- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Ben 24 eşim 26 yaşında inan bende bunu sorguluyorum çıkamıyorum bi türlü bu işin içinden2bucuk aydır kafası rahatlayamamış mi 1 kere bile? Yaşı kaç bu beyefendinin? 60 filansa normal
Ben 24 eşim 26 yaşında inan bende bunu sorguluyorum çıkamıyorum bi türlü bu işin içinden
O zaman kafası rahatken evlenseymisBunuda konuştum eşimle böyle birşey olmadığını sadece kafamın rahat olmasi gerekiyor diyor
Sevmiyo olabilir ama seks yapamicgi anlmina gelmiuo... buyuk ihtimal hicbirsey hissetmiyo...herhangi saglik problrmi varmi cinsel acidnMerhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor
Zaman zaman yaklaşıyor ama cinsel bi birliktelik olmuyor işini görüp arkasını dönüp uyuyor aramızın iyi olduğu zamanlar sarıl bana öyle uyayalim diyor bazende gece uyandığımda elimi tutup uyuduğunu görüyorumSevmiyo olabilir ama seks yapamicgi anlmina gelmiuo... buyuk ihtimal hicbirsey hissetmiyo...herhangi saglik problrmi varmi cinsel acidn
Isini gorup ne demk .. seks varmi yokmu.. seks varda diygusallik mi yok sevismemi yokZaman zaman yaklaşıyor ama cinsel bi birliktelik olmuyor işini görüp arkasını dönüp uyuyor aramızın iyi olduğu zamanlar sarıl bana öyle uyayalim diyor bazende gece uyandığımda elimi tutup uyuduğunu görüyorum
Evet öyle sürtunerek bosalıyor ve arkasını dönüyor uyuyorIsini gorup ne demk .. seks varmi yokmu.. seks varda diygusallik mi yok sevismemi yok
Duygusallik da yok sevisme de yokEvet öyle sürtunerek bosalıyor ve arkasını dönüyor uyuyor
O halde erken bosalma disinda bir saglik problemi yok zira bu sorun cogu erkekde var... benimkindwde var ama donup yatmaz bahane uydurmaz ister... bu bahane degil yani... buyuk ihtimal senden zevk almiyoArkadaslar nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ama aramızin iyi olduğu zaman yaptığı denemelerde erken boşalma sorunu vardı yapamıyorum dedi ona bunun çok büyük bi sorun olmadığını psikolojik bir sorunu varsa destek alabileceğimizi veya bunun için kullanabileceği ürünleri hatırlattım sonrası hüsran yine dönüp uyuyor sürekli bende bi sorun yok aslında kafam rahat değil diyor beni sevmiyormusun diyorum sevgiyle alakası yok ben geçimi düşünüyorum ben sen ne düşünüyorsun diyor
Cinsel birliktelik olmadan işini nasıl görüyorZaman zaman yaklaşıyor ama cinsel bi birliktelik olmuyor işini görüp arkasını dönüp uyuyor aramızın iyi olduğu zamanlar sarıl bana öyle uyayalim diyor bazende gece uyandığımda elimi tutup uyuduğunu görüyorum
Sürtünerek..Cinsel birliktelik olmadan işini nasıl görüyor
Ay tövbe.. çok açık olcak ama siz içinize girmesini talep etmiyor musunuzSürtünerek..
Evet öyle sürtunerek bosalıyor ve arkasını dönüyor uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?