• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

kızlar bugün akşam yemeğği olarak bu diyette kıymlalı yumurta vermiş ben 6 yaşımdan beri ağzıma yumurta vuramıyoru midem kalıuyor onun yerine 2 tane içli köfte yedim
kötü olmuş dimi??????????:(:(:(

kızlar bugün akşam yemeğği olarak bu diyette kıymlalı yumurta vermiş ben 6 yaşımdan beri ağzıma yumurta vuramıyoru midem kalıuyor onun yerine 2 tane içli köfte yedim
kötü olmuş dimi??????????:(:(:(

bir tane içli köftede kanmca 2oo kalori wardı ama geçen geçmiş boşwer:D su iç bolbol,yeşil çay warsa onu tüket bide..ayrıca illahi yumurtalı yemen grekmezdi sdece kıymayı kawurupta tüketebilirdinde,,bence sen içli köfteyi yemek için bahane yapıyon:D

bu rejıme pazartesı gunu başladım. bana cok uygun.gelısmelerı paylasrım sızınle,spor olarak gunde 40 dakıka yuruyus yapıyorum.Dıyetısyen yuruyus yag yakıcı bır egzersız oldugunu soyledı karın,basen,bel,ve uyluk yaglarını yakan egzersızler: yuruyus,kosma,yuzme ımıs. Bu mekık gıbı hareketler kas yapıcı hareketlermıs.

kızlar ben 1ayda 4 kilo verdim bu diyetle 15 tatilde 1 kilo geri aldım yaza kadar 10 kilo vermem lazım yardımlarınızı bekliyorum

birde sizlerden ricam bu diyeti uygulayan arkadaşlar miktar belirtirmisiniz mesela haşlanmış patates kaç adet,kıymalı yumurta kaç adetten gibi

birde sizlerden ricam bu diyeti uygulayan arkadaşlar miktar belirtirmisiniz mesela haşlanmış patates kaç adet,kıymalı yumurta kaç adetten gibi

yiyeceklerin senin zayıflamana yardımcı olacağı için porsiyonları abartmamak lazım, ben kıymayı bir yumurta büyüklüğünde patateside orta boylardan kullanıyordum...

bu diyeti ben de deniycem fakat kalsiyum grubu yiyecekler, süt yoğurt gibi, fazla yok. bence vücudunuzun ve göğüslerinizin sarkmaması için arlara mutlaka onları da ekleyin

Peynir zaten her sabah yeniyor.. akşamları çok acıktığınızda

* 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt yada hazmı kolaylaştırıcı yoğurtlardan veya
* meyve domates salatalık yiyebilirsiniz..

ben sevinçten bütün topiklere giriyorum şu an:)) 3. akşamım diyette ve 2 kilo verdim bile. herkese kolay gelsin:)

birde bu dolma falan 0 yağlamı pişecek

ben netten ordan burdan çok araştırdım sıvı yağlara bazı vitaminlerin içinde çözülebilmesi için ihtiyaç var! yoksa vitaminler işe yaramadan atılıyor vücuttan. o yüzden özellikle z.yağını 2 yemek kaşığı falan az da olsa kullanmak gerek.tabi çok yapacaksan arttır.

dilencii'cigim kaç yaşındasın we de hanqi diyeti uyguluyosun kaç kiLosun bide..?ögreenebilir miyim?

cnm 105 kiloydum 103 oldum:) eriyip gittim:))
22 yasındayım. belli bi diyet değil edindiğim faydalı bilgiler doğrultusunda kafama göre bak bunlar:
kalkınca bi bardak azcık limon damlatarak bi bardak su,solea(bitkisel hap) alıyorum. bir tabak hazrlıyorum kendime azcık peynir(hatta tam yağlı),3 zeytin,1 yumurta,
2 dilim kepek ekmek,bir tutam maydonoz ve yeşil çay yetiyor. bir gün yumurta ertesi gün bir avuç müsli ve yarım bardak süt birlikte. her gün yumurta özellikle sarısı kolestrol yapıyor o yüzden.aslında sabah kalkamadığım için öğlen oluyor bu ve öğün atlıyorum maalesef uykumu düzene sokunca bu da geçecek.
2 saat sonra falan bir meyve(özellikle greyfurt)
akşam6 gbi yarım kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı keten tohumu.
asıl sorun öğrenci evinde akşam yemeği!!
salatayı bile sosunu süzerek yiyorum yanında kızartma hariç ne varsa eskisine göre yarım porsiyon yiyorum.mesela bugün 2 parça tavuk ve biraz kaçırarak:P patates (fırında)ve bir dilim kepek ekmeği
12 ye doğru bir meyve daha
gece geç yatıp acıkırsam bir meyve daha(4 e doğru uyuyabiliyorum bazen!)
yakında yüzmeyede başlayağım parası uygunsa:)
10 kilodan daha fazla vermeyi umuyorum benim gibi biri için denizde bir damla gibi olur çünkü:)
valla aile olanlarda daha kolay çeşit çeşit sebze yaparlar malesef ben herşeyi beceremiyorum pazara çıkamıyorum:(
2 kilo verdim bile:)

cnm 105 kiloydum 103 oldum:) eriyip gittim:))
22 yasındayım. belli bi diyet değil edindiğim faydalı bilgiler doğrultusunda kafama göre bak bunlar:
kalkınca bi bardak azcık limon damlatarak bi bardak su,solea(bitkisel hap) alıyorum. bir tabak hazrlıyorum kendime azcık peynir(hatta tam yağlı),3 zeytin,1 yumurta,
2 dilim kepek ekmek,bir tutam maydonoz ve yeşil çay yetiyor. bir gün yumurta ertesi gün bir avuç müsli ve yarım bardak süt birlikte. her gün yumurta özellikle sarısı kolestrol yapıyor o yüzden.aslında sabah kalkamadığım için öğlen oluyor bu ve öğün atlıyorum maalesef uykumu düzene sokunca bu da geçecek.
2 saat sonra falan bir meyve(özellikle greyfurt)
akşam6 gbi yarım kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı keten tohumu.
asıl sorun öğrenci evinde akşam yemeği!!
salatayı bile sosunu süzerek yiyorum yanında kızartma hariç ne varsa eskisine göre yarım porsiyon yiyorum.mesela bugün 2 parça tavuk ve biraz kaçırarak:P patates (fırında)ve bir dilim kepek ekmeği
12 ye doğru bir meyve daha
gece geç yatıp acıkırsam bir meyve daha(4 e doğru uyuyabiliyorum bazen!)
yakında yüzmeyede başlayağım parası uygunsa:)
10 kilodan daha fazla vermeyi umuyorum benim gibi biri için denizde bir damla gibi olur çünkü:)
valla aile olanlarda daha kolay çeşit çeşit sebze yaparlar malesef ben herşeyi beceremiyorum pazara çıkamıyorum:(
2 kilo verdim bile:)

hayırlı olsn ii başlangıç yapmışsn inşallah dewame edersn..kilon şuan fazla oldugundan bide diyetinin iLk günleri oldugundan hemen werirsin..ilk ay böyle gidersen 1o kiLo werirsin emin oL..2. ay dha az werirsen pes etme spor takwiyesi yap aslnda şuan bile yürüyüşü hayatına soksan güzel olur..dha çabuk gider ayrıca sarkmalar da olmaz..aama dur sen yürüyodun dogruya..ozman hareket yapçan güzel olur..sarkmaz vücudun

maalesef cnm yaa ıspartada hava buz gibi ben sadec doktorun dediğini yazdım yürümeye başlamadım daha:( sen kilo verdinmi kaç kilosun

olsn ewde hareketlerini yapabilirsn zaten;)) ben 75 den 57-58 e düştüm cnm:roflol:

offfff harikasııınnn:)))
var mı benle paylaşacağın püf noktalar?? bide nasılsın şimdiki halin ne kadar sürede allaaa çat çat yazıom valla gaza geldim:))
ay ben de 3 ay sonra yazaım inş böle şeyler:dance:

offfff harikasııınnn:)))
var mı benle paylaşacağın püf noktalar?? bide nasılsın şimdiki halin ne kadar sürede allaaa çat çat yazıom valla gaza geldim:))
ay ben de 3 ay sonra yazaım inş böle şeyler:dance:

walla hırs güzel bişi cnm..ben diyetten diyete atladm diyetisyene gitmedm ama şuan korumadayım tabi yedklerime dikkt ediyorm(: sirkeli su flan içtm bak o iidir bide yeşil çay..bide ben hareeket ewimde kendimce yaptm..dans ettm.yürüyüş bi süre yaptım yine başlicam hawalarda güzelken

selam
ben 86 kilodan 58e düştüm öyle üç gün rejim yap
bırak
olmaz
yaşam tarzın değilse bazı şeyler geri gelcek o kilolar

Back
X