2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

aman çok zor benimde üstümde vardı 3 çocuklu bir kadın sabahtan akşama kadar gürültü delirme noktasına geliyordum kaç kere kavga ettik şükür taşındılarda rahat ettim zor bir durum gürültünüz geliyor diyorlarsa haklılar hak verin bence

Ben olsam höst diyip kovardım bu ne cüret beğenmiyosa az yiyip müstakil eve çıksın çocuk bu

Öff ne kadar itici yorumlar beğenmeyen müstakil eve çıksın falan. Şikayetçi olan alt kattaki dairenin sahibi. Konu sahibi ise kiracı. Belli ki alt kattakiler biraz da huysuz insanlar. Sonunda zararlı çıkan ev sahibi mi olur kiracı mı sizce? Biraz mantıklı tavsiyelerde bulunun. İnsanlara gidip müstakil eve taşının falan dese ne malum ev sahiplerine şikayet etmeyecekleri? Konu sahibi zaten rahatsızlık verdiği için mahçup olan bir insan. Yapılabilecek tek şey terbiyeyi bozmadan elimden geleni yaptığını belirtip kendi çocuğunun gelişimi için de yapabilirse uyku saatlerini düzene koymak. Eğer komşunuz sizin hanımefendiliğinize rağmen kaba üslubuna devam ederse boşverin duymazdan gelin öyle insanla muhattap olunmaz zaten.

Ayrıca diyelim ki durumum çok iyi değil gürültüyü kafam kaldırmıyo ama müstakil ev de alamıyorum gittim komşularımı araştırıp apartmandan bir daire satın aldım. Ertesi yıl üst kattaki evin sahibi evini çocuklu birine kiraya verdi. Ben şimdi bu gürültüyü çekmek zorunda mıyım? Bahsettiğim gürültü bebek ağlaması falan değil bu arada çocuk tepinmesi,çığlıkları falan. Yani anneye rahatsızlığımı belirtsem o da bana gürültü çekemiyosan müstakil eve taşın dese hoşt derim. Ama bunun yerine kibarca elimden geleni yapıyorum falan dese zaten bişey diyemem en fazla içten içe bir an önce başka eve taşınmalarını dilerim.

Kucucuk cocugu nasil kisitlayabilirsin ki...
Insanlari anlamak cok zor.
Ayni yasta benimde kizim var ve bende alt komsumdan dertliyim ama bizimki baska...
Kızım epey inatçı ve malum ofke nöbetleri oluyor bu yaşta.
Bende kendimce bu davranışının yanlış oldugunu bilmesi adına aglamasina mudahele etmiyorum(istediğini vermek dikkatini dagitmak vs gibi) ve sakinlesince onunla konuşuyorum.
Alt komsum ustune vazifeymis gibi.kizin bugün hasta mi? Cok ağladı, bi dr a mi gotursen? Hani sen acemi annesin ya daha? Dedi!
Anneligin acemiliği mi olurmus.
Kadin hep bi laf sokma peşinde.
Daha bu sabah krese giderken toka kutusu goturmek istedi ve mudahele edince agladi apartmanda.oglen hemen soruyor bana hastaneye mi gittiniz ağlıyordu.
Bi gün bagiracagim artik,
Cocuk bu efendim ota b.ka agliyor bu yaşta! Size mi dert oldu!?
Aynı olmasada sizi de anliyorum zira sirf bu kadın yüzünden aglamasin diye dua eder hale geldim...
Tavsiyem gerekli onlemi alin ve elinizden bu kadarinin geldigini,dediklerinizi anlasa bile uygulayacak kadar büyük olmadığını, sizin caba gosterdiginiz gibi onlarında biraz caba sarfederek mazur görmelerini soyleyin

He he de gönder ya cocugu baglicak halin yok duvarlarda ince midir nedir bende bizim ust katta k ileri full duyuyorum normal konusulsa bile bi kulak tikaci alsın ole yatsin o amca

Evet tabii yerde hali var yatak odasi tarafina da gondermiyorum hic oturdugumuz odada oynuyor bazen koridora kaciyor bazen esim bazen ben aliyoruz oyunla kandiriyoruz bir sekilde
Şu an kızınız için üzüldüm kendi evinde istediği odada oynayamıyor. Bir an gözümde canlandı koridordan salona dönüşü..
Kızınız abartı bir ses yapmıyor ise kesinlikle kısıtlamazdım. Bu kadar rahatsız iseler müstakil evde otursunlar.

Herkesin rahatsız olmaya hakkı var ama çocuk gürültüsü beni çok mutlu eden bir şey ya .
Alt katımizda yaşlı bir teyze yaşıyor yaz boyunca torunları onda kaldı .
Bağırti , kavga , oyun , ağlama tüm seslerini duyuyordum sinir olduğum zamanlar da oluyordu tabi ama sabrettim. Şimdi yoKlar .
Ve ıssız gibi geliyor.
O karmaşa sesini arıyorum

Şu müstakil ev de moda olmuş. Biz onu tartistik, gectik bile arkadaslar yok oyle bir hayat! Sen hem baskasini rahatsiz et hem de evinden et ama elini taşin altina koyma. Hatayi aman sakın kendinde arama!

Sakin yüz vermeyin oturup kızınız nerde geziyor onumu dinliyorlar baska isleri yok heralde.Cocunuzu sakın hırpalamayın onlar şikayet ediyor diye inanın kızınız olmasa sızın ayak sesini takip ederler ne tatlıdır şimdik kızınız öptüm onu çok.

Benim üst kat komşum bildiğin hanzo çocukları 10dan sonra yaşamaya başlıyorlar bağırma koşma hoplama zıplama eksik değil şikayet etmedik yüzyüze geliyoruz diye ama benim gaz alarmı ötse yukarıdakiler aşağıya güm güm vuruyor acayip sinir bozucu
Çözüm ne bilmiyorum ama apartman hayatında komşu sesi çok normal istemiyorsa taşınsın müstakil bir eve

Bizde ayni dertten muzdaribiriz maalesef ust kat hayati zindan etti son 15 yildir yapilan binalarda ses yalitim yok mutfakta konussaniz yatak odasina gidiyor dolayisiyla gidiyor olabilir acikcasi bebek sizin sonucta kimse cekmek zorunda degil onlardada calisan olur hastalik olur herkes her an herseyi cekemez sabah erken ve aksam belli saat sonrasi dikkat ederseniz gun icinede zaten kimse bise demez sorunu cozersiniz

Tabi ya sesten rahatsız olan gitsin müstakil eve taşınsın. Çünkü çocukların evde geç saatlere kadar zıplayarak balyoz etkisi yaratmaları, evde bisiklet kamyona binmeleri, çığlık atmaları gayet normal. Sorun bizim rahatsız olmamızda. Hatta üst kat komşumuz yüksek katlı bir binanın son katında olmasına rağmen balkondan sigara izmaritini gayet atabilir. Çamaşırlarının kül olmasını ve hatta yanmasını istemeyen biz gidip müstakil eve taşınmalıyız. Değil mi düz mantık?(!)
Aman sakın çocukların o saatte zıplayarak değilde başka oyunlarla ilgisini çekmeye çalışmayın e mi güzel hanımlar. Bebişkolarınız bi tane. Hepimiz kollarımızı açmış "ay yerim ben onuu" diye bekliyoruz.

Şu müstakil ev de moda olmuş. Biz onu tartistik, gectik bile arkadaslar yok oyle bir hayat! Sen hem baskasini rahatsiz et hem de evinden et ama elini taşin altina koyma. Hatayi aman sakın kendinde arama!
Komşum doğuruyor diye ben evimden taşınacağım

Aynen dediğiniz gibi, "ben çocuk yapacağım sen git"

E çocuk yapanlar gitsin eğer illa biri gidecekse? Hem müstakil evde çocuk daha mutlu büyür, istediği gibi koşar oynar. Madem öyle yani "apartmandan git" diyenler niye gitmiyor ki?
Hayır yani çocuğunun özellikle akşam saatlerinde gürültüsünü kısıtlamak yerine milleti evinden kovma hakkını buluyorlar kendilerinde.

Müstakil evde oturmaya paran yoksa çocuğumun sesini çekeceksin diyorlar işte. Şehzadelerle prensesler geceyarısı evde çığlık çığlığa oynamaya karar verirse rahatsız olmak ne haddimize. Dünya onların çocuklarının etrafında dönüyor zira

pardon desydiniz 2.5 yasindaki cocuk sonucta kolay kolay laf dinlemez ne yapacakmissiniz cocugumu ortadan kaldiracaktiniz.yada uyku ilacimi verceksiniz hadi birkere demisler birdaha uyarmalari küstahlik ev sahibi fiye hrr halta karidma ozgutlugude yok

Evet benim üst katımdaki komsumun çocuğu gece 2 de maç yapıyor babasıyla ama ben rahatsız olduğum için ben ayrı eve taşınmalıyım. Çünkü onlar üst katta olduğu için 6.katta istediklerini yapma hakkı var ama ben rahatsız olursam müstakil ev.

Sizinki farkli bir durum cocuk ses yapar bu bir gercek cocuk durdan sustanda anlamaz gun icinde yaptigina istisnai durum disinda pek kimse bir sey demez ama mesela cocuklar erken kalkar cogu zaman mesela haftasonu buna dikkat etmek gerekir zira alttaki insanda calisiyordur hafta sonu dinlenmek ister ayni sekilde aksam 21:00 sonrasi tepindirmek ciglik ciglik bagirtmak yerine Dikkati baska alana cekmek gerekir zaten normal insan bunun farkina varirsa size bise demez ama bide oh dogurdum dunya benim cocuguma kurban olsun zihniyeti var yanlis
Bizim burda cocuk kavgasindan adam öldu.Bir iki ay once karsi apartmanimizda kadin kiskirttigi icin kavga cikti cocuk bu ne bagiriyosun falan diye konustu alttaki adamla hepimiz balkona ciktik ve inanin saat 23 30 du kocasiyla adami kapistirip ki herkes balkondan sus kadin falan diye mudahale etti kocasinin sebebi oldu kavgada adam kriz gecirmis yazik iki erkek cocuk yani

Ki
tesekkur ederiz evet cok tatli minigim oyle asiri bir seste yapmiyor acikcasi bazen kosuyor evde ama her cocuk kdar

çarparım öyle komşunun ağzına rahatlarına çok düşkünlerse müstakil bir eve çıksınlar şunlara bak ya 2,5 yaşında bir çocuğu kısıtlamak ne demek terbiyesizler ya çok sinirlendim çocuk normal gelişimini bu kısıtlamalr yüzünden tamamlayamayabilir ya bu ne küstahlık

Sabah 9 10 gbi kalkiyor kizim gce sorunumz oluyor iste ama dedigim gibi gercekten asiri ses yapmiyor oyun oynuyor bazen kosuyor inkar etmiyorum ama cok nadir oluyor onu da kisitlamak istemiyorum

Evet biraz tahammulsuzler bana sikayete geldikten sonraki gun sabah 7 de kavga ettiler tam yarim saat ama ben hic birsey soylemiyorum onlarin bna bu sekilde bir uslubla knusmasi cok kirdi acikcasi cok mahcup oldum tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…