2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Ağır asalak bu, kan emici. Yollayın gitsin

Ayrılın tabi
Çalışmayan adamla ne işiniz var?
34 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birde sizin birikimlerine göz dikmiş, hadi ordan saygısız

34 yaşına gelmiş.Hala sorumluluğu yok.Cok mu ariyorsunuz böyle adamlari.

Anasının bakacağı yaşı geçmiş, yakında o da gösterir kapıyı.
İnan bana göstermez. Oğlu böyle tembellik yapacak yüzü anasından görüyordur. Annesinin bir tanesi oğğğluşu o Ama ne var ki uzun vadeli hayat planında kendisi ile ilgilenecek, gübreleyecek ve sulayacak hatta mükemmel genlerini sürdürmesine yarayacak başka bir kadına ihtiyacı var. Talihli (!)olarak da konu sahibini seçmişler. Tabii olur da yanlışlıkla evlenirlerse oğlundan başka türlü, anasından başka türlü çekecek o kesin...

Aynen öyle. Annesinin laf ettiği falan yok. Gerçi oyun yüzünden getirdiği elektrik faturasına takılmış kadıncağız

E birikiminiz var maaşınız var niye ayrılacaksınız ki. Adam ömrünün sonuna kadar ana parası mı yesin. Ne var ki biraz da siz analık yapsanız. Çalışıp ekmeği siz getirseniz, sigarasını alsanız. Adam evde oyun oynasa. 34 yaşında 2,5 senedir yerinden oynamayan adamı neden şimdi bırakasanız?

bütün gün oturmaktan götündeki şortu leş gibi ter ve apış arası kokmuş bi tip canlandı gözümde
ben buna erkek demem

Tembel sorumsuz adama adam diyim koca diye koluma asla takmam…
Ben de büyük yanlış yapmışım. Babam öğrendiğinde dövecekti beni. Keşke dövseymiş cidden 3 sene o işi reddedip bu işte çalışmam diyen bir tiple ben ne yapmışım ki. Evlenince iki işte çalışırdım herhalde

Empati yapıyorum şuan. Enayi değilim kusura bakmasın, oyun oynayıp kıçını büyüteceğine kalksın da iki alın teri döküp ekmek kazansın. Tembel yetiştirilmiş el bebek gül bebek büyümüş herhalde. Birinin bu adama artık büyüdüğünü söyleme vakti gelmiş. Ayrılmadan durduğun hata konu sahibi, 3 yıllık devlet memursun yaşın yerinde en alasından biriyle evlenip yuvanı kurarsın, gül gibi geçinip gidersiniz umarım. Boşa vakit kaybetme bununla aman diyeyim. 34 yaşına kadar bir işin ucundan tutmamış daha da adam olmaz bundan.

Zararın neresinden dönülse kardır. Evet geç olmuş uyanmanız biraz ama yine de gerçekçi bakmaya başladığınızı görmek güzel.. lütfen kurtulun bu asalaktan.

Aşırı ötesi tembel yetiştirmiş annesi. Diğer kızının ailesine bile her gün yemek yapıp alışverişini yapıyor, çocuğun mamasına bezine kadar bu kadın alıyor

Aşırı ötesi tembel yetiştirmiş annesi. Diğer kızının ailesine bile her gün yemek yapıp alışverişini yapıyor, çocuğun mamasına bezine kadar bu kadın alıyor
Oğlu adam olsa kadınla geçinilir gibi geldi şuan Annesi aşırı anaç biri demek ki.. Ama ileride sıkar böyle tipler. Yaptığı çok yanlış, çocuğunu mutlu olması için bir gelecek kurmaya teşvik edeceğine asalak gibi yetiştirmiş. Kadın ölse ne olacak, para nereden gelecek? Şu saatten sonra ya hırsız olur ya arsız. Çok ileri gelebilir size ama ben potansiyel bir suçlu görüyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…