2,5 yaşındaki çocukla gitmeli mi, gitmemeli mi?

Kreş yaşında olduğu için şanslısınız zira daha küçük olsa işiniz daha zordu. Bakıcı vs orda çok daha sıkıntı olurdu. Dil gelişimi açısından da yaşı çok ideal. Zaman zaman kendinizi yalnız hisseder annenizin ve eşinizin yokluğunu hissedersiniz ama değer mi değer hem kendiniz hem çocuğunuz için...

Hayat 1 seneden ibaret değil bence. 1 sene farzedelim ki çok zorluk çektiniz ki bence çocuğunuz uyum sağlayacaktır sonuçta alt yapısı var , bu bir sene size çok artısı olacak. Anneniz, eşiniz size destekse bu durumu değerlendirin

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Aynen dediğiniz gibi daha küçük olsaydı kesinlikle cesaret edemezdim zaten. Kreşe gidecek olması beni de rahatlatıyor.

Gitmeni tavsiye ederim zaten 1 yıl fazla etkilemez artıları olur eksileri olmaz çocugunuz için bende küçükken 2 yıl kadar Almanya ya gittim şuan almanca bilgim var ve iyiyki götürmüş annem beni diyorum :)

Evet benim için çok önemli bir fırsat ve kariyerime çok katkısı olacak. Annem de eşim de destekler bana.
Umarım gidersek benim kızım da iyi ki götürmüş annem beni der ileride :)

İşte annelik ruh hali o kadar başka ki... Türkiye' de memlekete ilk gittiğimizde bile; bu çocuk sıcakta ne yapacak, hasta edeceğim kesin diye annemi delirtmiştim:))

Tabiki insanın aklı karısmaz mı hiç.. ben de o yüzden ilk defa gideceginiz yere götürmeyin dedim size ama siz zaten biliyormussunuz oraları :)

Hayret, ne bicim annesinciler ya da o kendi hırsın icin o cocugu surukluyosuncular geç kalmıs... Her şeye muhalefet muhtesem anneler..

Esinizin meslegi nedir bence esinizde sizinle gitmeli 1 sene zaten o yuzden cok fazla degilmis bu kadarinida ailesi icin yapiversin bir zahmet, orda cocukla zorlanmasaniz bile cok yanlizlik cekebilirsiniz cocuk oldugu icin evde izole kalabilirsiniz buda caninizi sikarsa calismalariniz etkilenir ve gittiginize degmez.
Tamamen karakterinize bagli aslinda guclu dirayetli bir kadinsaniz cocugu krese veriri halledersiniz 3 yasindaki cocukgun cok sorun cekeceginide sanmam.
Gidin madem ama esiniz gelse daha iyi olurmus.

Ben hastanede 3 gün dogum icin kaldim ve oglum 2 yasinda babasi ve babaannesiyle kaldi diye içim içimi yedi. Hergün ağladım o yüzden anne olmayanlar cidden anlamaz. Çocuğunuz icin ayri ve güzel bir deneyim olur hem daha güzel öğrenir ingilizceyi...Her Açıdan faydali gözüküyor. Bence hiç düşünmeden gidin...

Kesinlikle gitmelisin ozaman zaten seninle olacakmis. .hem yabancı dili de gelişir orda zaten kreş e gidecekmis. Arada gorumcen annen esin vs gidip gelebilir yanına belki siz gidersiniz derken hop geçmiş 1 yıl. .çocuk çok küçük değil o yüzden gidin. Hayatinizdaki 1 sene nedir ki hem fırsatmis ikinizin adına da çok güzel çok kaliteli bir yıl olur :)

oyle olmuyor iste kucuk bi cocuk babasiz bile yapamazken annesiz hic yapamaz.bence konu sahibi en guzel sekilde de bakacaktir yavrusuna..insan evladi olunca bi gun bile ayri kalmak istemiyor.

Evet benim için çok önemli bir fırsat ve kariyerime çok katkısı olacak. Annem de eşim de destekler bana.
Umarım gidersek benim kızım da iyi ki götürmüş annem beni der ileride :)

Sanirim bebekler 3 yaş civari odipal döneme giriyorlar. Olurda işlerin orada uzarsa, burada bir şekilde idare ediyoruz diye çocuğu daha uzun babadan ayrı bırakmamaya dilkay etmelisin. Onun dışında anne değilim ama ben de gitmenden yanayım. Keşke babası sizi daha sık ziyaret edebilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…