- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Maleseff gelmiyorlar onu bende cok isterim ama hep mesgullerbiz bu durumlarda anneanne/babanneyi bize çağırıyoruz, çocuk uyuyunca çıkıyoruz onlar da bizde birkaç saat dinleniyorlar, biz gelince evlerine geçiyorlar. çocuğun düzeni bozulmamış benim de aklım kalmamış oluyor.
Bazilari siz gibi olumlu Nazi yorumlar olumsuz oldu ama esimle cok uzun zaman oldu yanliz kalmayali tadini cikaricamAnın tadini çıkar bebeği emin ellerde olacakmiş nasılsa moralini bunlara bozup bir guncugunu zehir etme:)
Biraz degisiklik gercekten gerekiyor bazen esine zaman ayirman lazim hep monoton hayattanda cok kavga ediyoruz sinirler geriliyorEn iyisini yaparsiniz. Tadini cikarin. Boyle durumlarda insan ne yapacagini sasirir heralde. Ayni anda bircok seyi yapmak ister :)
Kişiye göre değişen bir durum.
Kızım 4,5 yaşında bu zaman kadar sadece 2 gece anneme bıraktım. İkisi de acil durumdu.
Birinde eşim ameliyat olmuştu refakatçi kalmıştım, bir de gece eşimin dedesi vefat etmişti o gece anneme bırakmıştım.
Böyle acil bir durum dışında asla bırakamam. Değil tüm gece, sinemaya gitmek için 2 saatliğine bile bırakmaya içim el vermiyor.
Zira çalışan bir anneyim hafta içi gün içerisinde zaten görüşmüyoruz ondan mütevellit olacak ki keyfi durumlarda yanımdan ayırmak bana doğru gelmiyor.
Ama komşumuzun gelini var ilk kızı 2 yaşındayken 2. bebeği oldu çok bunaldım diyerek 40 içinde ki bebeği kayınvalidesine bırakıp, süt stoğu yaparak 1 hafta tatile çıktı.
Şok olmuştum duyunca, nasıl insan evladından ayrı tatil yapar aklım almıyor.
Bende sizin gibiyim gerçi istesemde bırakacak kimsem yokKişiye göre değişen bir durum.
Kızım 4,5 yaşında bu zaman kadar sadece 2 gece anneme bıraktım. İkisi de acil durumdu.
Birinde eşim ameliyat olmuştu refakatçi kalmıştım, bir de gece eşimin dedesi vefat etmişti o gece anneme bırakmıştım.
Böyle acil bir durum dışında asla bırakamam. Değil tüm gece, sinemaya gitmek için 2 saatliğine bile bırakmaya içim el vermiyor.
Zira çalışan bir anneyim hafta içi gün içerisinde zaten görüşmüyoruz ondan mütevellit olacak ki keyfi durumlarda yanımdan ayırmak bana doğru gelmiyor.
Ama komşumuzun gelini var ilk kızı 2 yaşındayken 2. bebeği oldu çok bunaldım diyerek 40 içinde ki bebeği kayınvalidesine bırakıp, süt stoğu yaparak 1 hafta tatile çıktı.
Şok olmuştum duyunca, nasıl insan evladından ayrı tatil yapar aklım almıyor.
Hayret ediyorum, insan yanında yavrusu yokken nasıl keyif alabilir aklım almıyor.Benimde aynı hafta doğum yaptığımız arkadaşım eşiyle karadeniz turuna gitmek için zaten çok sütüm yok diyip bebeği sütten kesti, annaneyle bırakıp 1hafta eşiyle tura çıktılar, o dönem şoka girmiştim
Hala bana baskı yapar çocuksuz tatile git hayatın tadını gör diye, ama işte hayatın tadı herkese göre başka
Kızım yokken hemen hemen her ay sinemaya giderdik, kızım 4,5 yaşında ve 2 kez sinemaya gittik.Bende sizin gibiyim gerçi istesemde bırakacak kimsem yokgeçen bayram annemlerin yanına gittik iki kez anneme bırakıp sinemaya gittik hele biri gece oniki buçukta bitti. Acayip vicdan yaptım bensiz nasıl uyudu acaba die. Uyumamış oda zaten
Ama arada nefes almak iyi geliyor. En az 2.5 senedir sinemaya gitmiyorduk bize çok iyi geldi.
Çalışınca zaten bütün gün ayrısın özlüyor insan. Vicdanin dozunu artırıyoruz sanırım :) sinemaya falan Neyse de ben kizimi bırakıp tatile kesinlikle gidemem.Hayret ediyorum, insan yanında yavrusu yokken nasıl keyif alabilir aklım almıyor.
Geçen yıl ramazanda son teraviyi Eyüp Sultan'da kılalım hem orada baş başa iftar yaparız dedik.
İşten çıkıp eşimin iş yerine gittim oradan iftara gittik, lokmalar boğazıma dizildi.
Hemen kalkıp eve gittik kızımızı ve annemleri alıp Eyü'be teravi için geri döndük.
Abim zaten anneme, hayret nasıl gitti, durqamaz o gelip alır çocuğu demiş.
Kızım yokken hemen hemen her ay sinemaya giderdik, kızım 4,5 yaşında ve 2 kez sinemaya gittik.
birinde eşim çok istiyordu ve kuzenine söz vermişti, çok ısrar etti kıramadım.
Birinde de gece en son seansa aldık uyku vakti gelmişti zaten o zaman gittik.
ama zerre zevk almadım aklım evdeydi. Bazen gereksiz vicdan yapıyorum gibi geliyor ama elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?