2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Bizde eşimle 4 yıllık bi flört ten sonra evlendik.sevişme hariç bi birliktelik yaşamamıştık.evlendiğimizde yataktan çıkmıyoduk resmen 4 senenin acısını çıkartmıştık.bence eşinde bi sorun var.ama ne olduğunu senin bilmen lazım.

Ben 24 eşim 26 yaşında inan bende bunu sorguluyorum çıkamıyorum bi türlü bu işin içinden

Bu sorunun cevabı sende değil zaten. Eşine açık net bu şekilde evliliği sürdürmek istemediğini söyle. Varsa bir hastalığı tedavisi için destek olacağını söyle. Ayrıca çift terapisine de gidebilirsiniz. Sorun çözülmezse de ciddi ciddi bosan çünkü resmen kandirilimissin.

Arkadaslar düğünde takılacak altınlarım kına gecem günü eşimin ailesinin evinden çalındı bu onu çok etkiledi ancak maddi durumları yerinde olduğu için altınlar yeniden yapıldı ve olay kapandı bu olaydan mi acaba diye düşünüyorum ama bunun sorumlusu ben olmadığım gibi üzerinden 2.5 ay geçti bazen çok iyiyiz her ne kadar dönüp arkasını yatsada bazen kendisinin de yaklaştığı oluyor ancak sürekli diken üzerindeyim aldatma korkusu sevmiyorsa neden evlendi düşüncesi bosanirsam nasıl yaparım düşüncesi çok zorlanıyorum

Sevmiyo olabilir ama seks yapamicgi anlmina gelmiuo... buyuk ihtimal hicbirsey hissetmiyo...herhangi saglik problrmi varmi cinsel acidn

Eşiniz sizi gerçekten sevmiyor ve evlenmek istemiyorken evlenmiş olabilir. Yaptıkları bunu gösteriyor. Sevgi bağım yok hiç bir zaman da olmayacak deyip sonra şaka yaptım demesi çok iğrenç. Şımarık bir çocuk gibi, kafası karışık filan. Sorun sevgide degil cinsellikteyse, cinsel olarak yeterli olmadığının farkında ve bu yüzden yaşadığı gerilim normal hayatına yansıyor, sizi sorumlu görüyor olabilir. Aklındakileri açık açık söyle, ya düzelsin en azından düzelmek için çaba harcasın ya da çek git ömrünü böyle heba etme.

Sevmiyo olabilir ama seks yapamicgi anlmina gelmiuo... buyuk ihtimal hicbirsey hissetmiyo...herhangi saglik problrmi varmi cinsel acidn
Zaman zaman yaklaşıyor ama cinsel bi birliktelik olmuyor işini görüp arkasını dönüp uyuyor aramızın iyi olduğu zamanlar sarıl bana öyle uyayalim diyor bazende gece uyandığımda elimi tutup uyuduğunu görüyorum

Arkadaslar nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ama aramızin iyi olduğu zaman yaptığı denemelerde erken boşalma sorunu vardı yapamıyorum dedi ona bunun çok büyük bi sorun olmadığını psikolojik bir sorunu varsa destek alabileceğimizi veya bunun için kullanabileceği ürünleri hatırlattım sonrası hüsran yine dönüp uyuyor sürekli bende bi sorun yok aslında kafam rahat değil diyor beni sevmiyormusun diyorum sevgiyle alakası yok ben geçimi düşünüyorum ben sen ne düşünüyorsun diyor

Isini gorup ne demk .. seks varmi yokmu.. seks varda diygusallik mi yok sevismemi yok

O halde erken bosalma disinda bir saglik problemi yok zira bu sorun cogu erkekde var... benimkindwde var ama donup yatmaz bahane uydurmaz ister... bu bahane degil yani... buyuk ihtimal senden zevk almiyo

Cinsel birliktelik olmadan işini nasıl görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…