- 31 Ocak 2017
- 102
- 64
- 18
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Ediyorum tabikide komik olacak ama bahane bol yani bunu izin günümde yapalım daha rahat olduğumuz bi zamanda yapalım bu Vardiyadan çıktığımda yapalım gibi şeyler ..Ay tövbe.. çok açık olcak ama siz içinize girmesini talep etmiyor musunuz
Peki daha önce sürtünmek için yanaştığında reddettiniz mi? reddedip kesin bir tavır koyun ve bundan sizin hiç zevk almadığınızı sadece kendisinin zevk aldığını ve bunun bencillik olduğumu söyleyin bakalım tepkisi ne olacakEdiyorum tabikide komik olacak ama bahane bol yani bunu izin günümde yapalım daha rahat olduğumuz bi zamanda yapalım bu Vardiyadan çıktığımda yapalım gibi şeyler ..
Evet sadece buCiddi misin ya... ilerisi yokmu sadece surtunme mi... acaba sadece boylemi zevk aliyo ne bileyim yani masturbasyon da buna sebep olabilir mi ki tuhaf yani
Gercekten problem var reatini cekecen ya tedavi yada... buyuk ihtimal sadece surtunerek hoslaniyo masturbasyon da buna sebep olabikir.. girmek hosuna gitmiyor olabilir... birde agzini arayin cocuk fikri neEdiyorum tabikide komik olacak ama bahane bol yani bunu izin günümde yapalım daha rahat olduğumuz bi zamanda yapalım bu Vardiyadan çıktığımda yapalım gibi şeyler ..
Bende böyle düşünüyorum ama bunu düzeltmek aDina hicbirsey yaptığıda yokYapamıyor oluşunun sinirini sizden çıkarıyor özetle.
canim boyle gitceksede ayril zaten yazik yani sana daEvet sadece buisteyken gün içinde sürekli arıyor biraz önce yine aradi konuştum sakin sakin böyle gitmeyecegini düzeltmek adına birseyler yapmamız gerektiğini söyledim oda farkındayım gelince konuşalım dedi içime bi ateş düştü Bu defada ya ayrılırsak korkusunu yaşıyorum
Cok ilginc.4 yıllık bu süreçte birlikte olmak için Can atıyordu
Çocuklari çok seviyor evdeki kuşları bile babacığım diye seviyor ve benden çok iyi baba olur diyor ben Daha ilişkiye girememisken çocuk nasıl yapacağım diye bi sitemim oldu şimdi de sen çocuk istemiyorsun diyorGercekten problem var reatini cekecen ya tedavi yada... buyuk ihtimal sadece surtunerek hoslaniyo masturbasyon da buna sebep olabikir.. girmek hosuna gitmiyor olabilir... birde agzini arayin cocuk fikri ne
Ee kendi yaklastıği da oluyor diyorsun sonuç hiç birliktelik oldu mu olmadi mi..Arkadaslar düğünde takılacak altınlarım kına gecem günü eşimin ailesinin evinden çalındı bu onu çok etkiledi ancak maddi durumları yerinde olduğu için altınlar yeniden yapıldı ve olay kapandı bu olaydan mi acaba diye düşünüyorum ama bunun sorumlusu ben olmadığım gibi üzerinden 2.5 ay geçti bazen çok iyiyiz her ne kadar dönüp arkasını yatsada bazen kendisinin de yaklaştığı oluyor ancak sürekli diken üzerindeyim aldatma korkusu sevmiyorsa neden evlendi düşüncesi bosanirsam nasıl yaparım düşüncesi çok zorlanıyorum
yaklaşıyor mı yaklaşmıyor mu anlamadım??? Cinsellik var mı yok muArkadaslar düğünde takılacak altınlarım kına gecem günü eşimin ailesinin evinden çalındı bu onu çok etkiledi ancak maddi durumları yerinde olduğu için altınlar yeniden yapıldı ve olay kapandı bu olaydan mi acaba diye düşünüyorum ama bunun sorumlusu ben olmadığım gibi üzerinden 2.5 ay geçti bazen çok iyiyiz her ne kadar dönüp arkasını yatsada bazen kendisinin de yaklaştığı oluyor ancak sürekli diken üzerindeyim aldatma korkusu sevmiyorsa neden evlendi düşüncesi bosanirsam nasıl yaparım düşüncesi çok zorlanıyorum
Defalarca tepki verdim o zamanda birseyler yapmaya çalışıyor ama o duygusuzluğu gördükçe ağlamaya başlıyorum o da yapmıyorum birsey detip bırakıyorPeki daha önce sürtünmek için yanaştığında reddettiniz mi? reddedip kesin bir tavır koyun ve bundan sizin hiç zevk almadığınızı sadece kendisinin zevk aldığını ve bunun bencillik olduğumu söyleyin bakalım tepkisi ne olacak
Olay nasıl kapandı polisler ne dedi bu konudaArkadaslar düğünde takılacak altınlarım kına gecem günü eşimin ailesinin evinden çalındı bu onu çok etkiledi ancak maddi durumları yerinde olduğu için altınlar yeniden yapıldı ve olay kapandı bu olaydan mi acaba diye düşünüyorum ama bunun sorumlusu ben olmadığım gibi üzerinden 2.5 ay geçti bazen çok iyiyiz her ne kadar dönüp arkasını yatsada bazen kendisinin de yaklaştığı oluyor ancak sürekli diken üzerindeyim aldatma korkusu sevmiyorsa neden evlendi düşüncesi bosanirsam nasıl yaparım düşüncesi çok zorlanıyorum
Bu sekilde hayat gecmez.Evet öyle sürtunerek bosalıyor ve arkasını dönüyor uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?