- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Bazı bakış açıları çocuk yetiştirdiğini zannederken koca bir dert yumağı büyütüyorlar kendilerine de haberleri yok...
Şikayet bildiren alt kattakinin yüzüne tükürüp gönderdiniz. Üst kattakine pamuk tıka kulağına dediniz.
Karşı komşuya da müstakil eve taşın rahatsız oluyorsan dediniz. Ve bir daha size şikayete gelmediler...
Çocuğunuzu eğitmek, öğretmek, dönüştürmek, sakin bir insan olarak yetiştirmek adına hiç bir katkıyı ne kendinize ne de çocuğunuza sunmadınız... Bugünkü geç saatlere kadar uyumaması gibi çok basit bir kaç şeyle çözülebilecek sorun üstüne koya koya dert yumağı olur. Daha bunun okul çağı var, ergenliği var, var da var yani.... Bugün bebek ve çocuk olduğu için gürültüsü öyle yada böyle tolere edilebilir ancak bebeklikte bazı alışkanlıkları edinen ya da edinemeyen çocuğa sokakta çok da müsamaha gösterilmez. Çevrenize haddini bildirmek yerine çocuklarınıza odaklanın hanımlar...
Not : Ağlayan ve hasta olan çocuklar konu dışıdır.
hakaret etmeden mesaj yazar mısın ????
kıt ve kıç derken anlamadım ben bir de mesaj yazıp snrasında işinize bakın diyemezsiniz.
evet ya şoklardayım resmen :))))düşün işte şurada derdini küfürsüz ve hakaretsiz anlatamayan insanlardan anlayışlı olmalarını bekliyoruz ya, ne diyeyim.. metrobüs durağında uçak beklemek gibi bir şey..
Bazı bakış açıları çocuk yetiştirdiğini zannederken koca bir dert yumağı büyütüyorlar kendilerine de haberleri yok...
Şikayet bildiren alt kattakinin yüzüne tükürüp gönderdiniz. Üst kattakine pamuk tıka kulağına dediniz.
Karşı komşuya da müstakil eve taşın rahatsız oluyorsan dediniz. Ve bir daha size şikayete gelmediler...
Çocuğunuzu eğitmek, öğretmek, dönüştürmek, sakin bir insan olarak yetiştirmek adına hiç bir katkıyı ne kendinize ne de çocuğunuza sunmadınız... Bugünkü geç saatlere kadar uyumaması gibi çok basit bir kaç şeyle çözülebilecek sorun üstüne koya koya dert yumağı olur. Daha bunun okul çağı var, ergenliği var, var da var yani.... Bugün bebek ve çocuk olduğu için gürültüsü öyle yada böyle tolere edilebilir ancak bebeklikte bazı alışkanlıkları edinen ya da edinemeyen çocuğa sokakta çok da müsamaha gösterilmez. Çevrenize haddini bildirmek yerine çocuklarınıza odaklanın hanımlar...
Not : Ağlayan ve hasta olan çocuklar konu dışıdır.
Aynen bu işte.ama demek ki eşimin annesi de prens ve prenses yetiştiren ailelerden ki, çocuklarını hiç uyarmamıslar.
Aynen bu işte.
Konu sahibi için konuşmuyorum ama belli bir grup için herkes onların çocuklarını sevmeli, her tür müsamahayı göstermeli, her eziyetini çekmeli, niye, o onların çocuğu.
Bayılıyorum buna. "Çocuğum gürültü yapacak sen git taşın"
E siz taşının?
Gidin zemin kat daireye taşının mesela, çocuk istediği kadar koşsun, yere oyuncak atsın. Sizin çocuğunuz var diye millet niye ceremesini çeksin?
Ben sizinle münakaşaya bile girmem. Söylenebilecek çok söz var ancak size eskiden Türkçe derslerinde olduğu gibi okuduğunu anlama türünde soru çözmenizi öneririm. Zira sözler ancak bu kadar çarptırılır. Sözlerimde haklı yönler gördünüz sanırım, bundandır ki bu fevriliğiniz. Ayrıca "sen" değil "siz". "Canımı sıkma" da pek hoş değil. Orman kanunlarını benimsemediğimiz gibi saygısızlığında lüzumu yok. Kendinizi yormayın zira dediğim gibi münakaşaya girmeyeceğim.2,5 yaşında bir çocuğu konu alan hiçbir yasa yoktur herhalde.Kadın çocuğu oturma odasına kapatmış daha ne yapsın.Orman kanunu falan hayvanmıyız biz canımı sıkmayın düzgün konuşun.Karşınizda çocuğunuz yok.
Bebek, çocuk, illa ki gürültü yapar. Düşer canı yanar ağlar, ateşi çıkar ağlar, gündüz çok eğlenir oyunlar oynar... Robot değil tabii ki sesli olacak, buna zaten kimse itiraz edemez. Biz yetişkin halimizle gürültü yapıyoruz, çocuk mu yapmayacak? Ama bunun dozu olmalı.evet ya rahatsız eden mahçup olmalı bence . bir de kulaklarınızı tıkayın diyorlar
anlayıssız dıyorlar
kim evınde huzur istemez ki ya
ben evımdekı sakınlık yok olacak dıye cocuk yapmaya cekınıyorum, milletin cocugu istediği gbi at kostursun dıye mı anlayıslı olacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?