- 29 Mayıs 2021
- 2.962
- 5.750
- 108
- 40
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Büyük bir diyet değil de Küçük adımlarla başlayınArkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Doğumdan sonra 15 kilo aldım
1 senedir kendime ne bakım.ne bişey aldım
Hiç bir şey içimden gelmiyor diyet yapıyorum akşama unutuyorum diyetisyene gittim 3 gün sonra pes ettim.
Maddi manevi çöküntü oldu.kendimi hep çikolata yerken buluyorum niye öyleyim çocukluktan beri tatlıya çok düşkünüm bu yasima kadar da hiç kilo problemi olmadı
Hatta gayet fittim o tatlılara rağmen
Bir türlü veremiyorum
Mesela diyelim o gün gayet rahat geçti diyetim akşama içimden bir ses şöyle diyor;himmm demekki kendini tutabiliyorsun o halde bu günde tatlı ye evet kafamda bu ses var kim bu ses nedir
Teşekürler
Ama zaten emzirirken takviye almanız gerekEmziridgim için hiç öyle takviye ilaçları düşünmedim açıkçası.
Şu tatlıyı kesmeden akşam hiç değilse günü çorba ile bitirsem herşey değişecek amma işte
O zaman şu g5 masajı gibi zayıflama masajlarına gidebilirsin. Hem karın bölgesinim toparlanmasında daha etkili olur. Kardeşim böyle incelmişti, vücudu toparlama konusunda bu zayırlama masajları işe yarıyor.Emziridgim için hiç öyle takviye ilaçları düşünmedim açıkçası.
Şu tatlıyı kesmeden akşam hiç değilse günü çorba ile bitirsem herşey değişecek amma işte
Himm deneyebilirimO zaman şu g5 masajı gibi zayıflama masajlarına gidebilirsin. Hem karın bölgesinim toparlanmasında daha etkili olur. Kardeşim böyle incelmişti, vücudu toparlama konusunda bu zayırlama masajları işe yarıyor.
Hiç öyle aman aman bir eksikliğim de yok ufak bir kansızlık var o kadar ABCDEFGHasdafsgAma zaten emzirirken takviye almanız gerek
Doktora danışın
Yas kaç kaç kilosunuzArkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Hiç bir şey içimden gelmiyor diyet yapıyorum akşama unutuyorum diyetisyene gittim 3 gün sonra pes ettim.
Maddi manevi çöküntü oldu.kendimi hep çikolata yerken buluyorum niye öyleyim çocukluktan beri tatlıya çok düşkünüm bu yasima kadar da hiç kilo problemi olmadı
Bir türlü veremiyorum
Mesela diyelim o gün gayet rahat geçti diyetim akşama içimden bir ses şöyle diyor;himmm demekki kendini tutabiliyorsun o halde bu günde tatlı ye evet kafamda bu ses var kim bu ses nedir
Teşekürler
Öncelikle kendinize küçük hedefler koyun hepsini biranda yapmanız gerçekçi olmayacak ve fazlasıyla geri alacaksınız adim adim gidinArkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Bir türlü veremiyorum
Teşekürler
Kilonuz var mı şuan pekiSu içse yarayanlardansan o iş biraz zor.
Hevesini kırmak istemiyorum tabi.
Bende hamilelik kilomu atıcam derken kupkuru kaldım. Şimdi homini gırtlak gece gündüz demeden yiyorumda yiyorum. Yüzüm eridi ortada kocaman bi burun. Allahım kafayı yicem
Her ay aynı terane artık gerçektenÖncelikle kendinize küçük hedefler koyun hepsini biranda yapmanız gerçekçi olmayacak ve fazlasıyla geri alacaksınız adim adim gidin
Öncelikle bol su için ve hareket hızınızı ve sürenizi arrtiriniz
İşte bebegim var bir dk beni bırakmıyor bilemiyorum yapabilirmiyim kiEv dışında yapın evde disiplin zor. Bir yere yazılın
2 ayda 10 kilo neden?Arkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Bir türlü veremiyorum
Teşekürler
Arkadaşlar benim acil bir şekilde 2 ay içinde tam 10 15 kilo vermem lazım
Bir türlü veremiyorum
Teşekürler
Ney neyşetos ola bilir yediryo seni kendisid eyiyonbi taraftan
Tatlı ye diye bı ses duydum diyosun yaNey ney
3-5 kilo almışımdır gibime geliyo. Bi güzellik geldi sanki. Psikolojikte olabilir:)Kilonuz var mı şuan peki
Kilonuz çok yokmus halledebilirsinizYaş 30
Kilo 78
Boy 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?