2 ara 1 dere

Teşekkür ederim :) Sanıyorum ki ailesini ve daha da önemlisi kızı tanımadığımdan kaynaklanıyor stresim. Zaten kırılmış bir kere.. Normal misafirliğe gidiyormuşum gibi sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Bu stresin hepsi gizli kapaklı yapıyor olmamızdan da kaynaklanıyor olabilir

İnanın tam olarak bilmiyorum. Sormadım da. Sadece desteksiz yürüyemediğini söyledi eşim. Görmedim de daha önce.. Hayırlısı olsun inşallah

Merasimde erkek kişisi olduğu sürece, kadın kız istemez zaten :)

Formalite bir isteme sonuçta gençler anlaşmış:)

Halayıda sallayın..sorun çıkarmak istiyorsa zaten illa bahane bulacaktır.

Hadi kalkıp hazırlanın :)

A

Hazırım sayılır. Son koz oynanmış, sütler haram edilmiş, kızın adresi sorulmuş. Telefon num. İstenmiş. Bi koşu gidip halayı da hazırlayasım geldi ama 2 tane çocuk var elim uzanmaz. Bi heycan bir öfke , şu akşamı hayırlısıyla atlatalım istiyorum

Herşey güzel olacak, akşam da güzel geçecek hayırlısıyla

Dönünce yorgun olmazsanız, akşamın nasıl geçtiğini yazın lütfen..

Genç çifte mutluluklar, sizede keyifli bir akşam diliyorum

Kizida oglanida iyi taniyorsanz birbirlerine uygunlarsa birbirlerini seviyorlarsa yanlarinda olurdum bu genclerin.

Böyle bir durumda babam kalmıştı kötü baba figürüne rağmen gençlere yardım Edip ön ayak olmuştu sizin gibi..
Sonuç düğünden sonra ciftimiz babalariyla barışıp benim babama sebepsiz yere küstüler :) garip bir durum. Ama iyilik yap denize at demişler balık bilmezse halik bilir..

Herşey güzel olacak, akşam da güzel geçecek hayırlısıyla

Dönünce yorgun olmazsanız, akşamın nasıl geçtiğini yazın lütfen..

Genç çifte mutluluklar, sizede keyifli bir akşam diliyorum

25 kişilerdi biz ise 3 kişiydik :) Herkes beni elti sandı önce. Makas kesmiyor dendi, eşim başka makas yok mu dedi :) anlayınca durumu harekete geçti. Yüzükler takıldı elimizi öpmek için izin istendi estf. yaşları sizden küçük diye esprimsi bişey yapıldı. Tecrübesizliğimiz bir tarafa, verdim gitti cümlesini duyunca alkış kıyamet.. evet gelin yürüyemiyor, tekerlekli sandalyesi var mı yok mu bilemem. Ama sesi, neşesi, mutluluğu herşey çok güzeldi. Müsade isterken sarıldığımızda ben de anne olabilecek miyim sence dedi kulağıma. Gözlerim doldu ve en alasından dedim. Çok mutlu olsunlar inşallah. Bundan sonra İtinayla kız istenir :) Tatlı ,çikolata, pastanın yanı sıra boyoz götürdük, gelinimiz seviyor diye

Başka makas yok mu

Gelin hanımın sorduğu soru yürek burkucu ama bencede anne olmasına engel yok..dağ gibi ailesi arkasında bebek bakımında yardımcı olacak.

Allah tamamını erdirsin inşallah..bundan sonra daha güzel haberler almak dileğiyle

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…