- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
Yok canım zaten kredi almasak ta eşim gereksiz yerlere cok harciyor du bu şekilde iyi oldu diyorum. Bi yönden lüks bi yaşantım yok sosyal değiliz çok öle cikalim da disarda yemek yiyelim falan gb şeylerim yoktur tabi oda gerekki ama yani mutfağıma malzeme alorim o paraya diye dusunurum genelde eşimde biraz frenlemesi gerek
Teşekkür ederim rahatlıyorum böle yorumlar olunca ilk defa kredi aldik ister istemez dusunuyir insan çok düşük bir mutat olmasadakira yerine kredi ödeyeceksiniz.
bence rahat yeter diye düşünüyorum.
ayrıca 4 yıl çok da uzun değil, çabucak geçer.
bence gecinirsiniZ o zaman ama ufak ufak biriktirebilirsen biriktirmeye calis . ekstra bir masraf cikarsa diyeYok canım sosyal değiliz 40 yilda 1 avm ye çıkarız o kadar
Teşekkür ederim rahatlıyorum böle yorumlar olunca ilk defa kredi aldik ister istemez dusunuyir insan çok düşük bir mutat olmasada
bence kıra olmayınca cok rahat geçinirsiniz. cocugunuz okula başlamadan da kredınız bitmiş olacak evde iş yapıp istersenız harçlıgınızı cıkarabılırsınız.Arkadaşlar merhaba,eşim memur 50.000 tl kredi aldik bankadan birazda birikimimiz varfi ev aldik. Kredi 4 yıllık aylik 1.400 tl ödeme bize kalan 2.500 tl ankarada yaşıyotuz 1 yaşında bir oğlum var ilk defa kredi aldik zorlanır miyiz acaba ben şuanda çalışmıyorum .
Kira odeseniz ayni hesaba gelicek.... olmus artik bikere fazla dusunup stres yapmaya gerek yok gecinen o parayla da gecinir bizim elimizr kiradan sonra kalan 10.000in uzerideydi kv yi ve kumarbaz kocayi doyuramadigimdan gecinemiyorduk
Bazıları için 500 600 çerez parası ne yazık ki.Asgari ücretle geçinen de var aylık10.000 yetmeyen de var bir de bizim gibi borç içinde yüzüp 500 600 e geçinmeye çalışanda var. Rabbim bugünlerimi aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?