• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır sorun yaşıyorum ve ben çok mutsuzum ne yapmalıyım ?

18_

Gülmek Bedava :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
232
1
46
Bursa
merhaba arkadaşlarım , ablalarım

18 yaşındayım hayatın çok başındayım 2 buçuk yıl süren bir ilişkim var ekimde 3 yıl olucak onu çok seviyorum bütün hayatımı ona göre planladım ve onunla birlikteyken çok huzurlu ve mutluyum ailelerimiz biliyor babalarımız arkadaştı zaten annelerimizde tanıştırdık onlarda çok iyi anlaştı bütün akrabalarımızda biliyor çok kavgalar ettik çok şey aştık birlikte o başka bir şehire okumaya gitti mesela üni bekledim mesajlaştık konuştuk ağladık sorun şu ki sevgilimin kendi iş yeri var bir tane adamla birlikte bir iş yeri açtılar çocukların eglenebileceği bir yer diyelim. Sürekli orda olmak zorunda gitmediği zamanlar da ortak arayıp çağrıyor gitmek zorunda kalıyor eskiden her gün birlikte oldugum sevgilimi şimdi çok nadir görebiliyorum ee sorun ne diyeceksiniz benimle buluşamıyor ama arkadaşlarıyla buluşabiliyor sürekli arkadaş çevresiyle kendi iş yeri olduğu için benide götür yanında olayım dediğim zamanlar arkadaşlarım geliyor erkeklerin içine seni nasıl sokayım diyor ve kavga ediyoruz ben çok şüpheci ve kıskanc bir insanımdır oda sıkıntıya gelemez öyle biri mesaj attıgım zaman çok mesaj atıyosun bir tane at cevap vericem 50 tane atma diyor az attıgım zaman neden msj atmıyorsun diye kızıyor ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım bu aralar benden soğuduğunu farkettim elimden bir şey gelmiyor beni sevdiğini biliyorum ama bir soğukluk girdi aramıza yılların verdiği monotonluk mu yoksa başka şeyler mi var bilmiyorum. onunla konuştum kışın her gün buluşuyoduk ama bak şimdi işim var çalışan insanım anca zaman bulduğumda gelebiliyorum diyor kızarak konuşuyor benimle eskiden bana güzel sözler derdin uzun mesajlar atardın dedim yine atıcam ama sen çok üstüme geliyorsun diyor 2 aydır bu böyle kendimi iyi hissetmiyorum yemeden içmeden kesildim sigara içiyorum sağlığım bozulucak diye de korkuyorum. benimle evlenmeyi düşünüyor askerden sonra hemen senin için çalışıyorum diyor ama nedense aramızdaki soğukluktan eminim. Onunla eskisi gibi mutlu olmak istiyorum güzel güzel mesajlaşmak istiyorum bana değer vermesini bekliyorum ne yapmayalım nasıl mesaj atmalıyım ne yazmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen bir akıl verin 2 aydır ben bulamadım belki siz bana yardımcı olabilirsiniz her türlü eleştiriye açığım piskologada gittim hap verdi sadece düşük doz kullanmıyorum onuda ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım...:43:

bence en mantıklısı sen de ilgilenme zor biliyorum kolay birşey değil ama kendine başka uğraşlar bul. Erkeklerin böyle üstüne düştükçe düzeliceğine daha beter oluyor çünkü birde şımarıyorlar üstelik :20: zaten bir kaç güne dayanamaz gelir sorar ilgilenir. şu bir gerçek ki kaçan kovalanıyor.

teşekkür ediyorum cevap verdiğin için fikirlerin için evet çok zor ama biraz bende kendimi başka şeylerle oyalasam iyi olur ama o başka şeyler ne inanki bende bilmiyorum

tatlım hiç ilgilenme , peşinde deli divane aşık gibi dolanma , erkeklere fazla yüz vermeye gelmez, sonra bi havalara giriyorlar , o en baştaki ilgilerini sevgilerini minimum düzeye alıyolar :47: ayrıca sana vakit ayıramayacak durumda olmaması gibi bi durum olamaz. bu adam senı özlemıyomu yaa , nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor anlamadım dogrusu, aşk emek ister şayet cok işi olabilir tamam ama ulan insan bi tuvalete giderde yne arar konuşur msj atar yaa. sana brde sürekli yazma demiş , sen kendini yanlız hissetmesen , boşlukta hissetmesen , arada sogukluk sezmesen elbette sende o kadar sık yazmazsın dimi cnm , arayı sıcak tutmaya calışmak senı yorar balım , o kaçıcak sen kovalıcan yıpranırsın, buluştugunuz zamanda bunu konuşun , şahsen kızdım vallahii bana yapılsa bu hiç cekmem , hiç olmazsa ayrıyız diye yatştırırım kendımı, ama böyle birlikteyken uzak kalmak dokunur insana :19:

Back
X