2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

4 sene nasıl geçti hep mi böyle saygısız ve sevgisizdi? İnsan onca seneden sonra kavuşma heyecanıyla ilk gece için sabırsızlanır neblm eşinde bi gariplik car hayrolsun.

Hala birlikte olmadiz yani?
Aklima ya sizi arzu etmedigi ya kendisinin cinsel sorunlari oldugu yada cinsel tercihinin farkli olmasi nedenleri ile olmadigi geldi..zaten geriye de baska neden kalmadi..
Ama normal bir durum degil kesinlikle..

Hala birlikte olmadiz yani?
Aklima ya sizi arzu etmedigi ya kendisinin cinsel sorunlari oldugu yada cinsel tercihinin farkli olmasi nedenleri ile olmadigi geldi..zaten geriye de baska neden kalmadi..
Ama normal bir durum degil kesinlikle..
Hayır olmadık belki cinsel tercihini gizlemek için evlendi belki sevmiyor belki de başarısızlık korkusu herseyi konuşmama rağmen sonuç belirsizlik

Aramız açık geldiğinde konuşacağım eğer aynı şeyleri söylerse ne yapmalıyım bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim gitmemmi gerekir yoksa beklemelimiyim

Aramız açık geldiğinde konuşacağım eğer aynı şeyleri söylerse ne yapmalıyım bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim gitmemmi gerekir yoksa beklemelimiyim
Bi kere sen kararlı değilsin adam senin ayrılmaktan korktuğunu anlamıştır rahat o yüzden diyeceksin ki amacın ne böyle bir evlilik olmaz hakkımı gasbediyorsun çok iğrenç birşey kendi işini görüp dönmesi ki 6 yıllık evliyiz hala sarılıp uyuruz siz daha 2.5 aylık evlisiniz en güzel zamanlar bunlar böyle devam edemez resti çekmezsen ömrün böyle bu sorunların arasında geçer gider

Kusurabakma bu evlilik degil.
Sende bir sorun var.
Hemen doktora gidiyoruz yarin yoksa ben yokum ..de.

Net ol

Ayrilirsaniz aileniz arkanizda durmami

Eşiniz eve gelince bağırıp çağırmadan gayet ciddi şekilde anlat de ki ben artık evli olduğumu hissetmek istiyorum anlıyorum seni de ama bu normal değil gel kimseye söylemeden uzak hastanede doktora gidelim de ve uzun süre de ikna etmeye çalış konuşarak ama asla sesini yükseltmeden sevgi göstererek yüzde yüz karşı gelecek ama yılma kararlı olduğunu göster baktın inadını kıramıyorsun kalk git ailenin evine çünkü cinsel eksikliğini seni ezerek sana hakaret ederek baskılıyor buna izin verme

Hah tamam sorun bu işte eşin performans kaygısı yaşıyor.
Bilinç altında kim bilir neler var bu tip seyler genelde evlendikten sonra ortaya çıkar zaten.
Kesinlikle ama kesinlikle cinsel terapiste gitmeniz lazım başka türlü düzelmez aileler filan da bunu düzeltemez.
Bulunduğun şehirde araştır internetten işinin ehli tecrübeli erken boşalma cinsel isteksizlik konularıyla ilgilenen bi cinsel terapist bul.Hatta erkek olursa daha iyi olur eşin daha rahat hisseder kendini.
Bak sakin zaman kaybetme benzer şeyler yaşadım ve terapist çözdü bizim sorunumuzu.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…