Onun olmadığına adım kadar eminimm yemin ederek söyledi öyle bisey yok diyerek yaniBaska şehirde baska birini bulmuş ama yinede seni elinde tutmak istiyor gibi geldi bana
Ondan başkasının olmasını istemedim hayatımda ve tekrar ona olan eski duygularımı kazanmak için çabaladım tek başıma da değil o buna yardım etti.Yani onunla kurduğum hayalleri yine onunla yasamak icin uğraştım.birine sevgisi bitip çabalamayla nasıl seviliyor tekrar yahu..
alışkanlık sizin ki sevgi değil.
Öyle olmadığına sevindim o zaman ikinizde sakin bir zaman ayarlayıp güzelce problemin ne olduğunu konuşun benceOnun olmadığına adım kadar eminimm yemin ederek söyledi öyle bisey yok diyerek yani(
O bile emin değil ve 10 gün oldu hala bitirmiyor ben ona üzülüyorum bitirse belki daha kolay alışacağım bir de çok duygusalım atlatamiyorum hemenCocuk seni sevmiyor.
Sen kendine bunu yedirmiyorsun ama oku bir daha. Ne kadar cabuk kabul edersen o derece özgürleşirsin. Kendine çeki düzen ver. Sınavın varmış bir de.
Ah ahhh ne güzel söyledin keşke yapabilsemBılırkısı o mu ılıskıdeki, bittiyse bıttı diyecek bıtıreceksın sende?
Ayrılsana senı mı cekıcem mendebur dıyıp, ne bekliyorsun?
Çok mantıksız değil mi bu yazdıklarınızbundan 8 ay önce ilişkimiz bitme boyutuna geldi ama ben ondan vazgeçmedim her gün dua ederek ağlayarak uyudum Allahım onu tekrar seveyim diye o da çabaladı beni tekrar eski halime getirmek için her gün her gece sesiyle uyudum,2 ay sonra tekrar ona olan sevgim baş gösterdi ve daha çok sevmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?