- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Merhaba kizlar
hemen konuya giriyim.
21 aylikbebegim var bugun kaynanamlarda birakmayi düsünüyorum esimle disari cikmak icin. Bebegim uyuyunca cikacam sabahda kahvaltiya gidicem o uyaninca. Sadece orda uyuyacak. Ama yinede niyeyse kendimi kötü hissediyorum. Neden bilmiyorum Sanki basimdan atiyormusum gibi hissediyorum.tas catlasin bugune kadar 5gün anca birakmisimdir. En fazla oda. Sizin fikirleriniz neler sizce birakirsam icim rahat etmiyor güvenmedigimden dgl bende bilmiyorum.
kötü hissetmen gereken bir durum yok.Merhaba kizlar
hemen konuya giriyim.
21 aylikbebegim var bugun kaynanamlarda birakmayi düsünüyorum esimle disari cikmak icin. Bebegim uyuyunca cikacam sabahda kahvaltiya gidicem o uyaninca. Sadece orda uyuyacak. Ama yinede niyeyse kendimi kötü hissediyorum. Neden bilmiyorum Sanki basimdan atiyormusum gibi hissediyorum.tas catlasin bugune kadar 5gün anca birakmisimdir. En fazla oda. Sizin fikirleriniz neler sizce birakirsam icim rahat etmiyor güvenmedigimden dgl bende bilmiyorum.
Evet 5sefer birakmistim mecburiiyetten ama en fazla 1gece öyle 2-3gün birakmadim.5gun mu biraktin.5sefer mi.
Zaten daha once birakmisin duruyosa sizin icin sorun olmaz bir geceden.
Böyle bir imkanınızın olması cok güzel. Arada nefes almak iyidir, mutlu anne mutlu bebek mottosu :)Merhaba kizlar
hemen konuya giriyim.
bırakın gıdın vıcdan yapmayın..!!!Merhaba kizlar
hemen konuya giriyim.
Aynenn kafamda deli sorular aslinda nefes almak istiyorum ama aklim ayri kalbim ayriBu kisiye gore değişiyor. Bir tanidigim cocuk hastayken yahut kendileri dışarda program yapmışsa çocuğu kv ye bırakıyordu. 2,5 yaşındaydı. 4-5 yaşına geldiğinde yine bırakıp birkaç günlüğüne sehir dışına ve yurt dışına bile çıktılar. Benim de 4 yaşında bi kızım var, şimdiye kadar bi yerde bensiz kalmadi. Kv istiyor aslında ama ben onsuz gece rahat edemem. Zaruret olursa o baska tabi. Ama 21 aylık bebek de küçük. Gece uyanıp meme istemeyecek mi? Emmiyorsa bile annesini hissetmek ister.. Anne vicdani böyle manyak bi şey işte :/
Evettt esimde öyle diyorSiz sadece bir anne değil ''eş'siniz de''
hatırlatayım.
Ne güzelll bende birakmak istiyorum ama kafam karisiyorAhhah ben kaç kere bıraktım anneme. Arada nefes almak lazım. Böylece daha pozitif olup oğluma daha iyi enerji verebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?