- 10 Ekim 2014
- 32.613
- 146.671
- 798
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
bunlar olmazsa yaşanmaz demedi hiç kimse. bu konuda ilk olarak herkes konu sahibine akıl verdi daha sonra o ortada olmayınca konu genel anlamda paranın kimseye yetmediğinden,hayatın pahalı olduğundan yakınma ortamına döndü.
ben rolexi rahat alacak 3-5 aile vardır demedim yanlış anlamışsınız. rolexe lüks değil diyecek 3-5 aile vardır dedim. ben bu saatleri aldım ama öldüm mü? yoo. ben ve çevrem de rahat alıyor ama bana göre rolex lüks oğlu lüks. bunu anlatıyorum siz o üyeye ithafen rolex sana göre lüks başkasına göre değil demişsiniz ben de rolexin oluşu lükstür diyorum.
bunu rolexe de indirgemem mesela istanbulda istinye park,kanyon gibi alışveriş merkezlerine gidin orası komple lükstür genel kanı bu. burada kime sorarsanız sorun orası lükstür yani bazi şeyler vardır genel bir kanıya bağlanır lüks olduğu konusunda,bazı şeyler vardır kişiden kişiye değişir,bazı şeyler de vardır aslında ihtiyaç malzemesidir lüks değildir. anlaşamadığımız konu o. yoksa rolex şu bu diyerek marka konuşmak nefret ettiğim ve yapılmaması gereken bir şey benim kanaatimce.
burada hiç kimse kimseye paran yoksa tatile illa gideceksin,ay sonunu düşünmeden harcayacaksın demedi ki. herkes kendi görüşüne göre hayatın standardını söylüyor. et yenmelidir,çocuğu geliştirici oyuncaklar vs alınmalıdır gibi. kimine göre lüks olan diğerine göre olmayabilir ama her şeyden hevesi kalarak yaşamak da geçinmek değil,asıl olması gerekenleri yaşıyor diye kimse de lüks içinde değil. anlatmaya çalıştığım bu.
Markalar kendini nasil tanimliyor onu tartismiyorum. Luks "asiri, fazla harcama, gosteris" demektir kelime olarak. Bu yuzden markalardan bagimsiz paranla devamli ve rahat alabildigin seyler luks bile olsa senin luks standartin olmustur. Marka yine luks bir markadir o ayri.
Eline 2.300 gecen kadincagiza da kendi cercevesinde yapabilecegi ornekler gelseydi keske diyorum ben.