2. Ameliyatm da oldum Arkadalar

ADANADAAAA HANI RESIMCIKLERR YAHUU CATLADIM VALLA HERGUN MERAKIMDAN ILLA SANA BAKIORUM AMA YINE YENI VE YENIDENN RESIM OLMADIGINI GORUYORUM OLMıııı BÜLEEE HIHHH KUSTUMM ISTE KOYSANDA SANA YORUM YOKKK :umursamaz:

ya zaten moralım bozuk 36 gun olmus hala bı tarafım daha şiş ve buyuk duruyor bır kanadım kaynanamda oyle soyledı kafayı yedım

ya kızlar resım ekleyemıyorum delı oldum ya

canım yardımcı olalım istersen ??

önceki halinide eklersen seviniriz canım cünkü baya sorunlu olduğunu anlatmıştın.Ayrıca şişliklerin normal takma kafanı henüz çok yeni ve sivilce sorunu hepimizde var sabır diyorum zamanla herşey biliyorsun bunu a.s.

eski basarısız ameliyatın için gecmiş olsun cnm benim ...
umarım suanki ameliyatından memnun kalırsın tekrar gecmiş olsun a.s.

ADANADAAAA 1578 DEFAA GIRDIMM RESIM GORURUMM DIEE AMA YINEE YOK YAAAAAA VALLAHAA KUSUCEMM SANAA ZORU YOKKI CANIM BENIM BI POZ VER YETER HEMENCIK EKLEE BIZLERE SUNN BEKLIORUZZZZ :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

AYYYYYYYY ADANADAAA RESIMMI EKLICEKKKK YARDIM EDIN KIZLARRRRRR YA BEN COK MERAKK EDIYORUM YAAA RESIM EKLEMEYII KIM BILIORSAA HEMENCIKKK YARDIMAA KOSSSUNNN zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…