2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

Böyle birisi ile görüşerek geleceğini mahvediyorsun, çalışmak istemeyen bir adam o kadar zor ki , teyzemin eşi de böyle bildik bileli işsiz, bir işe girer bir hafta sonra geri çıkar asla iş beğenmez, teyzem sinir krizleri geçire geçire yıllarını harap etti ve etmeye de devam ediyor, anne babanı dinle ve ayrıl, bu adamdan hayır bekleme , evlenirsen sürünürsün ömrün boyunca...

Enayi arıyorlar ailecek valla, 1 lira koymazlar düğün vakti, koşa koşa gelin faydası görmeye gelirler sonra hep beraber. Böyleleri konacağı dalı biliyor. Böyle böyle aç kalmıyor.

tabi canim sizin paranizla hayatini kurup sonradan öder size
ayyy ne miyminti tip ya utanmiyomu o yaşta annesinden para almaya

tabi canim sizin paranizla hayatini kurup sonradan öder size
ayyy ne miyminti tip ya utanmiyomu o yaşta annesinden para almaya
Aynı yaştayım herifle, evlendim 2 çocuk yaptım, herif hala anasının evindeki genç odasından çıkamamış, utanır mı sanmam.

Bu arada eniştesi de felaket tembel. Borç harç kaynananın evine çökme derdinde

Annede baya sorun var. Annelik mütemadiyen tüm koşulları sağla ve bak değildir bu sadece belli yasa kadardır.
ABD de de 18 _20 yaşına geldiği anda atıyolar evden artık basının çaresine bak yetiskinsin diye.

benim çok yakın bir arkadaşımın böyle bir ilişkisi vardı kızın ailesi çok varlıklı adam hiçbir yerde çalışmadı 5 sene sonunda baktı olmuyor ayrıldı sonra çocuk çok geçmeden başkasıyla evlendi onu da boşanıyorlar diye duyduk kimsenin tembel oğlunu adam etmeye uğraşmayın değişmiyorlar

Annesi ölünce aç kalacak işte.

Asla evlenme

Mutlaka ayrıl çok hızlı ve net bir şekilde
Ayrıl ki yeni aşklara vakit kaybetme

Seni nedense hiç ciddi bulmadım.
Yani ayrılmak için aksiyona geçeceğini düşünmüyorum nedense.
Yazık adamı tanıdığı da 25.5byasinda citirmissin.
Yazık değil mi 2.5 senene.
En güzel yaslarin.
Bekarsin, işin var.
Gez, tiz yurtdidina git.
Ye iç.
Giyin.

Tembel insan tembeldir kesin atın onla mı uğraşacaksınız

Sorsan annesinin ümitköyde arsaları vardır. Arsa temellide çıktı bu arada..
En güzel taktikleri bu işte. Çok güzel hayal satarlar. Sen bi durup düşünürsün, ya varsa, ya yaparsa, ya alıp başını giderse, ayrıldığım için pişman olabilirim diye kafan karışır.

Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.
Neden ki soğudunuz ölümüne? İllaki adamın ağzından mı duymanız gerekiyordu? 34 yaşına kadar ana parası yiyen adam, tabiki evlenince sizin paranızı yiyecek. Bunu öngörmek için profesör falan olmaya gerek yok ki...

Ben bunu alir bakarim annesinin parasini yeterince yemis biraz da benimkini yesin demiyosan ayril bence

Koşarak uzaklaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…