- Konu Sahibi Karakutu55
-
Cekindigi kactigi bir durum var. Erkekligimi yok acaba. Bir erkek nasil durabilir boyle..Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
bence baskası var , bız 5 yıl çıktık aynı evıde paylastık ayrıldık barıstık sonrasında yaklasık 7-8 ay nısanlı kaldık ve evlendık ama hala sevgımız devam....Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Bunu kabullenmek çok zor içimde bi güvensizlik var artık telefonunu kurcalıyorum youtube dan internetten arama geçmişlerine bakıyorum herhangi birsey yok evlendigimizden beri izin günleri hep evde yada ailesindeyiz tek hiç çıkmadıCinsel anlamda bir sorunu olsa flört döneminde de yaklaşmazdi sanki ama sonradan psikolojik bir durum da olmuş olabilir, kafam rahat değil diyormuş. Yani duygusal bağım yok diye şaka yapmasa kesinlikle böyle bir duru m vardır denebilirdi o cümle çok kayaç karıştırıcı.
Nişanlıyken de hissetmişsiniz çünkü soğukluğu, acaba o dönemde biriyle tanışmış olabilir mi?
Benim başıma gelmişti tanıştığım biri bana nişanlı olduğunu söylemedi bana 5 Ay sonra itiraf etti ama ben başka sebeplerle ayrılmıştım. Açık açık anlaticam her şeyi neden böyle davrandığımi demişti bi gün, ben de aynı gün ondn tamamen kurtulmak için eski sevgilimle barışicaz sanırım yalanını söylemeye gitmiştim. O söylemeden ilk ben söyledim, sonra onun gözleri doldu itiraf etti 1 ay sonra düğünü olduğunu ama hiç hesapta olmadan bana aşık olduğunu falan anlattı ben tabi şok oldum. kız 6 senedir tanıdığı biriymiş biraz mecburi evlilik gibi anlattı aileler tanışmış çünkü. Düğün günü bana sen tamam dersen gitmiycem o düğüne, gitme demem yeter demişti pis bencil. Artık hiçbir mesajına cevap vermememe rağmen balayindan iki gün içinde dönmüş apar topar, daralmış o tatil köyünde. Evde sürekli huzursuz kavga gürültü, alt üst oldum ona da(eşine) hayatı zindan ediyorum diye yazıyordu hep. Aklıma direkt bu geldi. İnşallah böyle bir durum değildir.
Cuma gününe randevu aldım ona iyi olmadığımı psikiyatriste gitmemiz gerektiğini söyledim cinsel problem olduğu i ilk başta kabul ediyordu şimdi ise benim bi sorunum yok diyor bende benim ihtiyacım var beni götür dedim önce psikiyatris ardından aile danışmana götürmeyi düşünüyorum inşallah giderCincel problemi varda o 4 yil icinde bunu teshis etmek icinmi girisimlerde bulunuyordu acaba.baska biri olsa ihtimali bana uzak geldi cunku erkekler baska biri olsada evdekininde tadina bakar es gecmez hem 4 yil ve sonrasi evlilik baskasi olsa cikardi kokusu.baska egilimleride yok diyorsunz.ozaman tips tips cinsel terapiste gelecek sizinle baska cikar yolu yok
Çok teşekkür ederim kendi kendime kurup düşünmekten kafayi yemek üzereyim artıkValla pess yani yorumlara.. vajinusmus olan bir kadinda sırtını dönüp yatıyor. Ama ona kimse sen lezbiyensin demyr resmen bu topik bosan ayrilllarla dolu kadin icin vajinusmus bir cinsel hastalik belliki beyefendininde bu tarz hastalığı var bosanmayi aklından sil at ve esine destek ol muayene olmasi gerekiyr. Bir kac ay ustune gitme eger olmazsa bosanmayi dene ama bence esinin üstüne gtme ve buralari okuyarak kendini doldurusa getirme. Benim esim 10 ay sabretti sende sık dişini
Evet ben üzerine çok düşüyorum Ağlamışım uyumamışim umursamaz artık düşüncem yapamayacağını bildiği için üzerini başka şeylerle kapatmaya çalışıyorTuhaf geldi ya eşinizin bir problemi var söylemiyor,ya göze geldiniz.. çünkü yeni de tanışmamıssnz ki az çok tanimaniz lazm vurdumduymaz biri mıdır? O gece arkasını dönüp uyuması iyi geceler dememesi fln..
Erken boşalma problemi var zaten ama ona destek olmaya çalıştım bunun normal birsey oldugunu söyledim ilk başta evet sorun var yapamıyorum diyordu şimdide bende sorun yok sen çok zayıfsın nasıl olacak diyorBosan diyenler vajinusmus konularina gidip kocalariniz sizi bosasin yaziyormu acaba.
Iste esinizin problemi bu toplumda erkek nasil yapmaz mantigi oldugu icin performans kaygisi yasiyor.Erken bosalma problemi var belkide baska problemleri.
Cinsel terapistten randevu alin birincisine gitmezse ikincisine gider israrci olun esinize yardimci olun.Ayni sey sizinde basiniza gelebilirdi.
işini görmek?Zaman zaman yaklaşıyor ama cinsel bi birliktelik olmuyor işini görüp arkasını dönüp uyuyor aramızın iyi olduğu zamanlar sarıl bana öyle uyayalim diyor bazende gece uyandığımda elimi tutup uyuduğunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?