2.5 yaş çocuğu

Maalesef gelmedi bugün yine bekliyoruz
Ömrü hayatım da böyle anne gördüm ne duydum. Hayvanlar bile yavrularına kimseyi yaklaştırmıyor diş gösteriyor. Yazık çok yazık. Ben hala 153 aile ve sosyal politikar hattını araman taraftarıyım

Bugün de gelmezse polise bildireceğim artık sabrim kalmadı zaten kıyafet ihtiyacı yok çocuğun olsa ben alırım zaten sorun maddi değil arkadaşlar ben çıkmazdayım neyin nesi bilmeden al büyüt kolay değil böyle şeyler..

Ömrü hayatım da böyle anne gördüm ne duydum. Hayvanlar bile yavrularına kimseyi yaklaştırmıyor diş gösteriyor. Yazık çok yazık. Ben hala 153 aile ve sosyal politikar hattını araman taraftarıyım
Yaa çocuk annesini bu kadar isterken ben nasıl orayı arayayım. Annesi işte ne olursa olsun annesini istiyor.

Yaa çocuk annesini bu kadar isterken ben nasıl orayı arayayım. Annesi işte ne olursa olsun annesini istiyor.

Kadın belkide bırakıp kaçtı çocugu size.. Ben olsam mesaj atardım şuan polise gidiyorum diye.. Bie hafta çocugunu aramayan kadının zaten umrunda değildir nerde naptıgı.. Çocugun saglıgı acısından o kadından uzak tutulmalı

annesine gelmezseniz polise bildireceğim falan diyin. anneanne babanne baba nerde bu arada. şaştım kaldım.

şansları varmış ta sizin gibi birine denk gelmişler.

Mesaj attım çocuk seni ozledi dedim bugün gelip alacağım dedi önceki günlerde hep bir bahanesi vardı polis falan demedim başım belaya girer diye de korkuyorum açıkçası

annesine gelmezseniz polise bildireceğim falan diyin. anneanne babanne baba nerde bu arada. şaştım kaldım.

şansları varmış ta sizin gibi birine denk gelmişler.
Ailesi ile ilgili bilgi vermiyor görüşmüyoruz diye geçistirdi

ben çocuğun sosyal hizmetlere verilmesi tarafındayım. baba yok. anne ilgilenmiyor. kim bilir orda evlat edinen çıkar belki. o annede kalmamalı çocuk

Çocuk annesini istiyor ama anne denen kişi onu istiyor mu? Hiç tanımadığı birine çocuğunu verip günlerce gelmemek ne demek? Benim gözümde rahatı yerinde o insanın

Hic tanimadigi birine nasil guvenebilirki.
hani gecinmek icin o cocugu gelecegi icin gece gunduz calisiyo olabilir ama gunde 40 sefer aramasi lazim.yada durumunu izah etmesi lazim.
mesele maddiyat degil bunu anlatmissiniz zaten
siz o cocuga baktiginiz surece cocuk size siz cocuga alisacaksiniz yarin birgun cikip geldiginde olan cocuga olacak bide sizi sikayet bile edebilir.
O cocugun iyligi icin anneyle oturup konusmak yada bi bilene polise sosyal hizmetlere danismak lazim bakmak istiyosanizda.

Arife hanim
Allah kolaylik versin,gercekten insan sasip kaliyor ve bence pis gunahi boynuna ama o kadinin yolu yol degil..
sosyal hizmetlere verip vermemek size kalmis,biz hicbir sekilde bakin buyutun diyemeyiz ya da goturun birakin sosyal hizmetlere diyemeyiz..
ama bu yasa kadar eksik gedikte olsa anne sevgisine alismis,simdi de bi aile ortaminda olan cocuk pat diye esirgeme kurumuna verilirse sudan cikmis baliga doner.
ne yapin edin kadina ulasin.
benim korkum kadin o cocugu alir gotururse daha da kotu olabilir,cunku ayak bagi gorup zarar verecektir bebege.
sosyal hizmetlere verilse orda da durum cok mu iyi..o tartisilir..offf..
su afisi gorunce icim parcalandi zaten

o cocugun ne gunahi var....
ey hayat ne demeli sana!!!

Benim kızım da aynı yasta tam anlattığınız gibi hırçın inat bir de uykusuz... bazen bize de dokundurmuyor ağlıyor bunlar normal ama anne ile düzgünce konuşmadan bir adım atmayın belki sebepleri vardır

Annesi cuma günü aldı ertesi gün getirecekti ama ortada yok mesajlarımı görüyor ama yanıtlamıyor

Annesi cuma günü aldı ertesi gün getirecekti ama ortada yok mesajlarımı görüyor ama yanıtlamıyor
Bak yine yapmış yapacağını kadın. Acaba amacı ne? Siz polis filan deyince gözü mü korktu kaçırdı çocuğu? Kaç gündür ne oldu ne bitti geldi mi gitti mi derken, şimdi de kayboldu ortadan. Aklım takılır kalır şimdi buna.
Sizden çocuğu alırken bişey dedi mi Arife Hanım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…