2.500 tl yle gecinmek

kira yerine kredi ödeyeceksiniz.
bence rahat yeter diye düşünüyorum.
ayrıca 4 yıl çok da uzun değil, çabucak geçer.

Teşekkür ederim rahatlıyorum böle yorumlar olunca ilk defa kredi aldik ister istemez dusunuyir insan çok düşük bir mutat olmasada

ya kimine göre düşük, kimine göre yüksek. şimdi 5 bin ile geçinemeyen de var. hatta aylık 1500 lira kıyafete ayırıyorum diyen bi üye vardı geçen. bu tamamen sizin standardınızla alakalı. hani tatile gidemezsiniz, haftada 3 gün dışarda yiyemezsiniz ya da zaradan giyinemezsiniz belki. ama bunlar çok büyük kayıplar değil. olur yani. havalar ısınıyor zaten gezmek isterseniz bi dondurma ile park pahçe de gezilir, piknik de yapılır.

bence kıra olmayınca cok rahat geçinirsiniz. cocugunuz okula başlamadan da kredınız bitmiş olacak evde iş yapıp istersenız harçlıgınızı cıkarabılırsınız.

Giderlerinize bağlı. Herkes aynı parayla geçinmiyor kuaför masrafınız,kıyafet harcamanız çoksa geçinemezsiniz. Temel ihtiyaçları alıp lüksü en aza indirebilirseniz rahat geçirsiniz,size bağlı yani

Kira odeseniz ayni hesaba gelicek.... olmus artik bikere fazla dusunup stres yapmaya gerek yok gecinen o parayla da gecinir bizim elimizr kiradan sonra kalan 10.000in uzerideydi kv yi ve kumarbaz kocayi doyuramadigimdan gecinemiyorduk

Kira odeseniz ayni hesaba gelicek.... olmus artik bikere fazla dusunup stres yapmaya gerek yok gecinen o parayla da gecinir bizim elimizr kiradan sonra kalan 10.000in uzerideydi kv yi ve kumarbaz kocayi doyuramadigimdan gecinemiyorduk
ne kadar gelir o kadar gider valla kira ve kreş ten sonra kalan 800_TL ile 5 yaşlarında ki çocuk ile geçinme mucizesini yaşıyorum , insan isterse geçiniyor

Asgari ücretle geçinen de var aylık10.000 yetmeyen de var bir de bizim gibi borç içinde yüzüp 500 600 e geçinmeye çalışanda var. Rabbim bugünlerimi aratmasın.
Bazıları için 500 600 çerez parası ne yazık ki.
Eline kalem kağıt alıo para yetecek mi yetmeyecek mi diye hesap yapmak yerine günümüzde bi kişinin bile zor kazandığı 2500 kalıyor elimize bunla geçinebilir miyiz zaten çok da harcamıyoruz demek de bariz şımarıklık zaten.

Siz eskiden hem birikim yapıp hem kira ödeyerek 3900 tl ile geciniyordunuz. Kira ödemeyip birikim yapmadan 2500 TL ile de hayli hayli gecinirsiniz.

nasıl geçineceksiniz merak ettim valla ben Türkiye şartlarına göre çok iyi maaş alıyorum, tek başıma bir kredim haricinde borcum yok, kenara para atamıyorum. resmen zor geçiniyorum son birkaç aydır, ki 4000 lira bile tek başımayken asla yetebilecek bir para değil (kira derdim de yok)bir de evli sorumluluk sahibiyken asla yetmez.ki çok da mütevazı yaşıyorum kendi şartlarımda. asgari ücretle geçinenlere saygı duyuyorum önlerinde eğiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…