- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Karakutu55
-
Flört ederken böyle değildi ki çok istekliydi4 yıl nasıl flört ettiniz böyle bi adamla ?
Hayır olmadık belki cinsel tercihini gizlemek için evlendi belki sevmiyor belki de başarısızlık korkusu herseyi konuşmama rağmen sonuç belirsizlikHala birlikte olmadiz yani?
Aklima ya sizi arzu etmedigi ya kendisinin cinsel sorunlari oldugu yada cinsel tercihinin farkli olmasi nedenleri ile olmadigi geldi..zaten geriye de baska neden kalmadi..
Ama normal bir durum degil kesinlikle..
Hayır olmadık belki cinsel tercihini gizlemek için evlendi belki sevmiyor belki de başarısızlık korkusu herseyi konuşmama rağmen sonuç belirsizlik
Bi kere sen kararlı değilsin adam senin ayrılmaktan korktuğunu anlamıştır rahat o yüzden diyeceksin ki amacın ne böyle bir evlilik olmaz hakkımı gasbediyorsun çok iğrenç birşey kendi işini görüp dönmesi ki 6 yıllık evliyiz hala sarılıp uyuruz siz daha 2.5 aylık evlisiniz en güzel zamanlar bunlar böyle devam edemez resti çekmezsen ömrün böyle bu sorunların arasında geçer giderAramız açık geldiğinde konuşacağım eğer aynı şeyleri söylerse ne yapmalıyım bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim gitmemmi gerekir yoksa beklemelimiyim
Yasida gencmis esininBen 24 eşim 26 yaşında inan bende bunu sorguluyorum çıkamıyorum bi türlü bu işin içinden
Kusurabakma bu evlilik degil.Aramız açık geldiğinde konuşacağım eğer aynı şeyleri söylerse ne yapmalıyım bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim gitmemmi gerekir yoksa beklemelimiyim
Bir de duygusuzluğu bir kenara bırakıp zevk almaya bakın. Sizin hoşunuza gittiğini gördükçe belki bu da eşinizin hoşuna gider ve normale dönerSarılması öpüşmesi ten teması gözlerime bakması ..
Ayrilirsaniz aileniz arkanizda durmamiEvet sadece buisteyken gün içinde sürekli arıyor biraz önce yine aradi konuştum sakin sakin böyle gitmeyecegini düzeltmek adına birseyler yapmamız gerektiğini söyledim oda farkındayım gelince konuşalım dedi içime bi ateş düştü Bu defada ya ayrılırsak korkusunu yaşıyorum
Hah tamam sorun bu işte eşin performans kaygısı yaşıyor.Arkadaslar nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ama aramızin iyi olduğu zaman yaptığı denemelerde erken boşalma sorunu vardı yapamıyorum dedi ona bunun çok büyük bi sorun olmadığını psikolojik bir sorunu varsa destek alabileceğimizi veya bunun için kullanabileceği ürünleri hatırlattım sonrası hüsran yine dönüp uyuyor sürekli bende bi sorun yok aslında kafam rahat değil diyor beni sevmiyormusun diyorum sevgiyle alakası yok ben geçimi düşünüyorum ben sen ne düşünüyorsun diyor
+1Eşiniz eve gelince bağırıp çağırmadan gayet ciddi şekilde anlat de ki ben artık evli olduğumu hissetmek istiyorum anlıyorum seni de ama bu normal değil gel kimseye söylemeden uzak hastanede doktora gidelim de ve uzun süre de ikna etmeye çalış konuşarak ama asla sesini yükseltmeden sevgi göstererek yüzde yüz karşı gelecek ama yılma kararlı olduğunu göster baktın inadını kıramıyorsun kalk git ailenin evine çünkü cinsel eksikliğini seni ezerek sana hakaret ederek baskılıyor buna izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?