- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Karakutu55
-
E sorun bu. Tedavi olması lazım. Gururu meselesi yapmasın, sizde alttan almayın. Ya tedavi ol ya bitsin deyin. Böyle evlilik sürmez ki.Arkadaslar nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ama aramızin iyi olduğu zaman yaptığı denemelerde erken boşalma sorunu vardı yapamıyorum dedi ona bunun çok büyük bi sorun olmadığını psikolojik bir sorunu varsa destek alabileceğimizi veya bunun için kullanabileceği ürünleri hatırlattım sonrası hüsran yine dönüp uyuyor sürekli bende bi sorun yok aslında kafam rahat değil diyor beni sevmiyormusun diyorum sevgiyle alakası yok ben geçimi düşünüyorum ben sen ne düşünüyorsun diyor
Dalga mı geçiyor? Birleşme olmadan nasıl çocuk olacakmış? Ay hadi birleşme oldu diyelim lütfen çocuk yapmayın, korunun. Belli ki bir problem var ve üstünü de sizi suçlayarak kapatmaya çalışıyor.Çocuklari çok seviyor evdeki kuşları bile babacığım diye seviyor ve benden çok iyi baba olur diyor ben Daha ilişkiye girememisken çocuk nasıl yapacağım diye bi sitemim oldu şimdi de sen çocuk istemiyorsun diyor
Polis raporları var bulunamadı parmak izi cikmadi şüphelenilendikleri birileri var amaOlay nasıl kapandı polisler ne dedi bu konuda
Kusurabakmasin.Duygularım karmakarışık arkasını dönüp uyuyan bi koca canı istediğinde surtenerek boşalıyor gitmek istediğimde gidemezsin ben seni birakirmiyim diyor sonra gidersen git diyor gitmeyecegini bildiğim için öyle dedim diyor bazen çok keyifli sarıl bana öyle uyuyalim diyo ben onu arzuladigimda kafam rahat değil geçim derdini düşünüyorum diyo doktora gidelim diyorum bende sorun yok diyo ne istiyosun ayrılalım o zaman diyorum sen anca bunu düşünüyosun benim öyle bi düşüncem yok diyo yani karmakarısık
Aslında yapmam gereken ayrılmak belki ama ne yazıkki korkuyorum çok seviyorum yani nasıl kaldırırım ayrılığı inan düşünmek bile çok zor geliyorArkadaşım gençliğini ömrünü heba etme, bir bakmışsın yılların gitmiş. 24 yaşında gencecik kadınsın. Niye kendine bu mutsuzluğu reva görüyorsun.
Ayrılık ölüm değil. Yeni bir hayata başlangıç. Keşke ömrüm tükenmeden bitirseydim diye dövünme sonra.
Eşin dengesiz maalesef.
Son soyledigmi de dikkate al cinsel tercihi farkli olabilir.. iyi arastir... sevgi hersey degil...Aslında yapmam gereken ayrılmak belki ama ne yazıkki korkuyorum çok seviyorum yani nasıl kaldırırım ayrılığı inan düşünmek bile çok zor geliyor
bence esinizin ustune gitneden halledin bunu zira bu bir hastalik. Emin olun size mahcup oluyorPolis raporları var bulunamadı parmak izi cikmadi şüphelenilendikleri birileri var ama
Duygusuzluktan kastınız ne tam olarakDefalarca tepki verdim o zamanda birseyler yapmaya çalışıyor ama o duygusuzluğu gördükçe ağlamaya başlıyorum o da yapmıyorum birsey detip bırakıyor
Ahhh sevgi. Sevgi gelip geçer bu arada ömürde geçer. İyi düşünün hem de çok iyi.Aslında yapmam gereken ayrılmak belki ama ne yazıkki korkuyorum çok seviyorum yani nasıl kaldırırım ayrılığı inan düşünmek bile çok zor geliyor
Sarılması öpüşmesi ten teması gözlerime bakması ..Duygusuzluktan kastınız ne tam olarak
Yani söylediklerimin hiçbiri yokSarılması öpüşmesi ten teması gözlerime bakması ..
Hayirhic birlikte olmadiniz mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?