2. Ameliyatm da oldum Arkadalar

bu kız yine resim eklememiş yaaaa mafoldumben
hıh tamam bugün koymuştur dün uğraşıyordu dedim yine yokkkkk kötükedihüso
kız sayfana koy bari bir bakalım kaldır nolurrrrr meraktan çatlıcaz cartttt diye

RESIM EKLEMEYI BILMIO ARKADASIM DETAYLICA BI YAZSANIZZ AYY BEN BILSEM DOKTURUCEM AMAA IIH BEN BILMIYOYUMM ..DETAYLICA BI YAZIN BAKIM BAKA BAKAA EKLEMEYEE CALISSINN CATLICAMM YAA MERAKTANN :jeyyar:

malesef önceden eklemiş olduğu albüm yok bende yeni albüm oluşturamıyorum :1no2: sorun var saırım görevli arkadaşlardan yardım alsa iyi olucak

canım buraya mesaj yazarken hani gelilmiş cevap yazıyorya oraya tıkla
sonra bak aşağıda eklenti ekle var ona tıkla
dosyayı bilgisayardan yükle var
gözat'a tıkla resmini bilgisayarından oraya yüklemiş olacaksın gözatın yanında yükle var yüklemiş olacaksın zaten
mesajını gönderdiğinde resiminde gelmiş olacak bu şekilde yolla, albüme gerek yok:umursamaz:

masumcum dediğin gibi ekledikten sonra nasıl kaldırıyoruz CADIARZU ben hiç öyle denemedim kaldırma yolunuda söylede ben yapim bari işe yarasın şakkıdı

bak onu bende bilmiyorum :roflol:
resmi o şekil koyuyorum ama sonra kaldırmayı bilmiyorum
bilen varsa yazar
karamelcim bu arada ben sayfaya bu yöntemin dışında resim koymayı bilmiyorum onu biliyorsam bana öğretirmisin
hani kraliçe topik açıp resimlerini koymuştu ya onun gibi yapmayı bilmiyorum

kaydirigubbakcemile3 senin dediğin gibi yapıyor ama nasıl kaldırıyor bilmiyorum
ben yinede profilime ekliyim hiç uğraşmıyım bak bakalım yandan nasıl olmuş

kızlar gecersız dosya tipi dıyor olmuyor ya anlamadım bu işten bıse ..kızlar gercekten moralım cokda bozuk 48 49 gun oldu masaj öneredı doktor 5 kere felan yap dedıgunde ama masajın bı etkısı olmadı kı hala bı tarafım kayık resmen saga ve bı delıgımde alt kısmı daha kalın of kafayı yıcem artık hergun kalkıp bakıom ındımı umuduyla yok hep saga kayık duruo doktor ınecek dıo hattta masajıda sola dogru burnumu ıteleme verdı moralım baya bozuk

canım albümüne ekle oda mı olmuyo :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…