Ömrü hayatım da böyle anne gördüm ne duydum. Hayvanlar bile yavrularına kimseyi yaklaştırmıyor diş gösteriyor. Yazık çok yazık. Ben hala 153 aile ve sosyal politikar hattını araman taraftarıyımMaalesef gelmedi bugün yine bekliyoruz
Bugün de gelmezse polise bildireceğim artık sabrim kalmadı zaten kıyafet ihtiyacı yok çocuğun olsa ben alırım zaten sorun maddi değil arkadaşlar ben çıkmazdayım neyin nesi bilmeden al büyüt kolay değil böyle şeyler..Arkadaşlar herkes vermeyin siz bakın demiş ama kimse ben bu cocuğu sahipleniyorum deyip kafasına göre alamıyor ki.. Devlete bildirmesi lazım.. Belkide anne çocugumu alıkoydu diyecek.. Biraz mantıklı bakmak lazım..
Mesaj atın eger bugün gelmezsen polise bildireceğim deyin..
Birde sorun kıyafet değil.. Sorun oysa yeni alıp yollayalım...
Bu çocugun biran önce aklı başında bir yakınına teslim edilmesi gerekiyor.. Anne haricinde
Yaa çocuk annesini bu kadar isterken ben nasıl orayı arayayım. Annesi işte ne olursa olsun annesini istiyor.Ömrü hayatım da böyle anne gördüm ne duydum. Hayvanlar bile yavrularına kimseyi yaklaştırmıyor diş gösteriyor. Yazık çok yazık. Ben hala 153 aile ve sosyal politikar hattını araman taraftarıyım
Yaa çocuk annesini bu kadar isterken ben nasıl orayı arayayım. Annesi işte ne olursa olsun annesini istiyor.
Mesaj attım çocuk seni ozledi dedim bugün gelip alacağım dedi önceki günlerde hep bir bahanesi vardı polis falan demedim başım belaya girer diye de korkuyorum açıkçasıKadın belkide bırakıp kaçtı çocugu size.. Ben olsam mesaj atardım şuan polise gidiyorum diye.. Bie hafta çocugunu aramayan kadının zaten umrunda değildir nerde naptıgı.. Çocugun saglıgı acısından o kadından uzak tutulmalı
Ailesi ile ilgili bilgi vermiyor görüşmüyoruz diye geçistirdiannesine gelmezseniz polise bildireceğim falan diyin. anneanne babanne baba nerde bu arada. şaştım kaldım.
şansları varmış ta sizin gibi birine denk gelmişler.
Çocuk annesini istiyor ama anne denen kişi onu istiyor mu? Hiç tanımadığı birine çocuğunu verip günlerce gelmemek ne demek? Benim gözümde rahatı yerinde o insanınYaa çocuk annesini bu kadar isterken ben nasıl orayı arayayım. Annesi işte ne olursa olsun annesini istiyor.
Arkadaşlar herkes vermeyin siz bakın demiş ama kimse ben bu cocuğu sahipleniyorum deyip kafasına göre alamıyor ki.. Devlete bildirmesi lazım.. Belkide anne çocugumu alıkoydu diyecek.. Biraz mantıklı bakmak lazım..
Mesaj atın eger bugün gelmezsen polise bildireceğim deyin..
Birde sorun kıyafet değil.. Sorun oysa yeni alıp yollayalım...
Bu çocugun biran önce aklı başında bir yakınına teslim edilmesi gerekiyor.. Anne haricinde
Ömrü hayatım da böyle anne gördüm ne duydum. Hayvanlar bile yavrularına kimseyi yaklaştırmıyor diş gösteriyor. Yazık çok yazık. Ben hala 153 aile ve sosyal politikar hattını araman taraftarıyım
Bak yine yapmış yapacağını kadın. Acaba amacı ne? Siz polis filan deyince gözü mü korktu kaçırdı çocuğu? Kaç gündür ne oldu ne bitti geldi mi gitti mi derken, şimdi de kayboldu ortadan. Aklım takılır kalır şimdi buna.Annesi cuma günü aldı ertesi gün getirecekti ama ortada yok mesajlarımı görüyor ama yanıtlamıyor
Hiç bir haber yok ayrıca ben polis falan hiçbirşey demedim sadece konuşalım dedim. Mesajlarıma cevap vermedi yazmayı bıraktımÇocuğu aldıktan sonra haber var mıArife75 Hanım? Ben merak etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?