2. Ameliyatm da oldum Arkadalar

kızlar dun 13. gunumdu doktor tamponlarımı alacaktı iç kısımdakı bantıda açacaktı..ama nedense cumrtesıye kadar tekrar bantladı burnumu ve tampon bıraz daha kalsın ogune kadar dedı sence bı sakıncası felan yosa dedı ama ben tabe kafayı taktım ıstenmeyen bır durummu var acaba dıye kıkırdak felanda eklenmıstı ya bana acaba ondanmı dıyorum..ama yandan sekıl olarak ıyıde önden baya şiş hala valla 14. gunumdeyım hala bantlıyım ve burnumdan nefes alamıyorum hayırlısı sizler ne dıyosunuz bu durumuma bısey yoktur demı

bence yoktur canım hazır bant duracakken isini garantiye almak istemistir bir problem osa söylerdi daha dikkatli davranman konusunda fln sıkma canını cumartesiye bir sey yok sonucta, senin ameliyatın daha problemli ve zor oldugu icin garantili olsun istemistir, benm de bantları garantili olsun diye bir gün daha fazla kalsın demisti son dkda cıkartmamı söyledigi günden, garantili olsun demisti yanii ondandır seninkide bencee

bugun kontrole gittim kızlar artık nefes alabiliyorum 17.gunumde şükürler olsun iç kısımdakı tamponlar çıkarıldı baya bi rahatladım.doktor suan bekle 3 aya kadar dahada rahat nefes alırsın dedı içerde şişlikler felan var tabı.burun damlası kullanıcam suan artık ama yıne bantladı burnumu işimi garantıye almalıyım dedı kıkırdak felan eklendi ya bana,,,çarsamba tekrar gıdecem kontrole..hersey ıyı gıdıo dedi doktor..yandan super burnum ama tabe önden baya şiş ya tuhaf duruo bıde o çöken kısmı doldurmus buyumus gıbı duruo burnum..yok ama ya şekıl super 3 ay sabır şişliklere

kızlar burnumun dün bantları açıldı sukurler olsun 21 gun sonunda bu sıcakta dusunun halimi..burnum sekıl olarak harıka kıkırdak eklenen yer felan super oturmus yalnız canımı sıkan bıse var suan burnumun bır delıgı sola dogru kayık gıbı ve bı delıgı daha genıs duruyor bu canımı cok sıkıyor moralım baya bozuk doktor dedıkı inecek bekle dedı ama benım 2. amelıyatım dıye baya bır kafaya taktım ne dıyosunuz

adanaadana sakın merak etme, o çok doğal. Burun delikleri öyle bir garip gözükür ameliyattan sonra, benim tanıdığim herkese öyle oldu hç merak etme sen yeni burnunu güle güle kullanhihoyyyt

adanaadanaa burnunun güzel olmasına cook sevindiimm, benim 2 ay oldu burun deliklerim asimetrik gibi doktor tek delikten calısınca orası sis oluyormus gecer cnm cok yenii, biz ne zmn görcez burnusunu yaaa :)))

ay canım benimkide sağ burun deliğim öyle kaydirigubbakcemile3 ama sabretmek lazım dimi yerimseniben senin adına çok sevindim canım sağlıklı nefesler resimlerini bekliyoruz :1rolleyes:

CANIM YAA BENDE ADANADA OLMAYI DUSUNUORUM SERKAN BEYEE RESIMLERINI EKLERMISIN BIZDE GORELIM O GUZELL BURUNCUGUNUU COK BUYUK GECMISLER OLSUN TATLIŞŞŞ UMARIM BIZI COK BEKLETMEZSIN RESIMLER ıÇÜNN opuyorumnanaktan

Benimkinde kayıklık yok lakin delik farkı var.Ben de 3-4 gün onun bunalımını yaşadım:SDoktora sorduğumda eski fotoğraflarımda delik farkını gösterdi bana.Ondan kaynaklı bir hata olmaması beni rahatlattı.Şimdi eşit parça alınıyor çünkü kanatların yanağa doğru kavisi aynı olsun.Şişler insin göreceksin bu fark azalacak dedi.Bence de,şimdi aynaya bakınca ve dokununca da görüyorum ki,deliği daha iri gözüken daha şiş ve ebrunun da dediği gibi ordan işlem çok yapılmış.zaman gerek hatta istersen yok fark hiç olmasın eşit olsun dersen ben lokalle ordan az parça alırım dedi ama kavis bozulur daha basık durur dedi.açıkcası kavisin bozulması daha kötü.ama şişler insin ben inanıyorum burun otursun çok az bir fark olacak ve fark edilmeyecek bile ama şuan belli:)))

ya kızlar önden bakıldığında burnum sağa çekmiş duruyor barız bır sekılde bellı bugun doktora yıne soyledım şiş iner duzelır dedı de bu ne zamanı bulur ya bu asımetrı goruntu nezaman kaybolur moralım bozuluyor baya bugun daha 23 gun oldu of ya ne zor iş

canım resim koymuşmuydun :uhm: ben gördüğümü hatırlamıyorum ve görmeyi çok isterim

adanaadanacıgım, bu senin ikinci ameliyatın bu işlerin zaman gerektirdigini en iyi sen bilirsin hem eski haline de on basacagına eminim simdiki halinin o nedenle yeni görüntünün keyfini cıkar diger durumları da zamana bırak, insana sislikler yamukmus görüntüsü veriyor sen de biliyorsun, benm burnum bi bakınca yamuk yumuk duruyordu ertesi gün düz görünüyordu sisler cok etkiliyor o nedenle zamana bırakk

tamam kızlar koyacam resım cekılım hemen

alkisalkisalkis tabi ya anlatıyorsun meraktan çatlıyoruz koyda birde bizim gözümüzle gör
burda burnuna kötü diyen kaç kişinin sadece çok taktığını gördük başkasının gözüyle bir daha bakarsın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…