- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi antalyali077
-
Vallahı ben de verdim 36.5 ama ben ıgnelıyımKızlar bu gün kan verdim beta 11,6 çıktı sizce nasıl?
Benim de ağrım çoğaldı abartılı oldu ıyıcearkadaşlar 2 Ağustos transfer oldum 3. Gün embriyosu 7. Gün erken gebelik yaptım tek çizgi. Adet olacak gibi ağrım çok bilmiyorum çok mu acele ediyorum acaba
Benim 3. Gün embriyosuBence çok erken benim 5. Gün embriyosuydu.
İğne etkisi geçmemiş midir ?
Gecmıs mıdırBence çok erken benim 5. Gün embriyosuydu.
İğne etkisi geçmemiş midir ?
Bence geçmiştir siz test yaptınız mıGecmıs mıdır
Yaptım kan verdim 36.5 ama geçen çarşamba oldu transferım o gün sabahta ovıtrelle vurdumBence geçmiştir siz test yaptınız mı
Aaa o zaman bilemedim değildir ama siz olumlu düşününYaptım kan verdim 36.5 ama geçen çarşamba oldu transferım o gün sabahta ovıtrelle vurdum
Sevinmek için de üzülmek için de çok erken bir zaman dilimindeyiz.
Biraz daha sabırla beklemek gerekiyor ama çok zor, sanki vakit durdu
Ben test yaptım hafif silik çıktı ama kan testi vermeden güvenmembeklemek cok zor
Ben yapıyom hep aynı cıkıyor ne koyulasıyor ne sılıklesıyo beynım yandıBen test yaptım hafif silik çıktı ama kan testi vermeden güvenmem
yarın her şey netleşecek inşBen yapıyom hep aynı cıkıyor ne koyulasıyor ne sılıklesıyo beynım yandı
Benım gercekler pazartesı ama ben de yarın gene vercem 2 güne 1gıdeyımyarın her şey netleşecek inş
Siz de 2 Ağustosta transfer oldunuz dimi kaçıncı gün embriyosuydu ?Bence de cuma test tarihim tüp bebek merkezini onlarla birlikte açacağım
Merhaba hayırlı olsun bende 31 Temmuzda transfer oldum pazartesi test günüm ikinci transferim inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırızArkadaşlar dün transfer oldum. Benle aynı gün transfer olan var mı? süreçlerimizi takip edelim aklımıza takılanları soralım buraya yeni katıldım.
Benım de pazartesı 2 sınde oldum 4.gun szın kacıncı gunSiz de 2 Ağustosta transfer oldunuz dimi kaçıncı gün embriyosuydu ?
Benim pzt günü test tarihim
Lütfen haber verin test sonucunuzu merakla bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?