tamam uygulicam ama tek yanlışım olursa oda öğlenlerde olur bide bişey daha sorcam şimdi akşam sebze yemeği hep aynımı olcak o listedeki başka sebze yemicesmi?
AERANDİR hanım bugün çarşamba,valla kaçgündür çarşamba gelsinde tartılsan diye bekliyorum.evet beklenen gün geldi,kaç kilosun..?bu arada sıkı takipçinim,hayranım sana dietine
Aerandir Canim Nerelerdesin Ne Kadar Sürede Verdin Diye Sormuştum 5 Kiloyu Seni Bekliyorum
3oo qram almı$m yaneyse takmıorm..sanırm ilaçlardan olduu ayrıca bu hafta diyetimi hastalık yüzünden epeeey ihmal ettm..öqnleri hep deiştirdm falan filan ama yinede werdm kiLomu $ükürler olsssnn 3oo qramı unutmiiciim neysem dewam diyete kızlar sakın pes etmeyin Lütfen..yazın 2 tane düqün bekLiyo beni hemde ooffoof bisürü kıyafet demek bu..bide yazın insan istediqi herşei qiymek istiyo ayrıca $u da war yazın kıyafet qiydiqimizde dha doqrusu darack şeyler qiydiqimizde bunalıyoruz,terliyoruz we bu iqrenç bi$i..kendimizden utanıoruz ..bence acilen kızlar diyetee....hepinizi sewiorm [/QUOT
ne kadar güzel kilo veriyorsun bravo bende 1 haftada 2 kilo verdim ama benim yaptığım şey diyet değil ve çok aç kalmadan rahat bir şekilde veriyorum kilomu bu arada kilomda 3 -4 kiloluk değişiklik olmasada vucudum sıklaştı... 1 haftada 2 kilo az gibi görünebilir ama sıklaşan vucudumla daha zayıflamış görünüyorum. iyi olanda bu zaten sarkmadan zayıflamak:)) bu arada benim boy 160 kilo 59
54 olmayı planlıyorum:)) başarılar sana a.s.
saol canım,seni takip etmek insanı heveslendiriyor bebeğim:))ama heveslenmekten çok da öte geçemiyorum.akşamadoğru ben benliğimi yitiriyorum.o saatlarde bana bişeyler oluyor..bakıcam artık bi çaresine.bünyeyi alıştırıcaz artık.bi tavsiyen olabilir mi?yani sana hiç böyle şeyler olmuyor mu kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?