dün ortak bi arkadaşımızda olan çantamı almaya gittim, gitmişken onuda sordum.. ama çocuğun ayrıldığımızdan haberi bile yoktu ki bu kişi onun en yakın arkadaşı ve 3 gün olmuştu ayrılalı.. ama daha sonra twitter ına " bi kıytırık çanta kadar bile değerim yokmuş bu çok canımı sıkıyor" yazmış.. ne alaka, anlamadım hiçbirşey ne yapmam gerekiyor sizceoff hiç anlam veremiyorum
aynen öyle oldu :) özür diledi ben çok sevdiğini söyledi ve barıştık, bide dedikii nasıl başkası olduğunu düşünürsün,daha uzun yıllar var önümüzde ne kavgalar olucak ama hemen senden vazgeçtiğimi düşünme, ne kadar ayrı kalırsak kalalım ben sonunda alıcam seni her halükardahepinize çook teşekkür ederim, hepinizi çook seviyorum
ben bisey anlamadim simdi niye ayrildi snra niye baristi dielimki ewlendiniz o zamanda bi bosanalim diyip babanin ewine gonderir bi geri ewe getirir oyuncakmi bu skldgnda birak oynamak istediginde oyna kafani kurcalamak istemem ama hic ic acici bi durum degil hakkinda hayirlisi olsun...
şu sıralar erkeklerin ergenlikte yaşadığı bunalım türü bişe yaşıyo sanırım, hiçbişeyden mutlu değil, sıkılgan vs sebebini yada çözümünü kendide bilmiyo.. ama yaz tatili çok iyi gelecek sen yanımda ol yeterki olmuyo sensiz dedi, seviyorum keratayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?