her şey hazır zaten, bu sadece formalite.
gidersiniz hoş beş, güleryüzle bir kaç iltifat, karşı tarafa göre şekil alır..
size düşen nezaketi elden bırakmayıp güleryüzlü davranmak. zaten istemeyi de eşiniz yapar, bırakın o düşünsün :)
Halayı boşverin, kızı isteyin. Eşiniz konuşur muhtemelen siz havadan sudan sohbet edersiniz. Mutlulukları daim olsun.
Ben olsam halanın arsızlığına rağmen böyle hassas ve zaten kararlı gençleri yalnız bırakmazdım.
Doğal olun onlar zaten durumdan dolayı sizden çok ağır hitaplar konuşmalar beklemiceklerdir.
Mutluluklar.
Bu akşam bende nerdeyse aynı durumdayım ve korkuyorum. Sizinki daha belirgin bi durum hatta benimkine oranla :)Normalde çok güleryüzlüyümdür ama heycan bastı anlatamam. Teşekkür ederim
Gidip isteyin madem her şey hazır sadece formalite. Burda damat adayı sorumlu her şeyden size kızacak bir şey yok.
Konuşma yapmanıza gerek yok bence. Geleneklere göre gidenlerden büyük olan eşinizse konuşmayı o yapar.
Hayırlısı olsun inşallah.
Vesile olmanız çok güzel. .Peki kız ve oğlan ne iş yapıyorlar maddi anlamda geçinebilirler mi?Hepinize merhaba hanımlar, fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
Sıradan bir cumartesi günü. Koltuk yastıkları yerlerde çocukların zıplamalarını burnumdaki uçuguma ve grip olmama aldırış etmeden büyük bir keyifle izliyordum.
Telefonum çaldı. Arayan eşim, akşama kız istemeye gidelim mi dedi? Anlamadım ,ne istemeye? dememe kalmadan kuzeni E. nin 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla evliliğe ilk adımlarını bu akşam atacaklarını, E.nin annesinin son anda vazgeçtiğini ( psikolojik sorunlu hala görüşmüyoruz) , bunun üzerine bizden rica ettiğini söyledi. Ayrıca E nin kız arkadaşı 2 kişinin yardımı olmadan yürüyemiyor ve E nin annesi bunları bilmediği halde istemekten vazgeçmiş. Ben böyle çiğlik görmedim, kız orda üzülmüş. Ben burda kız isteme konusundan bir haber... O kız çok hassas durumda zaten bir de üstüne bunlar..
Hala diye tabir ettiğim kadın, rahatsız, sorunlu ve garip bir insan. Görüşmemeye çalıştıkça habersiz , selamsız sabahsız gelirdi. Gidene kadar gıybet te gıybet. Yarın öbürgün kapımıza kadar dayanıp sizin ne haddinize kız istemek diye olay çıkarabilecek rezillikte bir kadın.
Peki ya o kız.. Çok hassasım. Yok gitmeyelim desem olmaz gitsek hala nın dengesizliğini kestiremiyorum. Daha önce E. yi, sırf arkadaşıyla tatile gitmesin diye polisi arayıp saçma sapan ihbarda bulunan bir kadın.
E. Ben seviyorum, isterse kabul etsin isterse etmesin annem diyor. Annesinden uzakta ev tutulmuş, eşyalarını almış. Ağustosta nikah düşünüyorlar. Annesinin yardımı olmadan herşeyi tek başına sırtlamış durumda.
Kızın babası 18inde yurtdışına gidiyor. İsteme merasiminin ertelenmesi mümkün değil.Kızı tanımıyorum, yeni öğrendim.
Kız istenirken konuşma yapmam gerekir mi ? Deneyimleyen varsa yardımcı olun lütfen .
3 kişi gidiyoruz ve aramızda sır olarak kalacak. 3 kişinin bildiği sır değildir ama olası bir hala gazabından bu şekilde korunmayı uygun görmüşler.
Kendi isteme merasimimde gittim çatıda sigara içtim. Durumlar karışık olduğundan, tecrübe 0..
Arada gözünün içine bakıp paslarım sana tıkanırsam diyor. Destan okuyacak sanki beni de heycan bastı :)
Bu akşam bende nerdeyse aynı durumdayım ve korkuyorum. Sizinki daha belirgin bi durum hatta benimkine oranla :)
Gitmeden bir iki sigaranızı için girin yine rahatlarsınız
sizin gibi güzel insanlarla karşılaştığımıza çok mutlu olduk,
kuzenimizi çok severiz, o da kızınızı seviyor gözü gibi bakar, bir ömür mutlu olsunlar..
allah herkesin ailesine huzur, bereket versin,
anneye ikramlar için övgüler, kıza kıyafeti ayakkabısı takısı için, babaya iş güç sorulur, ev-semt hakkında olumlu yorumlar tamamdır :)) geleyim mi akşama severim ben böyle şeyleri
Vesile olmanız çok güzel. .Peki kız ve oğlan ne iş yapıyorlar maddi anlamda geçinebilirler mi?
Yani hala sonradan gecinemiyorlar diye size sarar mı? Kızın annesi kardeşi yok mu?
Baba gitmeden mi halletmek istiyorlar?
İnşallah her şey onlar için yolunda gider..Kuzeninizi de ayrıca tebrik ediyorum Kızın engelini sorun etmeden çaba harcıyor demek ki gerçekten seviyor..Allah mesut etsin.Peki kız tekerlekli sandalyede mi? Engeli tam olarak ne?Kız, engelli kontenjanından çağrı merkezinde çalışıyor. E. De kesin bi mesleği yok, şuan güvenlik görevlisi diye biliyorum. 10 gün önce girmiş işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?