2,5 senelik ilişkim bitiyor,ne yapmalıyım?

mutlu son yazdığı için ben konun üstüne gidip moral bozmak istemedim açıkcası ama yazan olunca bende dayanamadım:) zaten hepımız bır gercegı ancak cevremızdekıler nekdar soylerse soylesın zamanı gelınce kendımız gormeden anlamıorsak bu durumdada öyle olacak.
bence durumun açılımı şu ilk terkedişi gerçekti ve dönüşüde sonrakiler ise bunun sürekli bu şekilde devam edeceğinin göstergesi adam her dönüşünde kabul edilceğinin farkında zaten bu nedenlede kozlar elınde nasılsa terketsede donsede sonunda hayır denmeyeeck biliyor ilerleyen gunlerde dolayısıyla şiddeti artıcak durumun tavrını koymadıgın sürece bu iş böyle devam edecek benıim 4 sene bu durumda giden bir ilişkim oldu hatta nişanlandık.psikologum suan yazdıgım seylre yakın seyler soyluyordu vede haklıydı o an gozun gormuyor haklı buluorsun sevgılını bır nden buluorsun birşekilde sonucu soyleyeyım ensonunda 4 sene sonunda bitti benden bır ay sonra evlendı cunku son bir senemizde başkasıylada nişanlıymış:))):82:

haklısınız aslında ona her geri döndüğünde kabul edileceğini ben gösterdim ve yaptığım en büyük yanlışta bu oldu.. beni kaybetme korkusu yok hiç, içinde nasılsa birbirimizi seviyoruz nasılsa barışırız üzerine düşünüyor herşeyi.. şimdilik finaller bitene kadar erteledik sorunlarımızı ama sınavlardan sonra oturup iyice konuşucaz, o zaman söylicem zaten bi daha böyle bi durum istemediğimi.. ama napim seviyorum işte

cnm sen affettikçe o yine böyle davranışları tekrarlar. herşeyin hayırlısını dile ve onu serbest bırak bence. aşkı için uğraşırsa ne ala, yoksa sadece ilişki süresi uzar, sonra yine çeker gider.. ben de üni de 2.5 sene biriyle görüştüm. hep kendimden ödün verdim çok sevdim falan. nolduu yine adam çekti gittii.. ders oldu bana. ondan sonraki hiç bi erkeğe öyle davranmadım. istemiyo muu, sen bilirsin deyip yol veriom. seviyosa zaten geliyo kaybetme korkusu olmalı biraz..

yok canım ben artık aramıyorum zaten hiç tartışınca falan :) önceden arardım barışalım diye şidi tınn, o koşuyo peşimden :) sonuçta dönüp geliyo 2-3 güne

Ben de 2.5 senelik ilişkimi bitirdim, ben de 21 yaşındayım.
Bitiren taraf bendim ve nedeni aşağıdaki 3. maddeydi; ama her vaka aynı olacak diye bir durum yok :)

bence adamın böyle bir tepki vermesi için ya;
- onu gerçekten kendinden soğutacak bir davranışın oldu mesela aşırı kıskançlık, kıskandırma, nefes aldırmama gibi..
- ya başka birinden hoşlanmaya başladı; çünkü engin tecrübelerimden biliyorum bu aramama olaylarında erkeğin o deha dolu zihninden neler geçtiğini
- ya da gerçekten sevginiz bitti ve ona artık sadece bir klüp arkadaşı kadar yakın geliyorsun ve o sevgili olmaktan tutku ve sevginin devamını bekliyor. ama eskisi gibi hissedemiyor. bu yüzden de sensiz hayatına özgür olarak devam etmek istiyor.
- bi madde daha buldum son anda:) daha çok genç ve gençliğini yaşamak istiyor.. tamam çok klişe kabul ediyorum da bunun canlı örneğini etrafında görüyorum, neden olmasın.

bu arada mutlu son olduğunu yeni farkettim hayırlı olsun ama yukardakiler de kulağına küpe olsun :)

Son düzenleme:
son madde çok doğru aslında.. bence bu ikimiz içinde geçerli ama vazgeçemiyoruz ikimizde birbirimizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…