2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Geçimi düşünüyorum ne demek ? Bir sorunu var belli ama yaptığı da çok saçma. Bence oturup ciddi ciddi konuşmalısınız. Kendi işini görüp uyumak nedir sizinde ihtiyaçlarınız var.

Ediyorum tabikide komik olacak ama bahane bol yani bunu izin günümde yapalım daha rahat olduğumuz bi zamanda yapalım bu Vardiyadan çıktığımda yapalım gibi şeyler ..
Peki daha önce sürtünmek için yanaştığında reddettiniz mi? reddedip kesin bir tavır koyun ve bundan sizin hiç zevk almadığınızı sadece kendisinin zevk aldığını ve bunun bencillik olduğumu söyleyin bakalım tepkisi ne olacak

Ciddi misin ya... ilerisi yokmu sadece surtunme mi... acaba sadece boylemi zevk aliyo ne bileyim yani masturbasyon da buna sebep olabilir mi ki tuhaf yani
Evet sadece bu isteyken gün içinde sürekli arıyor biraz önce yine aradi konuştum sakin sakin böyle gitmeyecegini düzeltmek adına birseyler yapmamız gerektiğini söyledim oda farkındayım gelince konuşalım dedi içime bi ateş düştü Bu defada ya ayrılırsak korkusunu yaşıyorum

Ediyorum tabikide komik olacak ama bahane bol yani bunu izin günümde yapalım daha rahat olduğumuz bi zamanda yapalım bu Vardiyadan çıktığımda yapalım gibi şeyler ..
Gercekten problem var reatini cekecen ya tedavi yada... buyuk ihtimal sadece surtunerek hoslaniyo masturbasyon da buna sebep olabikir.. girmek hosuna gitmiyor olabilir... birde agzini arayin cocuk fikri ne

Ne halt etmeye evlenmiş ozaman bi anda tüm sevgisi ve tahammülü bitmiş gibi davranıyor! Silah zoruylamı evlenmişte milletin günahına giriyor hayret bişey ya çok sinir bozucu

eşinizin psikolojisi sizinkinden kat kat bozuk gibi. bence birlikte terapiye gidin.
sonuçta anladığım kadarıyla bu adam öncesinde böyle değildi. garip geldi bana...

Cani
canim boyle gitceksede ayril zaten yazik yani sana da

Gercekten problem var reatini cekecen ya tedavi yada... buyuk ihtimal sadece surtunerek hoslaniyo masturbasyon da buna sebep olabikir.. girmek hosuna gitmiyor olabilir... birde agzini arayin cocuk fikri ne
Çocuklari çok seviyor evdeki kuşları bile babacığım diye seviyor ve benden çok iyi baba olur diyor ben Daha ilişkiye girememisken çocuk nasıl yapacağım diye bi sitemim oldu şimdi de sen çocuk istemiyorsun diyor

Ee kendi yaklastıği da oluyor diyorsun sonuç hiç birliktelik oldu mu olmadi mi..

yaklaşıyor mı yaklaşmıyor mu anlamadım??? Cinsellik var mı yok mu

Aklima acaba cocuk istemiyor da o yuzden garanti olsun diye icine girmiyo olabilir dusuncesi geldi ama... buda degil galiba

Defalarca tepki verdim o zamanda birseyler yapmaya çalışıyor ama o duygusuzluğu gördükçe ağlamaya başlıyorum o da yapmıyorum birsey detip bırakıyor

Olay nasıl kapandı polisler ne dedi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…