Katılıyorum. Prenses gibiler. Ne kadınlar var valla ekmeğini taştan çıkarıyorlar.Böyle birini erkek olarak göremem . Bu tarz erkeklerin testesteron hormonu da yok bana göre .
Ağır asalak bu, kan emici. Yollayın gitsinMerhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.
Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.
Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.
Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?
Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.
Annem babam istemediği için 1,5 senedir gizli görüşüyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Ayrılın tabiMerhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.
Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.
Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.
Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?
Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.
34 yaşına gelmiş.Hala sorumluluğu yok.Cok mu ariyorsunuz böyle adamlari.Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
İnan bana göstermez. Oğlu böyle tembellik yapacak yüzü anasından görüyordur. Annesinin bir tanesi oğğğluşu oAnasının bakacağı yaşı geçmiş, yakında o da gösterir kapıyı.
Aynen öyle. Annesinin laf ettiği falan yok. Gerçi oyun yüzünden getirdiği elektrik faturasına takılmış kadıncağızİnan bana göstermez. Oğlu böyle tembellik yapacak yüzü anasından görüyordur. Annesinin bir tanesi oğğğluşu oAma ne var ki uzun vadeli hayat planında kendisi ile ilgilenecek, gübreleyecek ve sulayacak hatta mükemmel genlerini sürdürmesine yarayacak başka bir kadına ihtiyacı var. Talihli (!)olarak da konu sahibini seçmişler. Tabii olur da yanlışlıkla evlenirlerse oğlundan başka türlü, anasından başka türlü çekecek o kesin...
Ben de büyük yanlış yapmışım. Babam öğrendiğinde dövecekti beni. Keşke dövseymiş cidden 3 sene o işi reddedip bu işte çalışmam diyen bir tiple ben ne yapmışım ki. Evlenince iki işte çalışırdım herhaldeTembel sorumsuz adama adam diyim koca diye koluma asla takmam…
Vah vah kıyamam. Anne ogula ömür boyu mutluluklar dileyip ugurlayalimAynen öyle. Annesinin laf ettiği falan yok. Gerçi oyun yüzünden getirdiği elektrik faturasına takılmış kadıncağız
Empati yapıyorum şuan. Enayi değilim kusura bakmasın, oyun oynayıp kıçını büyüteceğine kalksın da iki alın teri döküp ekmek kazansın. Tembel yetiştirilmiş el bebek gül bebek büyümüş herhalde. Birinin bu adama artık büyüdüğünü söyleme vakti gelmiş. Ayrılmadan durduğun hata konu sahibi, 3 yıllık devlet memursun yaşın yerinde en alasından biriyle evlenip yuvanı kurarsın, gül gibi geçinip gidersiniz umarım. Boşa vakit kaybetme bununla aman diyeyim. 34 yaşına kadar bir işin ucundan tutmamış daha da adam olmaz bundan.Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Zararın neresinden dönülse kardır. Evet geç olmuş uyanmanız biraz ama yine de gerçekçi bakmaya başladığınızı görmek güzel.. lütfen kurtulun bu asalaktan.Ben de büyük yanlış yapmışım. Babam öğrendiğinde dövecekti beni. Keşke dövseymiş cidden 3 sene o işi reddedip bu işte çalışmam diyen bir tiple ben ne yapmışım ki. Evlenince iki işte çalışırdım herhalde
Aşırı ötesi tembel yetiştirmiş annesi. Diğer kızının ailesine bile her gün yemek yapıp alışverişini yapıyor, çocuğun mamasına bezine kadar bu kadın alıyorEmpati yapıyorum şuan. Enayi değilim kusura bakmasın, oyun oynayıp kıçını büyüteceğine kalksın da iki alın teri döküp ekmek kazansın. Tembel yetiştirilmiş el bebek gül bebek büyümüş herhalde. Birinin bu adama artık büyüdüğünü söyleme vakti gelmiş. Ayrılmadan durduğun hata konu sahibi, 3 yıllık devlet memursun yaşın yerinde en alasından biriyle evlenip yuvanı kurarsın, gül gibi geçinip gidersiniz umarım. Boşa vakit kaybetme bununla aman diyeyim. 34 yaşına kadar bir işin ucundan tutmamış daha da adam olmaz bundan.
Bu arada eniştesi de felaket tembel. Borç harç kaynananın evine çökme derdindeAşırı ötesi tembel yetiştirmiş annesi. Diğer kızının ailesine bile her gün yemek yapıp alışverişini yapıyor, çocuğun mamasına bezine kadar bu kadın alıyor
Oğlu adam olsa kadınla geçinilir gibi geldi şuanAşırı ötesi tembel yetiştirmiş annesi. Diğer kızının ailesine bile her gün yemek yapıp alışverişini yapıyor, çocuğun mamasına bezine kadar bu kadın alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?