- Konu Sahibi adanaadana
-
kızlar burnumun dün bantları açıldı sukurler olsun 21 gun sonunda bu sıcakta dusunun halimi..burnum sekıl olarak harıka kıkırdak eklenen yer felan super oturmus yalnız canımı sıkan bıse var suan burnumun bır delıgı sola dogru kayık gıbı ve bı delıgı daha genıs duruyor bu canımı cok sıkıyor moralım baya bozuk doktor dedıkı inecek bekle dedı ama benım 2. amelıyatım dıye baya bır kafaya taktım ne dıyosunuz
kızlar burnumun dün bantları açıldı sukurler olsun 21 gun sonunda bu sıcakta dusunun halimi..burnum sekıl olarak harıka kıkırdak eklenen yer felan super oturmus yalnız canımı sıkan bıse var suan burnumun bır delıgı sola dogru kayık gıbı ve bı delıgı daha genıs duruyor bu canımı cok sıkıyor moralım baya bozuk doktor dedıkı inecek bekle dedı ama benım 2. amelıyatım dıye baya bır kafaya taktım ne dıyosunuz
ya kızlar önden bakıldığında burnum sağa çekmiş duruyor barız bır sekılde bellı bugun doktora yıne soyledım şiş iner duzelır dedı de bu ne zamanı bulur ya bu asımetrı goruntu nezaman kaybolur moralım bozuluyor baya bugun daha 23 gun oldu of ya ne zor iş
YAAA RESIMMM ISTIYORUZZ YAAA NEDEN KENDINI BIZDEN SAKLIORSUNNNNNNN....lmaz:
tamam kızlar koyacam resım cekılım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?