1gece basbasa

biz bu durumlarda anneanne/babanneyi bize çağırıyoruz, çocuk uyuyunca çıkıyoruz onlar da bizde birkaç saat dinleniyorlar, biz gelince evlerine geçiyorlar. çocuğun düzeni bozulmamış benim de aklım kalmamış oluyor.

Maleseff gelmiyorlar onu bende cok isterim ama hep mesguller

Anın tadini çıkar bebeği emin ellerde olacakmiş nasılsa moralini bunlara bozup bir guncugunu zehir etme:)

yok ya hu bişey olmaz. maşallah kocaman olmuş. bıraktığın da annesi sayılır yani tadını çıkar en iyisi sen.

ben de hiç bırakmak istemezdim .
ama bırakmalısın.
Allah a emanet de bırak.
vicdan yapmana gerek yok. temelli bırakmıyorsun ya.

1 kere bile birakmadim diyen arkadaslar minik bir tavsiye suan icin evet 2 2.5 yasina kadar yapisik ikizler gibi gezmeniz belki dogal karsilanabilir. ama bunu 3 4 5 yaslarina tasimayin. kendine guveni olmayan anneye bagimli bireyler yetistirirsiniz.

En iyisini yaparsiniz. Tadini cikarin. Boyle durumlarda insan ne yapacagini sasirir heralde. Ayni anda bircok seyi yapmak ister :)

Bırak. Ben kocam için bırakmadım, öyle bir ihtiyaç duymuyoruz ikimiz de ama ablaya özel zaman ayırmak adına bıraktım birkaç gün tatile çıktık ablayla. Herhangi bir sorun olmadı ama en güzeli onların size gelmesi olurdu.

Benim oğlum 3,5yaşında şuanda,

2yaşından beri arada annane babanne ile bırakıp alışveriş sinema başbaşa yemek&kahvaltı için çıkıyoruz,

Ama gece yatıya bırakmak için hiç ihtiyaç olmadı,
acil bir durum olsa bırakırım,
oğlum iki tarafa da çok düşkün güzel vakit geçirebiliyor ama mecbur olmadıkça gece evinde bizle olsun istiyoruz,
Başbaşa vakit geçirmek için gündüzleri tercih ediyoruz
Sizin henüz 21aylık gece uyanma& emme vs nasıldır bilmiyorum ama daha önceleri de bıraktığınıza göre sorun olmuyor demek ki yine rahatça bırakabilirsiniz

Benimde aynı hafta doğum yaptığımız arkadaşım eşiyle karadeniz turuna gitmek için zaten çok sütüm yok diyip bebeği sütten kesti, annaneyle bırakıp 1hafta eşiyle tura çıktılar, o dönem şoka girmiştim
Hala bana baskı yapar çocuksuz tatile git hayatın tadını gör diye, ama işte hayatın tadı herkese göre başka

Ne var canım bunda... İnsanlar mecburen 8 haftalık bebeklerini bırakıp işe dönüyor, hem de her gün her gün bırakıyor. Kaldı ki sizinki 21 aylık, altı üstü 1 gece...

İyi vakit geçirmek sizin de hakkınız. Sizin rahatlamanız, eğlenmeniz, mutlu olmanız çocuğunuza da yansıyacaktır, bu hepinize iyi gelecek emin olun.

Bende sizin gibiyim gerçi istesemde bırakacak kimsem yok geçen bayram annemlerin yanına gittik iki kez anneme bırakıp sinemaya gittik hele biri gece oniki buçukta bitti. Acayip vicdan yaptım bensiz nasıl uyudu acaba die. Uyumamış oda zaten
Ama arada nefes almak iyi geliyor. En az 2.5 senedir sinemaya gitmiyorduk bize çok iyi geldi.

Bugun birakamadim kizlar oglum dis cikariyor geceleri sürekli Saat basi uyaniyor agliyor erken kalkiyor cok degisti huyu düzeni bugun ayri huysuzluk yapti birakamadim.

Hayret ediyorum, insan yanında yavrusu yokken nasıl keyif alabilir aklım almıyor.
Geçen yıl ramazanda son teraviyi Eyüp Sultan'da kılalım hem orada baş başa iftar yaparız dedik.
İşten çıkıp eşimin iş yerine gittim oradan iftara gittik, lokmalar boğazıma dizildi.
Hemen kalkıp eve gittik kızımızı ve annemleri alıp Eyü'be teravi için geri döndük.
Abim zaten anneme, hayret nasıl gitti, durqamaz o gelip alır çocuğu demiş.

Kızım yokken hemen hemen her ay sinemaya giderdik, kızım 4,5 yaşında ve 2 kez sinemaya gittik.
birinde eşim çok istiyordu ve kuzenine söz vermişti, çok ısrar etti kıramadım.

Birinde de gece en son seansa aldık uyku vakti gelmişti zaten o zaman gittik.
ama zerre zevk almadım aklım evdeydi. Bazen gereksiz vicdan yapıyorum gibi geliyor ama elimde değil.

Çalışınca zaten bütün gün ayrısın özlüyor insan. Vicdanin dozunu artırıyoruz sanırım :) sinemaya falan Neyse de ben kizimi bırakıp tatile kesinlikle gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…