2.5 yaş çocuğu

bu anne yazmak istemem ama pek sağlam ayakkabı değil geceleri çalışıyorsa o yolda olabilir...bence çocukla görüştürmeyin bile şiddette uyguluyormuş..
Bende öyle düşünüyorum ama bazen diyorum sevmese yurda falan bırakır neden bakıcı

İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mi

anne umarım evlat sevgisi ile doludur.Gece çalışıyor olması illaki kötü demek değildir.Kimbilir ne derdi ne sıkıntısı vardır.Hiç biri bile olmasa Allah bu çocuğun karşısına sizi çıkartmış.Demekki geleceğinde siz varsınız

İnşallah faydalı olurum

Psikolojim bozuldu derken asla çocuğu yipratmiyorum aksine ben yiprandim anne çocuğu bir ara aldı bana gelmek istemiş tam tersine annenin şiddet uyguladığını söylüyor çocuk
Bu çok ciddi bir sorun allah korusun yarın birgün birşey olsa çocuğunu döven insan üstünüze suç atabilir. Benim tavsiyem bu duruma ilişkin bir şikayette bulunun yazık o çocuğa. İlerinin canisi ve psikopatı olur allah korusun. Sizde bırakın işi. Çocuğunu döven insan benim gözümde en aciz ve karaktersiz insan.

Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadım
tam soracaktım,ödeme yapıyor mu diyerek,onu da yapmıyormuş...5 dk gördüğü insana yatılı çocuk nasıl bırakılır aranıp sorulmaz aklım almadı...ne biliyor döver misin söver misin aç mı bırakırsın..Allahtan sizin gibi vicdanlı birisi denk gelmiş...
bence en doğrusu ne biliyor musunuz,sosyal hizmetlere başvurmak ama sonrasında da koruyucu aile olmak için başvurmak..
siz yalnız mı yaşıyorsunuz bu arada?

Evliyim iki çocuğum var. Şikayet edemem korkarım boylelerinden

Evet bende korkuyorum bırakmak en doğrusu gibi

Evliyim iki çocuğum var. Şikayet edemem korkarım boylelerinden
153 hattını ara ve ismin gizli bir şekilde şikayet et. Yazık degil mi o yavruya bak sende annesin. O çocuk belki daha iyi koşullarda büyür artık

Tahmin ettim maaş vermediğini.
Bunlar üvey anne dehşetlerini bakıcı dehşetlerini görmüyor mu yoksa etkilenmiyor mu acaba?

Bir hafta içinde kayıp mı oldu hastalandı mı aç mı nasıl görmeden rahat edilir ki .
Kocaya hırsını çocuktan alan tipse başka bakıcıda bulsa aynısı olacak.
Yurda verilmesi geleceği açısından iyi olur fakat zaten kötü durumda daha da yalnız kalmaz mı

Çok oluyorda bir defa müge anlıya bakmıştım bir adam ağlıyordu.anne baba boşanmış anne tekrar evlenmiş yeni baba istememiş çocuğu."annem 4 yaşımda beni yuvaya bıraktı .hiç kimseyle konuşamadım. akşam yemekte hiç unutmuyorum salçalı makarna ve yoğurt vardı ama ben annemi istiyordum biri bana sarılsın istiyordum"dedi ağladı.o kadar ağlamıştım ki anlatamam.

Sizde çaresiz kalmışsınız.gelip konuşup iyi bir yol bulunur inşallah.

Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum

nasil 1 haftadir cocugu gormeye gelmiyor?
ne is yapiyor ki bu kadin?
canim benim oglumda 2,5 yasinda,dedigim dedik caldigim duduk..
ya simdi sen onu birakirsan cocuk ortada kalicak ama boylede senin sinirlerin yipranmis
seviyor musun peki cocugu? gerci sevmesen zaten buraya ne konu acardin ne de bi kurus almadan bakardin.. zamanla yola gelir bence..biraz sabretmen gerek o kadar.
sen onun ikinci annesi olmussun canim,dun sacimi basimi yoldum resmen sinirden,o yaslar zor ama gececektir insallah.

Tabii ki işe ihtiyacım olduğundan aldım çocuğu seviyorum da annesinin yalarından biktim

Tabii ki işe ihtiyacım olduğundan aldım çocuğu seviyorum da annesinin yalarından biktim

kadinla net sekilde konus..
yapicak baska bisey yok cunku.
simdi sosyal hizmetleri arasan ve cocugu alip goturseler cocugun dengesi altust olur,zavallim cok kucuk daha..ordan oraya suruklenip duruyor gariban
kadin geldigi zaman en az 3-5 aylik bakim parasini pesin al.
kadina ulasamadigin zaman ulasabilecegin baska bi tlf numarasi kisi ismi ve adresi vermesini soyle..
yok mu bu cocugun anneannesi babaannesi..aile buyuklerinin numaralarini kesin al cnm

kusura bakmayin tekrar msj yaziyorum ama yere goge sigamadim..
ayligi ne kadara bakmak icin anlastiniz bebege?
sunun icin soruyorum,ben size bir miktar para gonderebilirim,hem sizin ihtiyaciniz gorulsun hemde o yavrucak sizin yaninizda kalsin.

bu konuyu actiginiz icin gercekten vicdanli biri oldugunuzu dusunuyorum ve o cocugun ortada kalma ihtimali,sizin bunalmis olmaniz beni cok uzdu.
az once oglumu uyuttum,icim daha da kotu oldu..
hesap numarasi vermeye cekinirseniz postayla bile yollarim parayi ..ancak en erken mayista yollayabilirim cunku yurtdisinda yasiyorum ve turkiyeye mayis ayinda gelicem.
birde cocuk kiz mi erkek mi?
elimde kiyafetler vs var,isterseniz onlari koliler gonderirim,yavrunun ihtiyaci gorulsun.
burdan cvp yazmak istemezseniz ozel msj yazin,elimden geldigince yardimci olmaya calisayim,o cocuk sizin gibi birine denk gelmis,anasindan yuzunun gulecegi yok,ortada kalma ihtimali beni mahvetti.
elimde olsa alip ogluma kardes yaparim onu

.
Canım çok düşüncelisin. Çok teşekkür ederim. ama derdim para değil annenin sorumsuzluğu anne biraz ilgi göstersin istiyorum.

.
Canım çok düşüncelisin. Çok teşekkür ederim. ama derdim para değil annenin sorumsuzluğu anne biraz ilgi göstersin istiyorum.

rica ederim ama ben ciddiyim,burdan yazmak istemezsen ozelden msj at,gercekten yardim edebilirim.
tlfda evladinin sesini duymaktan aciz anneden cok bi hayir beklenmez sanirim cnm.
bu cocugu kucagina dusuvermis bi melek,Allah misafiri olarak dusun..
eminim cok zordur inadiyla basa cikmasi,insanin kendi evladina yeri geliyor sabri kalmiyor..
esin bu duruma ne diyor? bebegin sizde kalmasini sorun yapiyor mu? ya da ilerde yapar mi sence?

Bence de anneye ulasmaya calisip isi birakacagini soyle tutuşsun ve de sosyal hizmetleri araman o cocuk icin en hayirli is olacaktır.2.5 yaşında
ki bir bebek o ve annenin ne yaptigi belli degil.Kurtar o yavruyu.

Offffff offffkiiii ne offff yapmayın kardeşim böyle yapacaksanız çoçuk falan biri yazmış anne çaresizmiydi diye benim anneannem kadarda değildir yaaa 4 yaşında yetim kalmış amcaları onu yuvaya vermiş yuvadan bir aile almış 2 yıl sonra aile trafik kazası geçirmiş vefat etmişler tek sağ o arabadan anneannem çıkmış evlenmiş dedemle dedemin abileri soyu sopu belli olmayan kadını karı yaptın diye yapmadıklarını bırakmamışlar dedeme zorla yeniden evlendirmişler rahmetlinin gidecek kapısı yok 7 çoçuk kendini birgün nehirden atmaya gitmiş dayım yapışmış bacaklarına atamamış yapamadım binkere düşündüm yapamadım dedi gitmiş dedeme yalvarmış sen kadınla yaşa karşındaki evide bana ver bende çoçuklarımla yaşayım dedem kabul etmiş aynı bahçede ikinci kadın neler yapmış hergün çarşaf asarmış daha neler neler anneannem kıskansın diye canım anneannem pırlanta gibi 7 tane evlat yetiştirdi bu kadarda çaresizmi artık insanlar yıllar önce kadın sığınma evleride yokmuş şimdi her yerde var hayır kuruluşları var büyük konuşmayımda aç kalırımda ben kızımı bırakmam ben nereye o oraya hiçbir lezzetli yemek o bu hatta dünyaları versek annenin yerini tutmaz ahhh kuzum. Ne fırtınalar kopuyordur içinde konu sahibi allah sizden razı olsun o çoçuğun yüzü gözü hürmetine sizi cennetine layık görsün inşaallah 2-3 yaş çoçukları çok hırçın olur kendi annelerini bile çileden çıkarır benim kızımda öyleydi sonra geçiyor size tavsiyem alışverişe çıkın gezin dolaşın birşey alırken onunda fikrini sorun kek yemek yaparken oda yanınızda olsun azda olsa görev verin acayip mutlu oluyorlar ve adım adım güven sağlıyorlar karşı tarafa sabırla adım adım ilerle zamanla çok sevecek sizi anneyide allaha havale et manyak karııııı yaaaaa

Gerçekten maddi destek istemiyorum özelden yazan arkadaşlarda oldu herkese teşekkürler... Eşim sorun yapmıyor benim üzülmeme üzülüyor. Eşimi çok seviyor yolunu gözüküyor gün içinde Tlf da sohbet ediyor eve gel diyor kızım baba dediği için o da baba diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…