2 ay içinde bambaşka biri

Her ay aynı terane artık gerçekten
Biseyin beni motive etmesi laİm diyorum ama yok hiç mi hırs olmaz bi insanda
Motivasyon içinizde biryerlerde onu bulmaya çalışın disardan motivasyon bir yere kadar .
Bence önce buna odaklanın çocuklarımıza da böyle örnek olabiliriz. Kendi motivasyonunu bulursanız ilerde bebeğiniz içinde bu yöntemleri kullanın onunda kendi iç motivasyonunu bulmasına yardımcı olursunuz.
Bunun üstünde kafa yorun araştırın içten motivasyonunu bulun

Sağlıklı beslenmelisin.
Pizza çikolata hamburger vs yi bir süre hayatından çıkar
Güzel sağlıklı yemekler yap kendine.

Sağlıklı beslenmelisin.
Pizza çikolata hamburger vs yi bir süre hayatından çıkar
Güzel sağlıklı yemekler yap kendine.
Evet kesinlikle bunları istediğin zaman yiyebilirsin bir süre ara vereceğiz sadece .
Normal kilomuza ulaştığımızda.
Pizza yerken bile kendi sağlıklı pizzamizi kendimiz yapmaya başlar bulacağız inşallah

Bende 168 76 kiloyum. Hala 38 40 beden giyebiliyorum fakat bence kilo vermemede en büyük sebep emzirmek. Beni inanılmaz acıktırıyor. 2 senedir ben kendimi tanıyamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde ağzıma sürmediğim şeyleri deli gibi yedim, yiyorum. 2 gün emzirmedim ilaç kullandığım için. 2.gün gerçekten eski iştahsız halime dönmüştüm kızım emmeye başlayınca 24 saate iştahım açıldı.

Normal bir surec gerçekte size de bebeğinize de sağlık diliyorum kilo vermek yerine almamayı hedefleyen ozaman öncelikle

Merhaba evde eliptik bisiklet var aslında yapıyorum çok düzenli olmasa da ama o spora karşılık akşamına ben pizza gömüyorum

Şu tatlıyı kesmeden akşam hiç değilse günü çorba ile bitirsem herşey değişecek amma işte
Siz iki ayda cok kilo vermek istiyorsunuz ama
O tatliyi, pizzayi her akşam gömerek o iş olmaz.
Aralikli oructa herşeyi yiyebiliyorsunuz ama onda bile karbonhidrat olayina dikkat ederseniz daha hızlı ilerleme oluyor
Her ay aynı terane artık gerçekten
Biseyin beni motive etmesi laİm diyorum ama yok hiç mi hırs olmaz bi insanda
E iște alin size motivasyon,
doğum gününde nasil goruneceginizi hayal edin, gelecek iltifatlari filan düşünün

2 ay içinde çok rahat verebilirsiniz 10 kiloyu. Bende 74 ü görmüştüm bı ara ve kısa bir süre içinde 62 lere düştüm. 65 civariyim şimdi tekrar diyete girip 55 lere düşmek istiyorum.
Sabah kahvaltıda granola yoğurt ve yarım muz yiyorum ara öğün yapmıyorum asla çünkü bana kilo aldıran ara öğünde yediğim kesinlikle. Yemek yemem gerekirse ama kahve yani çikolata, tatlı olacak ondan dolayı o ara öğünü komple bitirdim çok acıkırsam sütlü kahve içiyorum. Akşam çorba salata ya da yağsız.bir yemek ve salata yiyorum. Misal geçen köfte yedim yanında 2 dilim pide yedim ertesi gün kahvaltıda karbonhidrat tuketmedim onun yerine saydım. 2 yumurta domates salatalık yedim yalnızca. Çok yormayan egzersizler yapıyorum evde, çok fazla zıplama içeren sporlar yapınca başım dönüyor o yüzden hafif tempolu bir şeyler yapıyorum 2 haftada 6-7 cm inceldi belim misal. Her gün sabah akşam 10 dakikalık bel inceltme 10 dakika bacak yapacağım bu hafta. Genelde yürüyüş için çıkmıyorum evde Leslie yapıyorum dizi izlerken daha kolay geçiyor. Bu gibi ufak tefek şeyler yaparak kesinlikle kilo verirsiniz

Ne güzel incelmissin tebrikler darısı başımıza evet hareket ve yediklerimize dikkat etmeliyiz bu aralar spordan uzaklaştım toparlayacgim

O kadar tembelim ku

Pekmez şerbeti için . Tatlı isteğini bastırıyor. Tarçınlı su kaynatın için . Ananas yiyin

Öncelikle tebrik ederim
Bayılıyorum ben bu şekil karar verip azimle devam edeni.
Maalesef ben şimdi kahvaltıda yogurt ve muz bunları yesem gün benim için başta bitti

Yani anca memeden kesince mi diysun

Ben dogumdan sonra 2 ayda 20 kilo verdim.52 ile hamile kaldım 73 ile doğ yaptım doğum sonrası iki ayda 53 idim.cok hareket edip bebekle uğraşıp eve koşturup bebeğimi emzirip kosturmayla yemek yedim ter attım gitti kilolar.halada öyleyim evde koşturma icindetim hiç oturmam bu yüzden kilo eriyor.yoksa ekmekle mantı yerim ben alırdım

Ben nasıl vercem ya benim bebeğim 10 aylık şimdiye eski fit halime dönmem lazımdı
20 kilo nasıl verdiniz valla hala hayretler icerisindeyim

Kiloyu yavaş yavaş vermeniz daha doğru olur sarkma ve çatlak olmadan incelirsiniz. Kızınızın doğum gününde de korse giyersiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…