2,5 senelik ilişkim bitiyor,ne yapmalıyım?

Hayat ne garip sen burda konu açıyosun üzülüyosun ilişkimiz bitiyo 2 buçuk senelik ilişkimize yazık mı edim diye o bunu düşünmüyo bile.. en azından düşünse bu durumda olmazdınız heralde.
Bence bi tuhaflık var yani durup dururken neden bitirmek istesin.. önce bişey yok diyo sonra ayrılalım diyo.. düşündürücü bence hiç takma kendi haline bırak.. zaten diceğini demiş kafamı dinlemem lazım arama beni diye.. Sen daha ne yapmayı düşünüyosun ki??

Bu kadar cabuk kestirip atması ilgincc hemde cok ilginc..
Oluruna bırak, hayırlısı buymus demekki.
Simdi sen onu ararsan o daha da kendini geri cekecektir.

dün ortak bi arkadaşımızda olan çantamı almaya gittim, gitmişken onuda sordum.. ama çocuğun ayrıldığımızdan haberi bile yoktu ki bu kişi onun en yakın arkadaşı ve 3 gün olmuştu ayrılalı.. ama daha sonra twitter ına " bi kıytırık çanta kadar bile değerim yokmuş bu çok canımı sıkıyor" yazmış.. ne alaka, anlamadım hiçbirşey ne yapmam gerekiyor sizce off hiç anlam veremiyorum

ayrılan o değilmiydi giden de oydu bırak ne yazarsa yazsın..

Hiç umursama bile yolu açık olsun.

Direk bitirebiliyorsa, bu ilişki için cırpınmıyorsa senın daha yapacagın hıcbısey yok.
Ne ara ne sor onun için kılını kıpırdatma bu saatten sonra..

Gıden kaybeder. Seven gıtmez. seven her seyı goze alır..

offf bilemiyorumm:18::18: bi gelişme olursa haber vericem en kısa zamanda, hepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız

dün bi arkadaşımdan öğrendiğime göre bu aralar kafası çok bozukmuş, sorunlarım var ailevi falan demiş, arkadaşım tugceyle mi ilgili demiş, yok onla bi ilgisi, ama şu sıralar herkesi kendimden uzaklaştırmaya çalışıyorum demiş.. off benim bu aralar ilgisizliğinden şikayetçi, mutsuz olduğumu biliyordu ondan mı yaptı acaba arasammı aramasammı çok tereddütteyim, çok seviyorum halaa

sen bilirsin canım kalbinin sesini dinle,, pişman olmassın umarım

başka bırınımı sevdın demende bışey qöremedım ben.. sankı ayrılmayı sen ıstemışsın qıbı kapa telı demış konuyu senın uzerıne bırakmış ve gitmş duşunuyosun şımdı acaba öle demesem bı şansımız daha olrmuydu dıye ama uzme kendını bence oluruna bırak

Buraya üzücü şeyler yazmak istemiyorum canım amaaa daha çok gençsin.Srebest bırak döner gelirse senindir gelmezse zten hiç senin olmamıştır.
İnan dışarıda sevmeyi bilen ve sevilmeyi hakeden bir sürü insan var.hayırlısı her şeyin.

Canim ya ne zor bi durum... Birak o sana ulasmaya calissin.. sonucta ayriligi o istedi.. Bence arama erkekler boyle sen ustune dustukce kacar.. Hatta o kadar cok sikilirki seni ne kadar sevdigini bile unutur:) boyleler bunlar anlam veremiyorum ben. Eger ailevi bi sorunu varsa bi sure sonra seni uzdugu icin ozur diler geri gelir. Yok baska birisi varsa o zaman da...

Canim insallah cabuk gecer acin.. ne diyim

aynen öyle oldu :) özür diledi ben çok sevdiğini söyledi ve barıştık, bide dedikii nasıl başkası olduğunu düşünürsün,daha uzun yıllar var önümüzde ne kavgalar olucak ama hemen senden vazgeçtiğimi düşünme, ne kadar ayrı kalırsak kalalım ben sonunda alıcam seni her halükarda hepinize çook teşekkür ederim, hepinizi çook seviyorum

ben bisey anlamadim simdi niye ayrildi snra niye baristi dielimki ewlendiniz o zamanda bi bosanalim diyip babanin ewine gonderir bi geri ewe getirir oyuncakmi bu skldgnda birak oynamak istediginde oyna kafani kurcalamak istemem ama hic ic acici bi durum degil hakkinda hayirlisi olsun...

şu sıralar erkeklerin ergenlikte yaşadığı bunalım türü bişe yaşıyo sanırım, hiçbişeyden mutlu değil, sıkılgan vs sebebini yada çözümünü kendide bilmiyo.. ama yaz tatili çok iyi gelecek sen yanımda ol yeterki olmuyo sensiz dedi, seviyorum keratayı

umarim oda senin onu sevdigin gibi seni seviyordur...tabi sen yasiyorsun onunla biz anlattiklarina dair yorum yapioruz...insallah dedigin gibidir sekerim seni bidahada uzmez

canım bende sevgilin seni çok önceden gözden çıkartmış ama sana bunu diyememiş tuz biber sorunu aramış en sonunda bakmış ucundan tutmuş sana da iletivermiş ,bıkkınlıktan olmuş olabilir.monotonlaşmışmıydı ilişkiniz heyecan falan mı kalmadı ne oldu değişiklik.ama kesinlikle sevgi olsaydı bırakmazdı sevgisi ya başkasına kaydı ya da işte özgür takılmak istiyor baksana hemen filmlere vs akmış gitmiş.

adam seni kırmadan kibarca sana yol vermiş ama sen sevdiğin için bunu kabullenmek istemiyosun. zamanında benimde gelmişti başıma tabiki bende kabullenmek istemiyodum ama gerçekleri görmelisin. önce normal bi şekilde ayrılmaya çalışmış sonra da suçu sana atmaya çalışarak bağırıp çağırıp. erkek işte hepsi aynı resmen ya. sana kendini o soruyu sorduğun için suçlu hissettirecek, ayrılık sebebiniz senin o soruyu sorman olacak daha önce söyledikleri senin bu sorunla silinmiş olcak. ilerde daha iyisini bulamadığında, ki muhtemelen şuan hayatına kesin biri girmek üzere onunla anlaşamadığında ve sana geri dönmek istediğinde sen suçluydun bana böyle dedin dicek. yeterki suç onlarda kalmasın çakallar. ama yeme bunları. silmiş seni yoluna bak sende

pardon barıştığınızı okumadan ayzmıştım mesajımı. ama ona ne kaddar güvenebilirsin bilmiyorum. bence polyyannacılık oynuyosun. adam seninle mutlu olmadığını söylemiş, bıkkınlık olduğunu söylemiş daha ne söylesin sen de bi özüre affetmişsin. bu kadar kolay olmamalıydın bence. gözünden seni kolayca çıkarabilmesini sen sağlamışsın. yanlış anlama söylediklerimi kötü niyetle yazmıyorum hiçbirini ileride daha çok üzülmemen, kendini kandırmaman, gerçekleri görmen için yazıyorum. sen enrden bileceksin gerçekleri diyeceksin ama her şey orta güzelim. seven, sadakatla bağlı olan, kaybetmekten korkan bi erkek bunları söyler mi hiç ?! ödü kopar ödü kaybetmekten seven adamın. bu her sıkıldığında senden böyle ayrılı sıkıntısı geçince sana mı dönecek yani. bence seni gözünden bu kadar çabuk çıkarabilmesi konusunda iyi düşünmelisin hata nerde diye. onun sevgisinde mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…