2.500 tl yle gecinmek

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba,eşim memur 50.000 tl kredi aldik bankadan birazda birikimimiz varfi ev aldik. Kredi 4 yıllık aylik 1.400 tl ödeme bize kalan 2.500 tl ankarada yaşıyotuz 1 yaşında bir oğlum var ilk defa kredi aldik zorlanır miyiz acaba ben şuanda çalışmıyorum .

Buna benzer okdr konu açıldı kı.
Kimi geçiniyor kimi geçinemiyor.
Bunu en ıyı sen bılırsın . Yaşam tarzını bılen sensın çünkü.
1600 tl ile geçinen aileler var.

Biz 2 kişiyiz. 2 de kedım var 2000 tl ile geçiniyoruz istanbulda . Eşimin maaşıda evın kredısine ve yatırıma gıdiyor.

Canım teşekkürler yorumun için sosyal hayatımız pek yok evi seviyiruz ve geksin harcama yapmayı sevmem eşinin biraz gereksiz harcamaları oluyor o yüzden biraz endişe ettim cocugumun ihtiyaçlarından kısmak istemem onun dışında tasarruflu bir insanım

Eşinde ona göre şekillenir.
Ev almadan önce bende har vurup harman savururdum . Ama ev borcunun altına girince tutumluluk geldı bana :)

Eline defter kalem al ne giderleriniz var yaz.

Eşinde ona göre şekillenir.
Ev almadan önce bende har vurup harman savururdum . Ama ev borcunun altına girince tutumluluk geldı bana :)

Eline defter kalem al ne giderleriniz var yaz.
Bir anlamda iyi oldu istesede artık yapamaz gereksiz harcama zaten diğer türküde birşey sahibi olmak zor paranın nereye gittigi belli en azından dediğin gb gelir gider yazmak lazım

Kira ödemiyoruz 3 kişiyiz 2500 tl ile geçinebilir miyiz diyeni döverler bu ülkede, kusura bakmayın da.
Yani krediye girmeden önce sorsaydınız bir nebze de artık olan olmuş zaten.
Temel ihtiyaçları rahat karşılayacak bir tutar.

kısarsanız geçinilir. çok zorlanacağınızı düşünmüyorum lüks yaşamıyorsanız.
Yok canım zaten kredi almasak ta eşim gereksiz yerlere cok harciyor du bu şekilde iyi oldu diyorum. Bi yönden lüks bi yaşantım yok sosyal değiliz çok öle cikalim da disarda yemek yiyelim falan gb şeylerim yoktur tabi oda gerekki ama yani mutfağıma malzeme alorim o paraya diye dusunurum genelde eşimde biraz frenlemesi gerek

faturalar 500 tutsa mutfak 1000 tutsa size de 1000 kalir . gezme tozmaniz cok yoksa gecinirsiniz

Zatwn lüks yaşantım oldugu icin endişelendigim için sormadım bu soruyu geçinilir tabi ki zorlanır miyiz desem daha doğru bir ifade olurdu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…