Sabrediyorum ama hiç sevilmediğinden mi yada annesinden benim ayırdığını düşündüğünden yaklaştırmıyor beni öpmek istiyorum izin vermiyor saçlarına dokunuyorum elimi itiyor2 yaş sendromu çok fena..
Daha fazla sabır gerekiyor..
Lütfen iki kat daha sabır gösterin o çocuğa..
Nerden baksan elle tutulur yanı olmayan bir durumda..
Emin olun şu anda o çocuğun karakteri sizin elinizde..
Ne kadar sabreder severseniz o çocuk iyi olacak..
Eminim mükafatı da büyük olacaktır emeğinizin..
ayy canım ya yazıktır çocuğa anne düzgün biri değil belli..Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum
nasıl yani???? siz bakıcısısınız neticede.gece sizde kalması ayrı bir sorun,1 haftadır anneyi görmemesi apayrı..Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum
Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum danasıl yani???? siz bakıcısısınız neticede.gece sizde kalması ayrı bir sorun,1 haftadır anneyi görmemesi apayrı..
akrabanız falan mı annesi? zira ben bakıcılarla çocuğunu büyütmüş bir anne olarak,gündüz bile güvenip bırakması zor..sizi tenzih ederim,anne bakışı olarak söylüyorum.kaldı ki 1 hafta bırakıp gece gündüz gitsin...
Baba var mı acaba???Cocugu ya babanin velayetine verdirin ya da sosyal hizmetler alsin.
Boyle bir anne ile buyuyecegine kurum buyutsun daha iyi.
Madem bi sevap isleyin.Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum da
Psikolojim bozuldu derken asla çocuğu yipratmiyorum aksine ben yiprandim anne çocuğu bir ara aldı bana gelmek istemiş tam tersine annenin şiddet uyguladığını söylüyor çocuk
Anneye söylüyorum özlüyor diyorum tamam geliyorum diyor ortada yok kadın günlerce oyalıyor kıyamıyorum çocuğa doğru olanı bulmaya çalışıyorumFiziksel bir sey degildi kastettigim, belli ki siz ne kadar iyi niyetli olsaniz da cocuk yaninizda huzursuz, dogal olarak anneyi ariyor bu da onu yipratiyor. Anneyle durumu konusun, eger olumlu bir yaklasim sergilemezse sosyal hizmetlere bile haber verebilirsiniz.
Bu arada bir tanidigimin akrabasi olan bir teyze vardi, kadin evde cocuk bakiyordu, sizinki gibi bir anne modeli 3 yasinda oglunu ve yeni dogmus kizini verdi buna geceli gunduzlu. Yaklasik 1 yil sonra anne kayiplara karisti, bakici teyze arastira sorustura oglanin babasini buldu ona teslim etti, kiz yaninda kaldi, su an 4 yasinda ve nufusuna gecirmenin mucadelesini veriyor... cocuklarin annesi de baska bir sehre gidip evlenmis, gelip mahkemeye katilma lutfunda bile bulunmuyor.
Arkadaşlar 2.5 yaşında bir çocuğa bakmaya başladım. Anne baba ayrı anne geç saatlere kadar çalıştığından çoğu gece çocuk bende kalıyor. Sorun şu ki çok hırçın inatçı insanı delirtebilir o derece bu çocuk düzelir mi? Psikolojik bozuldu bıraksam mı? Bir akıl verin lütfen..
nasıl yani???? siz bakıcısısınız neticede.gece sizde kalması ayrı bir sorun,1 haftadır anneyi görmemesi apayrı..
akrabanız falan mı annesi? zira ben bakıcılarla çocuğunu büyütmüş bir anne olarak,gündüz bile güvenip bırakması zor..sizi tenzih ederim,anne bakışı olarak söylüyorum.kaldı ki 1 hafta bırakıp gece gündüz gitsin...
vicdanını dinle sahip çık içim acıdı en fazla bir tabak daha koyarsın sofranaAnneye söylüyorum özlüyor diyorum tamam geliyorum diyor ortada yok kadın günlerce oyalıyor kıyamıyorum çocuğa doğru olanı bulmaya çalışıyorum
Sabrediyorum ama hiç sevilmediğinden mi yada annesinden benim ayırdığını düşündüğünden yaklaştırmıyor beni öpmek istiyorum izin vermiyor saçlarına dokunuyorum elimi itiyor
Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum da
Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadımvicdanını dinle sahip çık içim acıdı en fazla bir tabak daha koyarsın sofrana
Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadım
Kesinlikle bir gelsin bi konuşacağım bakalım ne olacakTek diyeceğim allah razı olsun
Ama burada kalmamalı sorumluluğunu bilmeli ve sert uyarıda bulunulmalı
Allahın bir hediyesi gibi düşün...Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadım
İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mibir ihtiyacınız varsa zorlanıyorsanız yardımcı olalım
ufacık yavrucak Allaha şükür vicdanlı insanın yani sizin yanınızda.Para vereceğini bile düşünmüyorum bu insanın evlat sevgisi olmayabilir yada kim bilir ne derdi var o anneninde.Lütfen bir müddet daha dayanın sonra sosyal hizmete verin .Eğer gelip sizden alırsada mutlaka sosyal hizmetlere haber verin bence.
orasıda iyi mi bilmiyorum ama belki kötünün iyisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?