Çocuk küçük kira derdinolmayacak bilemiyorum bendeKira derdiniz yoksa neden zorlanasınız ki ?
Canım teşekkürler yorumun için sosyal hayatımız pek yok evi seviyiruz ve geksin harcama yapmayı sevmem eşinin biraz gereksiz harcamaları oluyor o yüzden biraz endişe ettim cocugumun ihtiyaçlarından kısmak istemem onun dışında tasarruflu bir insanımBuna benzer okdr konu açıldı kı.
Kimi geçiniyor kimi geçinemiyor.
Bunu en ıyı sen bılırsın . Yaşam tarzını bılen sensın çünkü.
1600 tl ile geçinen aileler var.
Biz 2 kişiyiz. 2 de kedım var 2000 tl ile geçiniyoruz istanbulda . Yanı benım maaşımla. Eşimin maaşıda evın kredısine ve yatırıma gıdiyor.
Eşinde ona göre şekillenir.Canım teşekkürler yorumun için sosyal hayatımız pek yok evi seviyiruz ve geksin harcama yapmayı sevmem eşinin biraz gereksiz harcamaları oluyor o yüzden biraz endişe ettim cocugumun ihtiyaçlarından kısmak istemem onun dışında tasarruflu bir insanım
Bir anlamda iyi oldu istesede artık yapamaz gereksiz harcama zaten diğer türküde birşey sahibi olmak zor paranın nereye gittigi belli en azından dediğin gb gelir gider yazmak lazımEşinde ona göre şekillenir.
Ev almadan önce bende har vurup harman savururdum . Ama ev borcunun altına girince tutumluluk geldı bana :)
Eline defter kalem al ne giderleriniz var yaz.
Teşekkürler canım.zaten lüks ihtiyaçları olan bir insan değilim ınsalalh güzel olur herseyBence misler gibi geçinilir.
Evinizde sağlıkla huzurla oturun.
Yok canım zaten kredi almasak ta eşim gereksiz yerlere cok harciyor du bu şekilde iyi oldu diyorum. Bi yönden lüks bi yaşantım yok sosyal değiliz çok öle cikalim da disarda yemek yiyelim falan gb şeylerim yoktur tabi oda gerekki ama yani mutfağıma malzeme alorim o paraya diye dusunurum genelde eşimde biraz frenlemesi gerekkısarsanız geçinilir. çok zorlanacağınızı düşünmüyorum lüks yaşamıyorsanız.
TKira derdiniz yoksa çokzor olmaz . Bir de çocuk Büyüyünce Çalışmaya başlarsın
faturalar 500 tutsa mutfak 1000 tutsa size de 1000 kalir . gezme tozmaniz cok yoksa gecinirsinizArkadaşlar merhaba,eşim memur 50.000 tl kredi aldik bankadan birazda birikimimiz varfi ev aldik. Kredi 4 yıllık aylik 1.400 tl ödeme bize kalan 2.500 tl ankarada yaşıyotuz 1 yaşında bir oğlum var ilk defa kredi aldik zorlanır miyiz acaba ben şuanda çalışmıyorum .
Zatwn lüks yaşantım oldugu icin endişelendigim için sormadım bu soruyu geçinilir tabi ki zorlanır miyiz desem daha doğru bir ifade olurdu sanirimKira ödemiyoruz 3 kişiyiz 2500 tl ile geçinebilir miyiz diyeni döverler bu ülkede, kusura bakmayın da.
Yani krediye girmeden önce sorsaydınız bir nebze de artık olan olmuş zaten.
Temel ihtiyaçları rahat karşılayacak bir tutar.
Yok canım sosyal değiliz 40 yilda 1 avm ye çıkarız o kadarfaturalar 500 tutsa mutfak 1000 tutsa size de 1000 kalir . gezme tozmaniz cok yoksa gecinirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?