2.5 aylık evliyim Pskolojim darmadağın oldu :(

Valla oyle tuhaf insanlar var ki cinsellik olunca konu...mesela kimi iliski yasamaz sevmez sadece ayak delisidir... kimi kadinlardan uzak durur istemez hemcinsini arzular yada cocuklari nesneleri arzular.... her turlu insan var...

E sorun bu. Tedavi olması lazım. Gururu meselesi yapmasın, sizde alttan almayın. Ya tedavi ol ya bitsin deyin. Böyle evlilik sürmez ki.

Duygularım karmakarışık arkasını dönüp uyuyan bi koca canı istediğinde surtenerek boşalıyor gitmek istediğimde gidemezsin ben seni birakirmiyim diyor sonra gidersen git diyor gitmeyecegini bildiğim için öyle dedim diyor bazen çok keyifli sarıl bana öyle uyuyalim diyo ben onu arzuladigimda kafam rahat değil geçim derdini düşünüyorum diyo doktora gidelim diyorum bende sorun yok diyo ne istiyosun ayrılalım o zaman diyorum sen anca bunu düşünüyosun benim öyle bi düşüncem yok diyo yani karmakarısık

Arkadaşım gençliğini ömrünü heba etme, bir bakmışsın yılların gitmiş. 24 yaşında gencecik kadınsın. Niye kendine bu mutsuzluğu reva görüyorsun.
Ayrılık ölüm değil. Yeni bir hayata başlangıç. Keşke ömrüm tükenmeden bitirseydim diye dövünme sonra.
Eşin dengesiz maalesef.

Dalga mı geçiyor? Birleşme olmadan nasıl çocuk olacakmış? Ay hadi birleşme oldu diyelim lütfen çocuk yapmayın, korunun. Belli ki bir problem var ve üstünü de sizi suçlayarak kapatmaya çalışıyor.

Kusurabakmasin.
Bir oyle bir boyle olmaz.

Net ol.
Kesin kararli oldugunu bilsin.

Ya doktora ya mahkemeye. de...

Bekleme sen de fazla.

Sorun ciddi

Aslında yapmam gereken ayrılmak belki ama ne yazıkki korkuyorum çok seviyorum yani nasıl kaldırırım ayrılığı inan düşünmek bile çok zor geliyor

Aslında yapmam gereken ayrılmak belki ama ne yazıkki korkuyorum çok seviyorum yani nasıl kaldırırım ayrılığı inan düşünmek bile çok zor geliyor
Ahhh sevgi. Sevgi gelip geçer bu arada ömürde geçer. İyi düşünün hem de çok iyi.

Eşim şu an işte gelince konuşacağımızı söyledi çok öfkeliyim geldiğinde dayanamayıp sesimi Yükseltecegim muhtemelen o da yükselecek ve hararetli bi tartışma olacak sizce ne demem gerekiyor ona yada tartışırsak gitmelimiyim beklemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…