gece uyanıp meme istemeyecek mi? Emmiyorsa bile annesini hissetmek ister.. Anne vicdani böyle manyak bi şey işte :/

bırakın gıdın vıcdan yapmayın..!!!

Kızım 2 buçuk yaşında. Bırakabileceğim kimse yok. Hastane dahil heryere mecburiyetten birlikte gidiyoruz. Bazen o kadar bunalıyorumki nefes almak istiyorum. Bu evladımdan bıktığım için değil. Market alışverişi mağaza gezmesi herşey hep koşturmaca şeklinde yapılıyor. Kursa gitmem lazım. Gidemiyorum. O yüzden imkanınız var madem değerlendirin. Kendinizi kötü hissetmeyin.

Bir gece baş başa yazınca ,sevgili ile baş baş başa ve fanfini olayı sandım

20 aylık kızım var şimdiye kadar gece hiç bırakmadım ama çalıştığım için gündüz bakıcı bakar. Vicdan yapmanıza gerek yok.Çok yakın arkadaşım oğlunu 1,5 yaşında bırakıp yurt dışına tatile gitmişti.

Aynenn kafamda deli sorular aslinda nefes almak istiyorum ama aklim ayri kalbim ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…